Frygt for at køre bil

Frygt for at køre en bil gør dagligdagen meget besværlig. For eksempel at gå på arbejde, komme hjem efter en sen aften tur, få hjælp med det samme, osv. alle blevet meget svært uden mulighed for at køre en bil. Den værste del er afhængige! Man har en tendens til at afhænge af andre til at blive kørt rundt, og derved arbejder omkring tilgængeligheden af ​​et tilbud fra en ven eller en chauffør. Man ender op med en følelse handicappede i flere tilfælde, men der er lidt man kan gøre på grund af frygten for at køre synes så godt at overvinde. Alle de af os intimideret af tanken om overtagelse af hjulet har håb! Den bedste del er vi ikke de eneste grebet af denne frygt. Der er snesevis af mennesker over hele kloden, der deler den samme frygt.
Kørsel Phobia Symptomer, Intens frygt og panik, tør hals, spændte muskler, dirrende hænder; Frygt for at miste kontrol eller bryder, Vanskeligheder med at høre ordentligt, Bange for at ramme nogen, Åndedrætsbesvær, brystsmerter, svimmelhed, svedtendens, Frygt for at dø; Disse angst symptomer er ofte ses hos mennesker med angst. Folk med højdeskræk, flyskræk, frygt for at rejse, osv. ses også blive grebet af denne frygt.
Frygt for kørsel Årsager
Ingen af ​​os er født med frygten for kørsel. Denne frygt stammer fra visse hændelser i vores liv. Den frygt kan være blevet indpodet i dit sind i buddet år af barndommen, når en elsket mistet deres liv i en bilulykke, eller når du stødt på en frygtelig hændelse i bilen. Frygt for kørsel også kunne være ledet af en glide op under kørslen klasse. Der er flere mennesker, der ved et uheld ramte speederen i stedet for bremsen i en panik situation og slog ind i et andet køretøj eller landede i en flod. Alle disse hændelser har tendens til at bidrager imidlertid til frygten for kørsel.
På grund af den frygtelige situationer af din fortid, har din hjerne registreret forkert, at du er i fare, og at du vil ende op i en ulykke. Det er kun naturligt, at når dit sind replays episoden sammen med de tanker, hvad der kan ske i fremtiden, angst symptomer begynder at vise. Din hjerne har registreret køre bil, og linket den til fare. Kroppens “kamp eller flugt” respons får kroppen til at tage ekstreme foranstaltninger for at beskytte sig selv mod overgreb. Uden at give sindet mulighed for at vurdere, om denne frygt er hensigtsmæssigt eller ej, udløser hjernen flugtrefleksen og forsøger sit bedste for at holde dig fra at køre.
Da alt dette sker på de følelsesmæssige lag i hjernen, betyder det ikke sker på den rationelle plan. Det er grunden til, vi ofte kender i vores hoved, at der ikke er behov for at blive grebet af denne frygt, men befinder os viklet ind i dette rod. Det er alt sammen fordi de følelser har taget kontrol. Symptomerne er udløst af Gush af hormoner adrenalin og kortisol til forskellige dele af kroppen. Nu at slippe af med denne frygt, er vi nødt til at snuppe kontrol fra vores følelser og give det til vores sind og holde den under kontrol ved hjælp af vores vilje.
Hvordan man kan overvinde frygten for kørsel
Frygt for enhver art er usundt. Hvorfor? Fordi det ender lamme person. Mennesker med frygten for at køre nødt til at beskæftige sig med denne frygt, for at det forårsager en at opgive kørslen helt. Således er det vigtigt at erobre frygt for at køre hurtigt. Frygt for kørsel er faktisk en kamp for sindet, så man fjerner frygten for at køre, er man nødt til at behandle med sindet, hvorfra denne frygt stilke. Der er forskellige hypnotiske behandlinger til rådighed, som hjælper beskæftiger sig med det ubevidste sind. Disse programmer hævder at minimere symptomer på kørsel fobi, ved omprogrammering dit bevidste tanker, der udløser denne frygt. Læs mere om hypnoterapi.
Så er der Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP), som er studiet af indledning positive tanker og positive vaner, som igen påvirker ens adfærd. Det handler om at skabe din virkelighed. Der er også personlige trænere for at komme over frygten for kørsel, der vil øge dit selvværd, selvtillid og kontrol bag rattet. Men hvis du ikke ønsker nogen anden at omprogrammere dit sind, så tag et kig på det berømte Rich Presta’s kørsel frygt program, som vil hjælpe dig med at løse frygt for at køre en bil. Han er nogen, der har foretaget en tilbundsgående undersøgelse på dette område og giver fornuftige råd. Snesevis af mennesker har nydt godt af hans bøger.
Læs mere på:; Fobier, hvordan man overvinde frygten, Hvordan man overvinder Frygt for Flying; Hvordan man overvinder højdeskræk, Myriader af mennesker, der blev grebet af frygt for at køre en bil er bag rattet i dag. Hvad der er endnu bedre er, at de nyder det! Så det er muligt at stoppe denne frygt fra invaliderende dig for livet. Lad ikke dine følelser tage kontrol over dig. Du blev ikke skabt til at leve et liv i frygt, men et liv i overflod og glæde!

Badeværelse Tile Installation
50 års fødselsdag Gaver
Paradeforestillinger: Ideer til Charade
Cool bil Øgenavn
Lucky Bamboo Planter
Sjove ting at gøre, når du keder dig
Baby’s Breath Centerpiece
Mur Byggeri
Typer af Vodka
Hjemmelavet Shampoo
Maleri Køkken Cabinets