Frygt for afvisning

Næsten alle os ansigt afvisning ved et eller andet tidspunkt i vores liv. Nogle gange har vi afvist en jobtilbud, mens andre gange vi står over for en afvisning i relationer. Mens de fleste af os børste afvisningen af ​​og se ud for nyere mulighed, der er nogle mennesker, der klynger sig til en afvisning, der kom deres vej. Disse mennesker nægter simpelthen at godtage det faktum, at de kunne afvises i livet. One rejection giver en måde at frygt for afvisning i fremtiden, som forhindrer personen i at give sit bedste og efterfølgende resultater i afslag. Således frygt for afvisning er en ond cirkel.
Frygt for afvisning: Hvor Er det skyldes?
Personer, der oplever frygt for afvisning er fundet at være en plaget barndom. De har aldrig følt elsket af deres forældre eller andre familiemedlemmer. Also, den konstante sammenligning med deres søs-kende eller andre børn inducerer en følelse af, at hvis de ikke er perfekte, så de vil ikke blive elsket. Således disse børn prøver at efterligne den adfærd af dem, hvem de beundrer. Dette er en hektisk forsøg på at opfylde andres forventninger, så de accepteres i gruppen og i sidste ende elsket. I den proces, kaste de deres sande identitet og forsøger at blive det, folk ønsker dem at være. Det har en meget negativ indvirkning på psyke barnet. Disse børn så vokse op og blive voksne, der henvender sig for at være »ja mænd ‘. Lavt selvværd er den mest betydningsfulde personlighed træk hos disse mennesker. Mere om hvordan man skal håndtere afvisning.
Frygt for afvisning: Phobia at få afvist
Selv om der ikke er unikke frygt for afvisning symptomer, gøre disse mennesker udviser en særegen adfærdsmønster. Sådanne mennesker er ikke klar til åbent formidle og aldrig udtrykke deres synspunkter på noget. Højere grad, hvis deres synspunkter tilfældigvis være forskellige fra dem, de forsøger at behage. De finder det svært at sige nej til de mennesker, de forsøger at formilde. De har endda beholde deres personlige følelser skjult. Frygt for afvisning i forholdet ofte stammer fra tidligere mislykkede forhold eller afvisninger. Disse mennesker er på vagt over for at indlede et nyt forhold eller bare spørge nogen ud. De frygter, at de kunne blive slået ned. Hvis de allerede er i et forhold de måtte tage det for seriøst for tidligt, som kan drive den anden person skør. Disse mennesker har ofte forbinder farlige ord som ‘taber’, ‘uegnede’, ‘ydmygelse’ osv. med afvisning. Naturligvis er dette hæmmer deres selvværd i det lange løb.
Folk, der har en frygt for afvisning er ofte manipulerede og taget uberettiget fordel af andre, især dem, der har en stor indflydelse på personen. Mens den pågældende person bøjer i deres, vil i ny og næ, disse onde mennesker har et godt grin på ofrets regning. Desværre, for ligegyldigt hvor hårdt en person forsøger opfører sig som pr ønsker af dem, der påvirke ham, er han aldrig lov i deres inderkreds.
Frygt for afvisning: Hvordan at overvinde den
Overvinde frygt for afvisning er en gradvis proces, der strækker sig over dage eller endog måned. Den person, der står over for en frygt for afvisning behov omfattende hjælp fra venner og familie for at affinde sig med sit sande selv. Han burde blive undervist om, hvordan man tager tingene billigt, og denne afvisning er ikke afslutningen af ​​verden. One rejection ofte baner vejen til en ny mulighed, som kunne vise bedre end du havde forestillet dig. Kører væk fra ens sande jeg kan ikke bringe lykke i dit liv, i stedet, den handling at støbning selv som pr andres ønsker kan forlade dig ulykkelig og i en tilstand af selvmedlidenhed. Du kan være lige glad, når du elsker den måde du er. Interessant, folk vil også elske dig, hvis du kommer på tværs som en ægte person, tro mod dig selv.
Læs mere på:; Håndtering af afvisning Håndtering Afslag i forhold; Håndtering afvisning, når Dating, Til tider kan frygt for afvisning bryder ud, hvis den person ansigter på hinanden fejl eller afslag. En række af fejl på det personlige og faglige plan er forpligtet til at påvirke selv den mest optimistiske person. Under tidspunkter, bør du huske det følgende citat af Bo Bennet, berømte forretningsmand og forfatter, det er ikke forkastelse selv, at folk bange, det er de mulige konsekvenser af afvisning. Forberedelse til acceptere disse konsekvenser og visning af afslaget en lærerig oplevelse, der vil bringe dig tættere på succes, vil ikke kun hjælpe dig med at erobre frygt for afvisning, men hjælpe dig med at værdsætte rejection selv.

Øjenbryn Hair Removal
Cute Baby Shower Idéer
Solen og Månen Skilte
Bremsevæske Flush
Sådan at trimme et træ
At starte forfra Citater
Long Distance Citater
Tårn Piercing
Skal jeg kalde ham
Alyssum Flower
Weekend Family Getaways