Fransk Braid Hairstyles

Den franske fletning er en evigt populære frisure. Det har altid været og vil altid være på mode. En stor del om det, er, at ikke kun det ser godt ud, det hjælper at tage sig af ellers uhåndterlige Lokker. Uanset om dit hår er glat, bølget eller krøllet, kan du prøve disse forskellige franske fletning frisurer som variationer af den traditionelle franske fletning. Hver har et unikt look, forskellig fra de andre, og kan tjene til at forbedre din generelle udseende. Vælg den rigtige franske fletning frisure til det rette outfit, og du er god til at gå.
Fransk Braid frisurer for piger
Før du forsøger disse franske fletning frisurer, skal du vide hvordan man kan gøre grundlæggende franske fletning. Til dette et must-læser, er disse artikler om hvordan man fransk fletning, og hvordan de franske fletning dit eget hår. ; Denne franske fletning frisure bare tilføjer mere jazz til det samlede franske fletning look. Lav en enkelt fransk fletning, og brug en pick til at trække nogle løse hår på den øverste del af hovedet og på siderne. Krølle disse løs hårstrå og giv dig selv et nyt udseende med den traditionelle stil. ; Lav dobbelt fletninger på hver side af hovedet, efter centralt dividere håret i to mønstre og efter grundlæggende franske fletning instruktioner. ; Begynd fletning hår i nærheden af ​​hårgrænsen. Som du når bagsiden af ​​kronen, lave to mere fletninger, og derefter stoppe fletning. Den løse hår kan være bundet eller løst flettet i en engelsk fletning. Brug Interessant tilbehør for at fremhæve frisure. Dette vil arbejde specielt godt til piger, der har bølget hår eller bløde krøller. ; Prøv denne unikke fransk fletning stil også kendt som den hollandske fletning. Samtidig med at den normale franske fletning, i stedet for at tage håret sektioner over hinanden, tage dem under hinanden. Effekten af ​​denne fletning føjer en helt ny dimension til frisure. ; Del dit hår i centrum, i to sektioner. Gør franske fletninger på begge sider, indtil du når bagsiden af ​​kronen. Nu kombinerer de resterende hår til en fransk fletning herfra. ; En anden sød fransk fletning frisure er at gøre det kun med to sektioner af hår i stedet for de traditionelle tre sektioner. Det giver fletning en tykkere udseende, og den vil se bedre ud, hvis fletning er lidt løs. Sikre, at det er ikke så løst som at åbne op. ; Lav en fransk fletning kun op til bagsiden af ​​kronen. Binde de løse hår i en pony hale. Tilføj flere jazz til dette udseende ved at vælge ud hår fra den øvre del af håret, og curling det. Du kan også krølle enderne af dit hår til jazz det op. ; En populær fransk fletning frisure er diagonal franske fletning, der starter fra det ene øre og slutter ved det andet øre. Du skal blot udvælge en lille del af håret på den ene side, pomponer det og krydse den over hovedet til den anden ende af øret. Tuck ende i en lomme under håret og fastgør den med en nål. ; En interessant variant af den franske fletning er det modsatte franske fletning. Alt du skal gøre er at vende dit hår til fronten og starte fletning i nakken af ​​din hals. Du ønsker måske at få en anden til at gøre dette for dig. Når du er færdig fletning indsamle de løse ender og guffe dem i henhold til fletning, og sikre dem med en nål. ; Du kan også tage et kig på disse andre hår sammensnoning teknikker.
Et vigtigt punkt at huske, mens du lærer, hvordan man gør franske fletning frisurer er, at du er nødt til at lære de grundlæggende franske fletning godt. Det danner et stærkt fundament for nogen af ​​de ovennævnte stilarter. Nu, at du har lært disse teknikker, jazz dem op med forskelligt hår tilbehør, som prikken over i’et på denne smukke frisure.

Pitcher Plant Fakta
Teak Bruser Bench
How at omforme et køkken
Lille badeværelse Remodeling Idéer
Chrysanthemum blomst Betydning
Sådan bærer en lommeur
Berømte Love Quotes
Aquarius Woman
Bedste Brætspil til to personer
Sølv smykker Cleaner
Vinduesramme Reparation