Fransk Nail Tips

Franske negle er stilfuldt og gøre den kvinde, som har dem, ser velplejede. Selv om mange kvinder i disse dage lide at vise prangende negle, men hvis du spørger mit valg, jeg foretrækker det naturlige look, som kun en fransk manicure kan give. Selv med tiden, har selv den franske nail design undergået en stor ændring med mange saloner tilbyder en kombination af naturligt udseende negle, med nogle innovative designs på dem. Samme franske manicure med kreative fransk nail design, som saloner tilbyder, kan føres derhjemme også. Bare følg nedenstående franske negle tips. Læs mere om nail art.
Easy franske Nail Tips
Før at lære at gøre franske negle, er det meget vigtigt at forstå, hvad der præcist er en fransk manicure. En fransk manicure refererer til en stil at gøre søm, hvor hvid negl malingen påføres på spidsen af ​​neglene, mens resten af ​​negle er malet med en naturlig lyserød polish eller en lys beige polish. For at gøre fransk manicure derhjemme, skal du købe den franske manicure kits, der er tilgængelige på markedet. Disse sæt generelt indeholder alle de ting, du skal bruge, såsom base og top coat, naturlige neglelak, hvid neglelak og spids guide strimler. Her er et skridt klog guide til hvordan man anvende fransk negle. Læs mere om nailart designs med fransk manicure.
Trin 1: Med en neglelakfjerner, kvit få af tidligere polish, som du kan have på dine negle. Også, klippe dine negle, hvilket giver dem en passende form.
Trin 2; Vask dine hænder og negle med sæbe og lad dem tørre. Når de er tørre, anvende base coat på alle neglene. Husk at holde basen pelsen meget tynd.
Trin 3: Påfør spidsen guide til den nederste del af dine negle. Nu male alle søm spids ved hjælp af hvide polish. Brug passiv slag, nemlig fra spidsen guide til søm ende, mens polering. Lad tips bliver tør. Senere, skal du fjerne spidsen guider fra alle negle.
Trin 4, Nu tager den naturlige neglelak, og anvende de to lag på den nederste del af neglen. Lad polish tørre.
Trin 5; I sidste ende gælder top coat neglelak. Her er de mest nyttige franske Nail Tips – anvende øvre lag på det franske negle hver aften, inden jeg går i seng, for at gøre dem langtidsholdbare.
Læs mere på:; Nail Art Design, Gør det Nail Designs derhjemme, hvordan man laver design på dine negle, Her er et par franske negle tips, som vil hjælpe dig til at få en fransk manicure sidder derhjemme. Fransk negle give en kvinde en meget sofistikeret og elegant look. Men hvis du ønsker at spice tingene lidt op, eller hvis du føler, at de franske negle er for sløve til dit valg, så vil jeg foreslå, at i stedet for at bruge den hvide og neutrale farvekombination, kan du male dine negle med kreative farvekombination, såsom hvid og rød eller blå og sølv. Et af de mest off beat franske negle tip er at bruge mørk farve kombination som rød og lilla eller sort og gul på dine negle. Som du kan se franske negle kan være både sukker og krydderier, konservative og revolutionære, det gør dem, uanset hvilken måde, de bringer ud til din personlighed.

Ingefær Plant Care
Chain Link Fence Dele
Hvordan man rent Gas Ovn
Fødselsdag Ideer til Boyfriend
Dekorative Kurve
Picnic Basket Idéer
Tips til bedre søvn
Lav vedligeholdelse Planter
Upper Lip Hair Removal
Hvordan man opbygger en dørkarm
Fake Lip Piercinger