Forskellige typer af frø

Der er omkring en million forskellige typer af frø, så deling af en bestemt type af frø er en smule vanskeligt. Der er også nogle frø, der falder ind under mere end en kategori, som kaffebønner, som anvendes til spiselige formål og også til plantage formål. Frø er meget væsentlige for vores liv, hvad enten det er at dyrke korn, urter, frugter eller grøntsager, eller bruger dem til madlavning kan lide at bruge kidneybønner for at gøre enchiladas. Uanset hvilken kategori frøene falder ind under, er det vigtigt at vælge sunde frø for at få det maksimale udbytte af frø. Nedenfor er de to store kategorier af frø, frø og såsæd, der anvendes til beplantning og frø, der anvendes til at spise, og nogle tips om valg af frø.
Typer af Frø til Plantation
Med økologisk landbrug stigende popularitet dag for dag, er Planterne tilbage med to valg: om at gå efter genetisk modificeret hybridraps frø eller til at vælge økologiske frø for at få en økologisk udbytte. Efter min mening er økologisk frø et bedre valg, da de er mere sikre og naturlige. Men, mens du vælger en bestemt type frø til udsæd sørg for sorten af ​​frø, uanset om organisk eller hybrid, har været brugt før, og givet en sund udbytte.
Frø til Dyrkning af korn Planter: Du kan finde disse frø til udsæd på en Farmers Market, eller bestille dem online. Vælg en god kvalitet frø til at vokse din korn, og søge rådgivning fra leverandøren for pasningsvejledning. Eksempler på sædekorn: klid, hvede, ris, majs, mv
Frø til Dyrkning Frugt / blomst Planter: Frugt og blomsterfrø er let tilgængelige på en planteskole, igen skal du sørge for at vælge en god kvalitet frugttræer frø, og vælg de forskellige frugter du ønsker at vokse, og der er forskellige sorter af æbler, så prøv at få dine hænder på frøene, der er hjemmehørende i din region. Eksempler på frugt og blomster planter dyrket ved hjælp af frø: ferskner, abrikoser, nektariner, roser, solsikke, osv.
Frø til dyrkning af grøntsager & Herb Planter: Igen, kan du finde frø at dyrke grøntsager eller krydderurter planter på din lokale planteskole. Udvælge sunde, ikke-forslået og store virksomheder frø for at få en sund udbytte. Eksempler på nemme at dyrke grøntsager og urter dyrket ved hjælp af frø: tomat, squash, bønner, agurker, spinat, osv. og urter som koriander, basilikum, salvie, osv.
Frø til voksende græs: At vokse smuk græs kan du købe frø fra online leverandører eller hos din lokale planteskole. Det er okay, hvis du går med kvaliteten græsfrø, som er ikke-økologiske sorter, som græsset er kun til dekorative formål. Mere om hvornår man skal plante græsfrø.
Typer af spiselige frø
Nogle af de ovennævnte typer af frø falder også i den spiselige frø type, er for eksempel korn og mange frugter og grøntsager frø spiselige sutter som agurk frø og tomat frø. Nedenfor er de typer af spiselige frø, der anvendes i køkkenet og dem, der anvendes til foder fugle.
Frø, der kan spises rå: Mange frø kan spises rå, og kan findes i et supermarked. Sørg for at vælge en pakke af god kvalitet dem. Nogle eksempler på sådanne frø er: Mung frø, jordnødder, radise, solsikke, kløver, osv.
Frø, der skal tilberedes før madsteder: Der er mange frø, som skal gennemblødt i mange timer for at få spirer og derefter spist, og visse frø er gennemblødt og derefter kogt før de bliver spiselige. Nogle eksempler på sådanne frø er pinto, kidneybønner, hvide kidneybønner, broccoli mv
Frø til Feed Fugle: For fodre fuglene Der er forskellige typer af anvendte frø. Dog visse fugle frø tiltrække særlige gruppe af fugle. Frøene anvendes til foder til fuglene solsikke, hirse, knækkede majs, tidsel, hvede, havre, osv. Læs mere om fugl foderautomater.
Disse var de forskellige typer af frø forklaret. Så uanset hvilken type af frø, du leder efter, sikre du vælge den gode kvalitet frø for at få det bedste ud af dem.

Maleri Tips og tricks
Har Bil Sæder Ophøre
Brætspil for par
Hvordan man laver en Talsmanden
Dicentra spectabilis
Fake Lip Piercinger
Sådan Tie en Bandana
Fuld ærme tatoveringer
Sensitive Skin Makeup
Funny Senior Citater
Cuticle Care