Fransk Land rhus

Ordet ‘franske land’ umiddelbart fremmaner billeder af smukke lavendelmarker og varme rustikke hjem, i vores sind. Fransk land boligindretning er den mest eftertragtede tendens i interiør designer for boligindretning i disse dage. Flere og flere mennesker er villige til at genskabe ro og varme franske landet i deres eget hjem. Uanset om du bor i en høj stigning i byerne lejlighed eller en to etagers forstæder hjem, kan du nemt oprette din egen franske land hjem. Nedenfor er nogle franske land udsmykning ideer, som kan hjælpe dig med at designe dit eget franske land hjem. Mere om landlig stil udsmykning idéer.
Fransk Land Home rhus
Farver, fransk landstil udviser en unik blanding af levende farver som gul og orange og dystre nuancer som grå og brun. Denne stil gør rigelig brug af blues og pink i alle nuancer. Distress hvid og smør gul er de foretrukne farver for at male vægge. Køkkenskabe er ofte malet i blå eller laks lyserød med håndmalet design på det. Grønne nuancer f.eks så lyst græsgrøn og mørke jæger grøn og bruges i kombination med kobolt blå at skildre nuancer af naturen. Disse lyse farver er ofte præget med grå eller brun. Accent stykker er for det meste farvet sort. Gullig-brune farver bruges i rigelig at udstråle varme og rustikke charme.
Belysning; franske land udsmykning stil meste er baseret på naturligt lys til belysning formål. Hele idéen med belysning er at skabe en hyggelig og varm atmosfære. Derfor, for at genskabe magien i franske land, skal du bruge lamper eller pærer, der udsender gulligt lys. Du har også en rig mulighed for at eksperimentere, hvor lampeskærme er berørt. Smuk lampeskærme med en stilk in form af hane, som i det væsentlige står for franske land kultur er en stor mulighed for belysning af dit hus i fransk stil.
Møbler, antikke smedejern møbler er et must have, hvis du virkelig ønsker at bringe den gamle verden charme ind i din egen stue. Hvis du ikke kan lægge hænderne på gamle, rustikke antikke møbel kan du blot give rust-behandling til dit nye møbel. Gamle, falmede træmøbler med en slidt udseende er også et must have i dit fransk landstil hjem. Men for at gøre det vare længe, ​​bliver du nødt til at male det først og derefter pletten det at nå dette rustikke look. Du kan også tilføje decals til at give et indtryk af håndmalede arbejde. Mere om fransk landstil møbler.
Tilbehør; Smedejern lysestager og lysekroner er en uundværlig del af den franske landstil indretning. Stor væg ur eller en gammel søger brand sted kan være en ideel omdrejningspunkt for din fransk stil stue. Udsmykkede bordlamper kan bruges til tilføjes afklaring de helt sikkert kan forbedre udseendet af din franske landstil stue. Du kan søge efter disse tilbehør i antikke butikker eller hjemmesider handel med sådanne ting. Du kan få disse tilbehør til billige og kan have brug for kun et frisk lag maling og farvning for at opnå et ønsket udseende. Dette er en god idé til fransk land udsmykning på et budget.
Forhæng, fransk landstil gør brug af grundlæggende stoffer som bomuld, lærred eller Étoile. Blonder og frynser er et must for gardiner i denne form for udsmykning stil. Sengetæpper, pudebetræk er for det meste håndmalede, så brug decals, hvis du vil oprette en lignende effekt. Farverne på gardiner og andre tekstiler er for det meste i sync med væggen farve.
Håber det franske land udsmykning idéer i denne artikel hjælpe dig indrette dit hjem i en ægte fransk landstil. Dette hyggelige og indbydende stil indretning vil helt sikkert gøre dig til at se frem til at komme hjem efter en dags arbejde.

Blødgøringssystem Reparation
Tegn Han’s Into You
Måder at hjælpe miljøet
Rengøring Gas Pejs
Living Sammen før ægteskabet
Hegn Post Installation
Lavendel Olie: Sådan Gør Lavender Oil ved Home
Sea Turtle Tatoveringer
Hvordan mænd Fall in Love
Sådan Gør Floating Hylder
Hvad er jeg Tænkeboksen