Fred Lily Pasningsvejledning

Fred lilje eller Spathiphyllum (videnskabeligt kendt) er en af ​​de mest elskede stueplanter i denne generation. Det hører med til Araceae arter af planter. I naturen er de for det meste findes i regnskovene i Syd-og Mellemamerika. De kan endda vokse på tamme områder og kræver meget mindre pleje. De har mørkegrønne blade, som er suppleret med hvide og gule blomster som gør dem meget smukke.
Hvordan man dyrker en fred Lily; Start med have passende størrelse af pot, hvor du vil blomsterne til at vokse. Anbring planten i potten. Hvis det planten begynder til at vokse i størrelse og længde så kan du altid skifte til en større potte, der tager kortest. Dette kaldes ompotning. ; Fred liljer trives i næsten alle jord. Det anbefales at bruge et godt jord og nogle sphagnum mix. Tilføj nogle sand i jorden, da det bidrager at dræne vandet. ; Nu skal du vande planten grundigt og kontrollere fugtigheden i jorden ved at placere fingeren i puljen. ; Hvis jorden er tør, så tilsættes lidt vand. ; Placer lilje i nærheden af ​​et vindue, som gør det muligt sollys 3 til 4 timer om dagen. , Hvordan til at passe et Fred Lily, Fred liljer kræver et minimum af pleje. Bare følg disse enkle trin for at få levende liljer styrke skønhed af dit hus. Her er nogle fred lilje pleje instruktion:; Hold lilje væk fra direkte sollys. Direkte sollys påvirker blade og blomster af planten får det til tørre. Det bedste sted er at holde det i nærheden af ​​et vindue, som modtager indirekte sollys. ; Altid øje med hængende blade; blade vil hænge hvis den lilje er ikke modtager nok fugtighed. Give anlægget med fugt ved at vande den grundigt. ; Fred lilje ikke kræve hyppige befrugtende. Befrugte det 2 til 3 gange om året med indendørs anlæg mad eller 20-20-20 gødning. Aldrig bruge gødning ud over, når jorden er tør. Husk, vand en vigtig del i væksten i fred lilje. ; Hvis du pleje den med omhu, vil den fred lilje give mange år af smukke blomstrende minder. ; Den japanske fred lilje, også kendt som Späth er en art af planten Spathiphyllum. De er stedsegrønne planter, der har store blade. Blomsterne er fremstillet i en spadix og er omgivet af en lang hvid eller gullig spathe hvilket giver dem en yndefuld look.
Japanese Peace Lily Pasningsvejledning mod japansk peace liljer er særpræg slægtning peace liljer. Lad os få et kig på hvordan man kan tage sig af disse fætre fredens lilje; De kræver også minimum sollys filtrering sollyset med en gennemsigtig gardin er tilrådeligt. ; Hold øje med mørkere blade, hvilket betyder, at der ikke er nok fugt i jorden. Vand planten 2-3 gange om dagen. ; Watch out for røde spindemider på bladene af planten. Frigør de blade som de vokser og behandle anlæg med milde bekæmpelsesmidler. ; Brug en mild gødning til sin pleje og vækst. ; En lille pleje og give næring til denne plante og man vil høste fordelene i de kommende år. ; Læs mere på:; Forskellige typer af liljer; Fred Lily Sorgen, Fred Lily Plant Care; Undersøgelser har vist, at fred liljer er mildt giftige, så hold dem væk fra børn, og dyr. Gør repot anlægget efter hvert 3 år for at holde det frisk og strålende. Fred liljer er også miljø rensende agenter, der er en ekstra fordel. De filtrerer urenheder som acetone, trichlorethylen, benzen og formaldehyd. Anlægget har også duftende blomster, som har en unik duft.
Fred liljer er en af ​​de bedste housewarming gaver. De er fleksible planter og kan vokse hvor som helst og tilpasse sig forskellige klimatiske forhold. De kan plantes indendørs på en urtepotte eller udendørs i en have seng. De kræver lav vedligeholdelse. De kan meget vel vokse indendørs i fluorescerende lys hvilket gør dem populære i hjem og kontorer. Så gå og købe en dag for at give dit hjem en ekstra attraktion.

Maskerade Party Idéer
Carnation Flower Information
Calla Lily Betydning
Sådan til Design Shoes
Runde brillestel
Fungerende Øvelser
, Hvordan man dyrker Roses
Meningsfuld Tatoveringer
Dekoreret vinglas
Gipsvæg Knæk Reparation
Fake Briller