Frugtesløse Mulberry Tree

Et træ, der ser stort på landskabet, frugtesløse morbærtræ botanisk kendt som Morus er en slægt af 10-16 arter af løvfældende træer. Nogle gange, kendt som det mandlige træer af den hvide morbær, har det været i brug i Kina i over 4.000 år som den primære fødekilde for avlen larver, der har givet næring til Kinesisk gamle tekstilindustri. Det stadig ikke, ikke blot for Kina men også mange andre asiatiske lande. Det var introduceret til Nordamerika for selvsamme grund, at give en naturlig fødekilde for en potentiel avlen industri, dog avlen branchen aldrig realiseret potentialet, men træet med sin yndefulde sprede filialer blev en glimrende suppleant til frugtsætning morbærtræer for landskab anvendelser. Et frugtesløst morbærtræ giver ingen rod eller strøelse i forbindelse med faldet, og farvning brombær frugt. Læs mere på morbærtræ identifikation og morbærtræ fakta.
Hvordan man dyrker et frugtesløst Mulberry Tree
Resultatløst Mulberry aksjer meget tilsvarende karakteristika som frugtsætning én. Det kan nå en højde på 30 til 50 fod under passende forhold, og har en meget tæt runde krone, mens nogle sorter inden for denne sort har en hængende udseende en gigantisk slyngplante. Træet er løvfældende with skinnende mørkegrønne, takkede blade. Nogle er dybt fligede, mens nogle sparsomt. Selv i et højt træ, kan frugtesløse dem blive formet til at have en central leder med en kort, tyk stamme og en krone lavet af sidegrene.
Frugtesløse Mulberry Tree Care: En frugtesløs morbærtræ nemt kan formeres ved stiklinger af unge træ eller endda modne træet. De er hurtige avlere og ikke nervøs. De gør godt i de fleste jord, men foretrækker en jord pH 6,1 til 6,5, bare undgå tunge lerjord. De behøver hel eller delvis sol, i skygge de ikke vokser sundt. De gerne vandes godt, men er tørkeresistente tolererer tørre perioder også. Læs mere på hurtigt voksende træer.
Frugtesløse Mulberry Tree Rødder: frugtesløse brombær træer har lavvandede lateral rødder, og ikke dyb spænder. Dette medfører et problem, som rødderne har en naturlig tendens til at køre mod en vandkilde, og sideværts rødder vil helt sikkert prøve at komme ind spildevand og andre vandrør, hovedsagelig ved at bryde ind i dem. Så vælg et websted med omhu. For etablerede træer, beskære en rod anbefales generelt, men da træet vokser rødderne for at lette blade vækst, være klar til nåle-/bladtab. Få professionel hjælp at skære uønsket rødder, skæres forkert, og træet kunne dø.
Gule blade på frugtesløse Mulberry Tree: At sikre, at frodighed af din frugtesløs morbærtræ ikke bliver gule, opmærksomme på svampen, der generelt inficerer underside blade og den mængde vand givet til træ. Frugtesløse morbærtræ sygdomme omfatter Mulberry Leaf Spot, som påvirker blade og bomuld rodbrand, der sætter i rødderne, vil den gule farve blade. Begge kan behandles, selvom rodbrand er lidt svær at indeholde. Ikke nok vand er en anden årsag til blade gulfarvning, rødder af dette træ er lavvandet og har tendens til tørre op hurtigt, og derfor altid vand dybt og regelmæssigt.
Hvordan man beskære en frugtesløse Mulberry Tree: Beskær resultatløst morbærtræ, efter at den har kastet bladene. Et Pollard træ beskæring teknik anvendes på denne vifte af morbærtræ. Som idé er at fastholde en kort tyk stamme, denne metode fremmer kraftig, grøn lateral forgrening vækst nær stammen af ​​træet. Men denne metode skal anvendes når træet er ung, som fastlagt træer kan blive beskadiget. I denne metode, er de fleste af de grene, der er 1 til 2 inches fra hovedstammen (bestemt trunk) afbrød, hvilket resulterer i tætsiddende skud vises sideværts. Beskær alle andre gren, kan vokse ud længer nede paa eller fra stammen. Hvis du ikke ønsker at følge denne metode, give din træ en samlet beskære i fald beskåret alle ud af form, beskadigede, syge eller knækkede grene. Læs mere på blomstrende buske og træer.
De eneste problemer de frugtesløse morbærtræ er dens ekstremt hurtig vækst, overfladisk lateral rødder og kravet af masser af vand, men hvis du kan komme rundt til dem, du sikker på har en smuk formet skygge træ i dine hænder!

Bedste Köln For Mænd
Hvordan man kan skære Formica
70:e Fødselsdagsfest Idéer
Hvor længe gemmer Bremseklodser Seneste
Sådan til Design Shoes
Tile backsplash Installation
Skift Grout farve
Hvordan man rent læder pung
Chrysanthemum Care
Master Bedroom Idéer
Tween Clothing