Forrude Scratch Reparation

Ups! Din bil forrude har fået en ridse, takket være det barske vejr, og nogle dårlige drivere. Vær opmærksom på dette ridse i forruden af ​​bilen, da det kan vise sig at være et stort problem senere. Det værste, oven i det hele er, at en ridse ikke ville gå væk. Det eneste, du kan gøre i denne situation er at reparere bunden eller den første i det mindste se ud, hvis det kan repareres af dig. Nå nå, så fortvivl ikke, vil vi se på alle disse aspekter i teksten for at komme omkring windshield bunden reparation.
Hvordan man kan reparere en forrude Scratch
Fastsættelsen af ​​Type Scratch, Du ville vide, om bunden kan repareres eller ej, ved at gnide ridse med en negl. En sådan bunden er 2 typer. En ridse der føles glat, når du kører en negl over glasset er en overflade ridser. Tværtimod hvis en negl sidder fast i bunden mener, at bunden er temmelig dyb og hele windshield eventuelt skal ændres, da scratch ikke kan repareres. Hvis det er en overflade ridser og kan repareres, her er, hvordan det kan gøres.
Forruden Scratch Reparation instrukser First things first, skal du købe en gør-det-selv glas reparationssæt. Denne måde, ville der ikke være behov for at ansætte en professionel for at fastsætte en mindre skramme. De vil få det kit i nærliggende autoværksted. ; Nu rengøre forruden med sæbe og vand eller godt glas rengøringsmidler, grundigt. Sørge for, at der ikke er nogen plet af støv på glasset. , Derefter skylles og tørres forruden helt tørre, inden du forsøger at rette glas. ; Nu gælder et glas polerpasta på bunden, som vil være der i reparationssæt. Dette vil ligne en tandpasta. ; Næste ting du skal gøre er spray vand på bunden er dækket af den sammensatte. ; Brug nu en blød klud og gnid den sammensatte i. Kontroller, at du gøre det forsigtigt og omhyggeligt. ; Lad det sammensatte tørre, vil det tage omkring 30 minutter for det. , Hvilket blev en måde at windshield scratch reparation, men der er endnu en måde, hvorpå dette kan gøres. Se, hvordan det virker. Læs mere om krakket forruden reparation.
Windshield Scratch Reparation instrukser, del 2 Du vil skulle få fat i gaffatape destilleret vand, vask klud og en polering disk for fuldførelsen af ​​denne opgave. ; Brug destilleret vand kun, da det vil fjerne ridser i glasset. ; Hvis du har nogle lakskader på forruden, dække den for at forhindre den i at komme forkælet. ; Rengør glasset forsigtigt med en blød klud fugtet med destilleret vand i cirkulære bevægelser. ; Nu bliver interessant. Lav en dæmning ved hjælp af gaffatape på forruden. ; Stick en side af kanalen tape på forruden. ; Få en anden stribe tape samme størrelse som det første og holde de to stykker tape sammen, klistret sider. ; Gør det samme over, kun at det skal være vandret. , Vi gjorde det, fordi vi ønsker at sikre den bedst mulige udnyttelse af vand og for at undgå at spilde det. ; Tilslut en polerskive til polering maskinen. ; Forsigtigt buff det beskadigede område efter at sikre, at maskinen fungerer korrekt. ; Hvis du har lyst, gør dette med en anden disk, og når du er færdig med at gøre dette, vil forruden være lige så god som nogensinde før. Der ville ikke være krusninger eller skade på glasset. ; Slippe af gaffatape nu og rengøre forruden sammen med alle andre anvendte redskaber. ; Kudos! Du er nu færdig med forruden bunden reparation! Var det ikke nemt? Læs mere på forruden udskiftning.
I slutningen af ​​dagen, hvis du kender dette, er du sikkert vil gemme en sorteper eller to. Der ville være noget behov for at ringe en pro og give ham en windshield ridse reparation omkostninger, som kan starte fra omkring $ 50 og kan gå op som sværhedsgraden af ​​den knæk stiger. På samme tid også vigtigt det at huske, at komme af med ridser kan tage et stykke tid, så vær tålmodig. Læs mere på forruden chip reparation.
Det er det, det er her jeg ender med ‘mere end en ridse’ af ord i forbindelse med windshield ridse reparere! De bedste hilsner,

Sort and White Tattoo Design
Billige Bryllup Idéer
Standard Crib Madras Størrelse
Isop Plant
Hvordan at slippe af gophers
Weekend Getaways for par
Ting at gøre på Valentinsdag
Skole Reunion Idéer
Sådan installeres lyskontakt
Parenting Tips til førskolebørn
Candy Bar Navne – Liste