Fondue Party

Planlægning af en fest og ikke rigtig lyst til at svede det ud i køkkenet hele dagen? Nå, så en let at planlægge, retro chic fondue parti vil sikkert passe regningen. Ordet fondue er afledt af det franske verbum fondre som dybest set betyder at smelte. Begrebet stammer oprindeligt fra Schweiz, hvor bønderne samt adel anvendes af tørret ud ost og gammelt brød. I årenes løb er den oprindelige ostefondue opskrifter givet væk til stor fondue opskrifter indeholder rå kød, fjerkræ, skaldyr og grøntsager, kogt i en smagfuld bouillon, vin, øl, eller varm olie og serveres med lækre saucer. Ikke alene er de en god måde at fejre særlige lejligheder, men er en god måde at bringe folk at socialisere, spise og har masser af sjov. Så hvis du har lyst til vært for en fondue fest, så her er visse fondue part ideer til at hjælpe dig på din vej.
Fondue Party Planlægning
Antallet af gæster; Før du kan begynde at planlægge for partiet, nul i på gæstelisten. Dette er en vigtig del af fondue partiet som det vil bestemme antallet af fondue gryder du skal bruge, middagsbordet ordningerne og fondue gafler eller en anden part leverancer, som du skulle. Planlægge partiet på en sådan måde, at for hver fonduegryde, er der cirka fire gæster. Dette gør det nemt for folk at græsse rundt når de vil. Når den gæsteliste er besluttet sende et fondue invitationer omkring to uger i forvejen.
Fondue gryder og sæt; Der findes en række af fondue potter til rådighed på markedet, og baseret på din mad valg, kan du vælge en, der er den bedste til din fest. Så mens ost og chokolade fondue bedst holdes i keramik fondue smeltedigler, en rustfri stål elektrisk fondue puljen er en glimrende valg for en olie eller bouillon fondue. Fleste af fondue sæt er ledsages af særlige fondue gafler. Sørg for, at der er mindst to gafler for hver enkelt gæst. Dette er fordi du skal have gæsterne dukkert i potten med fondue gaffel og derefter bruge en separat gaffel at skubbe brød, kød eller frugt på en tallerken før du spiser den. Hvis gæsten listen er lang, så kan du også vælge dyppet bambus og træspyd. Også omfatte en masse cocktail servietter og stor vin at parre med osten.
Beslut fondue part Menu, Mens ostefondue er den traditionelle, klassiske opskrift for fondue parti, kan du også prøve tre retters fondue part menu med ostefondue som det første kursus, kød og veggies til den anden kursus-og chokolade fondue at slutte. Her er nogle gode fondue parti opskrifter, som vil hjælpe dig med at kortlægge de tre måltid kurserne.
Første kursus: Traditionelle ostefondue Opskrift
Ingredienser, 1 fed hvidløg, halveret; 1 kop tør hvidvin, 1 tsk citronsaft, 2 kopper (8 oz) Gruyère ost, hakket, 2 kopper (8 oz) Emmenthaler ost, hakket, 2 teskefulde majsstivelse, 2 spsk Kirsch (kirsebær brandy) Klem revet muskatnød, Dash chili sauce, hvordan man laver
Tag en tung gryde og gnid det med nogle hvidløg fed. Tilsæt vin og citronsaft i gryden og sæt den over svag varme. Når den flydende koger, tilsættes håndfuld af ost og rør hele tiden at smelte det. Nu opløses majsstivelse i kirsebær cognac og føje til ostefondue. Afslut ved at tilføje nogle hot sauce og muskatnød. Hold omrøring indtil fondue har fortykket. Sæt den i en keramisk fonduegryde og server med graveskeer italiensk brød, æbler, broccoli, dampet kartoffel stykker
Hovedret: Fondue Bourguignonne Opskrift
Ingredienser; 4 kopper olie; salt og peber; dypning saucer og madlavning krydderier; Sådan Gør
Hæld olie i en elektrisk fonduegryde og varme olien til omkring 350 grader F. Nu skæres kødet i små tern og læg det på træspyd eller gafler. Tillad gæsterne at koge kødet i varm olie. Du kan også arrangere for nogle madlavning krydderier for kødet før madlavning. Når kødet er kogt, tilvejebringe dypning saucer som varmt peber sauce eller bøf sauce for gæsterne at bruge. Mere om kød fondue opskrifter.
Endelig Kursus: Chokolade Fondue Opskrift
Ingredienser; 250 g af dine yndlings chokolade; 250 ml fløde; Sådan Gør
I en lille gryde, bring cremen i kog. Tilføj små stykker af chokolade til den fonduegryde og hæld i nogle melted fløde på toppen. Røre i indtil chokolade er smeltet og lad blandingen sidde i 5-10 minutter. Tjene det med stor dyppe valg såsom cheesecake, tørrede frugter, terninger af friske frugter, såsom ananas, jordbær, bananer og æbler, brownies, engel mad kage, og selv skumfiduser. Mere om chokolade fondue opskrifter.
Læs mere på:; Fondue Idéer; Easy Chokolade Fondue Opskrifter; Team denne casual fondue fest opskrifter med nogle fantastiske fondue partyspil og aktiviteter at slappe af og have en stor tidspunkt under denne ultimative middagsselskab oplevelse.

Rengøring Bil Carpet
Sådan får du langt hår
Hvordan at slippe af rotter
Skorpionen Egenskaber
Tuberose Flower
Begonia Planter
Elektrisk rullemadras
Uformelle Brev Format
Manchetknapper: Sådan Ifør Manchetknapper
Hjemmelavet skønhedsbehandlinger
Aerobic Septic System