Frisurer til Plus Size Kvinder

Håret er den rigeste ornament af kvinder. – Martin Luther
Tja … dit hår er din bedste ornament også. Den måde du bruger dit hår, for det første, siger en masse om dig og for det andet, dine frisurer er ‘forfængelighed’s Proving Ground’. Et godt udført frisure, viser en persons øje for detaljer. Det bringer ud din karakter og afleder opmærksomheden fra din størrelse, til dit ansigt. Ja, hvilke frisurer til plus size kvinder, bringe det bedste? Da er du plus size, kan en buttet ansigt altid gives en sød look. En lille eksperiment med dit hår, kan få dig til at se, værd en million dollars. Lad os se et par frisurer for plus size kvinder, som vil hjælpe dig til at fremhæve på dine bedste træk.
Du kan komme på tværs af en masse lange frisurer for plus size kvinder og korte dem også. Dog frisurer er mere om, hvordan dit hår komplimenter dit ansigt, snarere end den måde, du bære det. For eksempel, gamle kvinder, en 50-årig ville se hæsligt i en punk frisure, men kan hun meget bære hendes hår, punk måde! Så her er et par tips og forslag til frisurer for plus size kvinder.
Bedste Styles for Plus Size Kvinder
En frisure, men altid komplimentere ansigt og krop struktur. For eksempel, hvis du er høj og er et par ekstra pounds, jeg foreslår, vokser dit hår langt og rette dem helt ud. Dette vil gøre dig til at se elegant, hvis ikke slank. Selv, vil det helt sikkert bringe ud af dine bedste træk.
Ovalt ansigt; En ovalt ansigt kan bære enhver form for frisure. Du kan trække dit hår tilbage, for at vise dine ovale ansigt eller krølle dem op, for at gøre dit ansigt ser sød ud. Curling dit hår altid tager væk et par år fra dit ansigt. Bære det lang eller kort, en ovalt ansigt en bære bløde krøller og bob snit, ligesom Rihana’s med lige elegance.
Square Face; Et firkantet ansigt har den bedste jawline nogensinde! Så, kære plus size kvinder, kapitalisere det. Forlade de smukke låse åbne for at fremhæve de bedste funktioner fra dit ansigt. Hvis du ønsker at binde en pony, så altid, del dit hår side (enten til venstre eller til højre) og derefter trække dit hår tilbage. En kort frisure, hvilket er lige under din jawline, vil give en blød konsistens til dit look. Dette er også en af ​​de bedste frisurer for plus size kvinder over 50, med firkantede ansigt. Læs mere om frisurer for kvinder over 50 år.
Runde ansigt; Bangs! Pandehår! Og pandehår! En rund ansigt altid vil altid elske pandehår. Højre eller venstre, beslutningen er din. Hvis du er på udkig efter bryllup frisurer for plus size kvinder med runde ansigt, så typiske krøller er vejen til din mands hjerte! Læs mere på medium frisurer med pandehår.
Trekantet eller hjerteformede ansigt; Da du har en bred pande og smal jawline, lagdelte klipninger bringe ud af mængden, vil gå perfekt til dit ansigt. Med sådan en ansigtsbehandling struktur, kan du klippe dit hår kort, lige over din skulder, vil gøre din hals skiller sig ud, så du ser slankere, end du rent faktisk er.
Læs mere på:; Formel frisurer til lange hår; skulder længde Hairstyles med Lag; plus size kvinder, ser bedst med langt hår. Du kan fastlåse dem op til formelle lejlighed eller jern dem lige. For casual funktioner og udflugter, kradser bare dem til bløde krøller, hvilket vil forstærke din feminine side. Bruge tid på at løse dit hår, hver eneste dag, ikke er realistisk muligt, selv om det er en gør det selv frisure. Jo lettere vej ud, er at få en stilfuld frisure, der passer til dit ansigt og bevarelsen af ​​den godt. Det er praktisk og går med udviklingen også. Så det var nogle af de frisurer for plus size kvinder. Prøv dem ud og lad mig det vide. Indtil da, bliv stilfuld!

Spor belysningsinstallation
Kloning Cannabis
Hvor hen til Lave Serpentine Belt
Hvad mænd ønsker af kvinder
Garage Cabinet Planer
Family Reunion Games
Cork Kitchen Gulvbelægning
Leo og Gemini kompatibilitet
Sundt hår Tips
Merian Bruger
Køkken Island Designs