Fransk Kissing Tips

Du kan erobre med sværdet, men du er erobret af et kys. ~ Daniel Heinsius, En hollandsk Scholar.
Ovenstående linjer Daniel Heinsius dybt formidle magt at kysse! Kissing kan sandsynligvis indkaldt som det første tegn på fysisk intimitet, og det kan også blive indkaldt som en indgang eksamen for yderligere ind i andre aspekter af kærlighed at gøre. Siden tidernes morgen har mennesket udviklet og forsket forskellige kissing teknikker, positioner og variation af kys, der tilbyder mulighed for nogle sensationelle oplevelse for partnere!
Generelt kysse er en måde at udtrykke hengivenhed over for vores kærlighed og fransk kys, det er en slags højere intensitet kys, udtrykker dybere intimitet og kræver nogle gode forståelse niveau mellem partnerne. Mens den grundlæggende fundament at kysse er universelt ens for alle typer af kys, fransk kys bliver lidt anderledes end resten, som følge af inddragelse af det mest følsomme område i munden. Ja, du gættede rigtigt, tungen! Så hvis du søger svaret på spørgsmålet, ‘hvordan man kan være en god kysser “så sikre, at du får mesterskab i fransk kysse, for det er den virkelige test af din kysse evne!
Mens du skal have omhyggeligt overvåget franske kysse scener i film, der forsøger dem ud i praksis kan være mere behagelig og interessant end off screen! Så hvis du er ivrig efter at lære og vide, hvordan man fransk kys, så disse franske kysse tips er helt sikkert vil være særligt for dig!
Fransk Kissing Tips: nødvendige forudsætninger
Advarsel: Newbies i parforhold og dem, der planlægger deres første date, eller endda anden dato, skal være klar over, at fransk kys ikke kan være en meget god idé at starte med. Årsag? Nogen af ​​jer måske ikke føler sig trygge som franske kysse er mere end et kys, det er ikke kun spørgsmålet om fysisk nærhed, men selv din følelsesmæssige tilslutningsmuligheder måske ikke god nok til at afprøve franske kysse i de første dage af forholdet! Forstå at være behagelige er kendetegnende for franske kysse. Jo mere du både forstår hinanden, vil den bedre være intensiteten af ​​kys.
De fleste vigtige franske Kissing Tips
Almindelige franske kysse tips, som du skal følge, mens franske kysse er:; Hold læberne fugtige ved at anvende god kvalitet læbe Balsam. En tør læbe er absolut ikke godt for fransk kysse. , Stilling af hovedet er vigtig. Som du både vil nærme nok til at føle hinandens åndedrag, vil du justere vinklen på hovedet. Du behøver ikke måle vinkel hovedet med geometriske præcision! Det sker spontant. “Bare rolig. ; Den korrekte vinkel hoved vil holde næsen fra støde ind i hinanden (grine, selvom du støder hinandens næser!) ; Luk dine øjne og begynd med bløde og blide børstning af læber! Være blød og blid! ; Dårlig lugt er skurken i en fransk kys, uanset det skyldes dårlig ånde, ryge, drikke eller forbruger kaffe, te og andre ildelugtende edibles. Vær på vagt om din ånde! ; Carry munden luftfriskere i dit tegnebøger og punge. ; Når du har kysset og klappede læber i længere tid, skal du åbne munden lidt og dække hendes nedre og øvre læber. ; Som du både begynde at nyde det, er det tid til at bringe tungen til handling. Langsomt satte tungen ind i hendes mund og tryk hinandens tungen. ; Forsigtigt lege med hendes tunge og vend din tunge rundt hendes. Trække det i et par sekunder, og igen kysse læberne og derefter igen satte tungen ind i hendes mund. ; Støtte hende, hvis hun læner sig frem og kop ansigtet i hænderne forsigtigt. Det er et signal, at hun også nyder handlingen. ; Put en af ​​dine hænder rundt om hendes talje-området og de øvrige på bagsiden af ​​våben. Støtte hende på en måde hun føler sig godt tilpas. ; Ikke få fat i hende eller omfavne for stramt, så dit fokus vil skifte fra den vigtigste opgave, nemlig franske kysse. Må ikke være for aggressiv eller for blød. , Det er de øjeblikke, der vil helt sikkert blive værdsat i hele dit liv!
Fransk Kissing Tips For Girls
Subtile forskel i psykologi af mænd og kvinder gør fransk kysse en helt anderledes oplevelse for både køn. Piger, der spørger sig selv, hvordan man kysser en fyr for første gang skal forstå, hvad en fyr forventer af et kys, så hun kan blive bedre i hendes tilgang. Mens fyrene er den sædvanlige primus motor på at kysse en pige som er komfortabel med den fyr, efter par datoer kan give et vink for at kysse hende. Og hvis hun er en person, der er dristig og smuk, så hun kan selv gøre overgangen.
Du kan vide mere om:; Kissing Tips For Piger, kysse på en dato, fransk Kissing Tips til Guys
Okay gutter, jeg virkelig nødt til at fortælle dig om at indlede franske kysse? Jeg kan høre dig alle råbe i kor, aldrig nogensinde. Nå, Enig! Mens fyre er altid initiativtagerne, skal de forstå, at gøre pigen føler sig godt tilpas er af afgørende betydning. Det enkle svar på spørgsmålet, hvordan kysse en pige er, gøre hende føler sig godt tilpas, og hun vil svare dig med den samme passion og kærlighed!
Læs mere på:; Sådan franske kysse en pige, Kysser Tips til Guys; Det var nogle franske kysse tips til fyre og piger. Mens noget så spontant som kysse kan ske naturligt, at vide om at kysse tips kan enormt hjælpe dig med at få mestre og krydderi dit kærlighedsliv!

På Rebound: Picking dig op når livet dig ned!
Hvordan man kan forbedre Self Esteem
Prom Makeup
Er en fred Lily Giftige
Fransk Nail Tips
Sange til Begravelser
Unikke citater og ordsprog
Skal jeg kalde hende
Star Wars Cake Idéer
Bedste Læder Cleaner
Hvordan man kan måle Inseam