Fugl Phønix Tattoo

Disse dage tatoveringer er ikke bare en anden måde at dekorere kroppen, er de blevet en af ​​de måder selv udtryk. Folk nu vælge design, som passer til deres personlighed, noget, der kan fortælle mere om dem, uden ord. Og det er grunden til nye tatovering design er opfundet næsten hver dag! Fugl tatoveringer er en af ​​de seneste tendenser i verden af ​​tatoveringer. Hver fugl fra sparrow til grib er afbildet i en tatovering! Selvfølgelig nogle fugl tatoveringer er langt mere populære end andre, som for eksempel, Fugl Føniks tatoveringer. Fugl Phønix har fascineret ét og alt siden århundreder. Lad os tage et kig på nogle interessante Fugl Føniks tatovering betydninger, efterfulgt af Fugl Føniks tatovering designs.
Fugl Phønix Tattoo Betydning
Der er mange legender omkring denne smukke fugl. Ifølge mytologien er phoenix en fugl med en ekstraordinær kvalitet, som ikke findes i nogen anden fugl eller endog dyr. Phoenix er siges at være en fugl, som kan stige igen, at alt for fra sin egen aske. Ifølge en legende, var Phoenix brændte helt ned, men det gjorde ikke dø, tre dage efter at den blev brændt, det steg igen fra asken. Det er derfor, det er med rette kaldes som fuglen af ​​brand. Faktisk er det sagt, at ordet Phoenix er afledt af det græske ord »røde«, som rød er en universel symbol på ild. Det er også siges at være et væsen med en meget lang levetid. Før de flytter til andre betydninger af Fugl Føniks tatoveringer, så lad os først finde ud af, hvordan og hvorfor historien om Fugl Føniks blev til. Læs mere om fugl tatovering betydninger.
Ifølge en jødisk legende, Phoenix afstod fra at spise den berømte frugten af ​​paradis, så satte sig i brand, men steg fra asken efter tre dage. Men der er selvfølgelig ingen beviser vedrørende den omstændighed bag denne legende. Ifølge legenden blev Phoenix betragtet som et symbol på den indstilling og den opgående sol. Der er en anden legende bag denne myte. Grækerne mente, at Føniks levede i Arabien, nær en brønd. Hver morgen det ville gå til brønden for at tage et bad, og det ville synge, mens du gør det. Den græske gud for solen, ville Apollo stoppe hver morgen, mens du trækker solen over, at lytte til Phoenix ‘sang.
Taler om betydningen af ​​Fugl Føniks tatoveringer, er phoenix betragtes som en universel symbol på genfødsel og opstandelse. Det siges at undervise en værdifuld lektie, at livet aldrig ender, det går på. Så man skal aldrig miste håbet, overhovedet. Så dem, der ønsker at fejre dette essensen af ​​liv, kan få en Fugl Føniks gjort tatovering.
Fugl Føniks Tattoo: Idéer, Sted og Design
I modsætning til de fleste af de tatoveringer, kan phoenix tatoveringer ske ved såvel mænd som kvinder. Enhver, der ønsker at portrættere sig selv som en fighter, kan få dette gjort tatovering. Fugl Føniks tatoveringer har fået mere popularitet efter den rolle, som Fugl Føniks i en af ​​Harry Potter bøgerne! Phoenix tatoveringer er mellemstore til store virksomheder tatovering, så man skal være forsigtig, mens du vælger en apt placering til tatovering.
Vælge en placering som back, ærme eller maven, da disse steder tilbyder en omfattende lærred til detaljeret design. Mænd meste vælger ærme eller øverste del af ryggen for placering, som Fugl Føniks tatovering kan vælges som en fuld ærme samt halvdelen ærme tatovering design. Andre steder som bryst eller nakke kan også vælges. Piger meste vælge nederste del af ryggen som det sted, hovedsagelig fordi forskellige farver anvendes i denne tatovering, det er også omfattende, og så kan det være stolt med ynde, når det gøres på den nederste del af ryggen. Du kan også læse mere om andre øverste del af ryggen tatoveringer.
Taler om Fugl Føniks tatovering design, den klassiske sorte og hvide tatovering er en af ​​de mest populære tatovering design. Et andet design, som du kan bruge, er en farverig Phoenix med kugle af ild i baggrunden. Mest lyse farver som rød, sort og gylden bruges til at skildre vildskab af branden og Fugl Føniks. For et unikt udseende, kan du gøre brug af grønne, nuancer af lilla, kobber og gul. Et billede af Phoenix stiger fra asken kan også være afbildet, det er faktisk et af de mest motiverende billede nogensinde! Du kan også personliggøre din tatovering ved at afbilde nogen særlig øjeblik af dit liv.
Læs mere på:; Fuld ærme tatoveringer, Simple Tatoveringer til mænd; Tattoo Design Idéer til piger, Disse var alt om Fugl Føniks tatoveringer. Nu hvor du ved alt om Fugl Føniks tatoveringer, kan du få en unik tatovering for dig selv. Men husk at tage ordentlig tatovering pleje af din tatovering, som kun med ordentlig pleje, vil du være i stand til at flagre tatoveringen godt.

Kraveben Piercing
Sliding træ Closet Doors
Store indendørs Planter
Hvordan man siger Jeg elsker dig i japanske
50 års fødselsdag Gaver
Hvad fyrene kan lide ved Piger
Børns fødselsdagskage
Hurtige Beauty Tips
Feng Shui Indretningstips
Mest almindelige navne
Self Tanning Lotion