Frosne Pipes: Hvad skal man gøre

Frosne rør er en almindelig og en meget truende fænomen i vintre. I de fleste af de nordlige USA, hele Alaska og Canada, står husholdninger denne fælles problem for frosne rør om vinteren. Midt skrig af den globale opvarmning, denne vinter pludselig mødte vi temperaturer falder til under frysepunktet niveauer, oftere end i forhold til sidste år. Selv de sydlige dele af landet blev fanget i den kolde, og at udsatte mange infrastrukturelle mangler, som syden var ikke gearet op. De fleste mennesker er overrasket, og der er bare en hjælpeløs følelse, når de støder på frosne rør, hvad man skal gøre med frosne rør? Kun én mulighed tilbage, optø frosne rør.
Vi kender processen med optøning frosne fødevarer, og optøning af rør er ikke gonna være en masse forskellige. Selvom princippet om optøning, der skal anvendes, er den samme, frosne rør er ikke så nemme at tø som frosne fødevarer. En anden forskel mellem de to er, at optø frosne rør, tager det en masse teknik og dygtighed, noget, som du ikke behøver mens du indtaster køkkenet!
Hvordan Rør Freeze?
Glad for du havde denne forespørgsel! Hvordan kan noget, som ikke er i en flydende tilstand, fryse? Så lad mig fortælle dig, når vi taler om frosne rør, er det vandet i det, at vi taler om, ikke røret selv. I frost temperaturer, hvor især om natten vandhaner er lukket, det stille vand inde fryser til at blive is. Trouble starter, når isblok bliver tykkere og blokerer røret dermed forhindre strømmen af ​​frosne vand. Miste vandforsyning er blot et af de VVS-problemer, der skal behandles. Når temperaturen falder under frysepunktet, vand har en ejendom for at udvide i volumen, mens røret væsentlige kontrakter. Med container og det indhold kæmper mod hinanden, viser isen at være uovervindelige, og røret giver måde. Frosne rør sprænges er den værste resultat af rør frysning. Den eneste kur, hvis dette sker, er at udskifte hele segmentet af den beskadigede rør. Men hvis staten af ​​din frosne rør VVS ikke har forringet så meget, kan du nemt optø frosne rør til at gendanne din VVS funktionalitet.
Frosne Pipes: Hvad skal man gøre?
Hvad gør man med frosne rør? Hvad man skal gøre, når du har tilsyneladende ignoreret siger – “forebyggelse er bedre end at helbrede”? I stedet for at beklage den uvidenhed, er det tid til at tage et kig på kur. Men først og fremmest skal du finde det område, hvor vandet er frosset og slukke de vigtigste vandforsyning. De mest sandsynlige steder er der, hvor rørene køres mod udsatte overflader af vægge eller hvor VVS kommer ind i hjem nær bjælken struktur tæt på fundamentet. Her er nogle punkter om, hvordan man optø frosne rør:; Som en forudsætning, de fleste af vandhaner åbne holde. Dette sker, fordi da vi begynder at tø frosne rør, de frosne isen begynder at smelte. Det smeltede vand begynder at strømme ud gennem det frosne område, og denne strømmende vand gennem resten af ​​røret vil bidrage til at smelte mere is rør. Dette vand skal have lov til at flyde ud på at fremskynde optøningen præcessere. ; De mest almindelige og gennemførlige metode til at optø frosne vandrør, er ved hjælp elektriske hårtørrere, damp strygejern eller en varmelampe. Mens optøning rør med en sådan varme udstyr, skal du starte fra det frosne område tættest på den åbne vandhanen og derefter bevæge sig væk fra det mod fjerneste ende. ; Brug ikke en propan varmeapparat, en blæselampe eller nogle åbne ild anordning til dette formål. Dette vil opvarme røret for hurtigt og kan få smeltevandet til at starte kogning og forårsage røret til at briste. ; Anden måde er at varme noget vand til en lunken temperatur og hæld det over på det frosne område. Det er tilrådeligt ikke at overophede vandet indtil det koger, og varme det kun indtil det bliver lunkent. Men hvis du ønsker at fremskynde processen, kan du gøre det ved hjælp af kogt vand, og hæld det over Pjalter af nogle klud viklet omkring en frossen område på røret. Hælde kogende vand direkte over den frosne rør er uacceptabel for risiko for rør sprængning. ; Hold anvende varmen indtil genoprettelsen af ​​fuld vandtrykket er observeret gennem hanen. I tilfælde kan man ikke finde den frosne rør eller frosne området er utilgængelige eller på grund af nogle grunde, du ikke kan tø røret er det tilrådeligt at kalde en licenseret blikkenslager. ; Må ikke stoppe, når du er færdig med et område. Inspicere alle resterende vandhaner i dit hjem for at bestemme, hvis der er flere frosne rør. Hvis man rør kan fryse, er der en stor sandsynlighed for, at andre kan også. ; Frosne Rør Forebyggelse
Der er nogle måder, du kan undvære din VVS fra indefrysning. Nogle af disse måder kan gennemføres, før plumbings er fastsat, eller hvis din eksisterende rør er tilbøjelige til at fryse, vel har du uafbrudt vandforsyning næste vinter. Hold følgende punkter i tankerne at undgå frosne rør:; Det bedste mål er at slukke de vigtigste vandforsyning, når du ikke skal bruge vand i længere tid, ligesom samtidig med at gå for en ferie eller før man skal sove om indefrysningskendelsen nat. , Tag, Aftap og gemme den udendørs hosepipe bruges til vanding af haven eller bilvask. Hold hosepipe ventilerne åbne, så at de resterende vand i røret for at udvide frit uden nogen anstrengelse på røret og forhindre frosne rør sprængning. , Og nogle boliger har plumbings installeret eller gennem garagen. Hold garageporte lukket når det er muligt at forhindre eksponering for kølede luft, hvis der er vand rørledninger gennem garagen. , Hold køkken og badeværelse opbevaringsskab døre åbne, så varm luft til at flyde rundt i rørene. I de fleste af boligerne, skadelige rengøringsmidler og husholdningskemikalier gemmes i sådanne kabinetter. Sørg for at flytte dem til nogle sikkert sted uden for børn rækkevidde. ; I ekstremt frostgrader, så vandet kan dryppe fra vandhanen. Ved at gøre rørene til at rindende vand – selv i en sive – det hjælper med at forhindre vandet i at fryse. Dette skyldes, at strømmende vand bærer mere energi, og temperaturen forbliver altid over frysepunktet. Her, hvis du bekymre dig om vand bevarelse og alt det crap, så lad mig minde om, at her vil spare mere vand, når du forhindre frosne rør drop. ; Survey området omkring dit hjem, hvor VVS-linjer ligger udsat for frost luftstrømme. Kontroller kælderen, crawlspace og loft. Isolere vandrør i disse områder uden at ignorere det varme vand rør. En varm vand rørledning kan også fryse, svarende til et koldt vand linje, hvis vandet i den ikke flyder igennem og er stadig i en lang løbetid, og rør nedkøling udefra. ; Hvis dit hjem er stadig under-bygning, sørge for at installere isoleret produkter rettet mod isolering vand rør fra chill. Du kan overveje at tilføje ‘rør ærme’ eller installerer UL-listede bånd eller lignende materialer på åben plumbings. Sørg for, at din entreprenør følger producentens anvisninger, mens du installerer og bruger disse produkter. ; Hvis du modtager vand fra en brønd, slukke for vandpumpen og afløb det tørre. Rens og tøm overjordiske pumpe linjer og tanken, hvis der er en. ; Husk aldrig at bruge nogen frostvæske som en forebyggende metode. Frostvæske kemikalier er skadelige for miljøet, og der er chance for frostvæske forgiftning hos mennesker, kæledyr, dyreliv og landskabspleje.
Du kan også læse mere om, hvordan man kan forhindre Frozen Pipes, VVS: Spørgsmål og reparation tips, Så jeg håber med dette tage på frosne rør: hvad de skal gøre, kan du håber at eftersyn frosne rør i dit hjem. Ovenstående trin når de gennemføres med succes, kan helt sikkert hjælpe dig koncentrere sig mere om jul og nytår’s forberedelser stedet for at bekymre om plumbings.

Farvel Party Invitation Ordlyd
Scar Removal Produkter
Matchende maling farver
Badeværelse Remodeling Omkostninger
Prom Sæt Pikante Corsager
Bedste måned at købe en bil
Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj
Unikke Valentinsdag gaver
Standard Ramme Størrelser
Terrarium Planter
Hyacinth Blomster