Fødselsdagsfest Spil

Spil er en uundgåelig del af enhver part, især børn ‘fødselsdagsfest. Du nødt til at underholde dine små gæster, ellers vil de blive kede sig. Fødselsdagsfest spil tilføjer sjov og spænding til festen miljø og dermed du have sådanne spil til festen. While arrangere fødselsdagsfest spil for børn, skal du holde visse ting i tankerne. Husk hver gæst er en vinder! Så du har brug for at tildele some præmie til hver knægt gæst til din fest.
Beslut part spil afhængigt af størrelsen af ​​den part området. Kontroller, at du er klar med alle de nødvendige forberedelser til partyspil. Så er du arrangere en fødselsdagsfest for dit barn? Så her er nogle nogle sjove fødselsdagsfest spil for drenge og piger.
Fødselsdagsfest Game Idéer
Pin Game, Pin halen på æslet har været en alder gamle spil til børn fødselsdag parter. Dette spil er sjovt og kan spilles, hvis aldersgruppe af børn fra 4-6 år. Spillet er ganske enkel, og alt hvad du skal gøre er at forberede en stor formede æsel skåret ud fra et kort bord. Udarbejde særskilte skåret ud for æslets hale. Derefter blindfold deltageren og deltagerens har for at forsøge at pin æslet hale på den korrekte placering. Den deltager, der placerer hale i den nærmeste position er vinderen. Du kan ikke altid bruge en æsel for dette spil og man kan bruge andre kombination som pin sommerfuglen på blomst eller pin ankeret tatoveringen på Popeye, osv. Dette er en af ​​de nemme at spille indendørs fødselsdagsfest spil.
Citronen i skeen Race; Lemon skeen race som navnet antyder er en simpelt spil med meget få krav. Du vil kræve citroner og spsk at spille dette spil. Du kan dele kid gæster i et parti på fem eller utallige, afhængig af antallet af børn. Mark start og målstregen på løbet og give hver deltager med en citron og en ske. Alle deltagere fuldføre løbet ved at holde skeen i munden med citronen placeret i den. Den deltager, der dråber citron i midten af ​​race er ude af spillet. And Den, der afsluttes the race første uden at tabe lemon, som vinder. I sidste ende kan du have en sidste løb med finalisterne af hvert parti. Du kan også få et æg race, ved at bruge hårdkogte æg i stedet for citron.
Spand Sponge Relæ; Dette spil er et af de bedste udendørs fødselsdagsfest spil, som kan spilles i løbet af sommeren. Dette spil er sjovt at spille og ligeledes at se på. For at spille dette spil, du vil kræve spande, glas og svampe. Dette spil kan spilles af enkelte deltagere eller hold som stafet. Antallet af fjervildt bør svare til antallet af deltagere eller antallet af hold.
Markér udgangspunktet og slutpunktet og opretholde en 20 fods afstand mellem dem. Anbring vand fyldt spandene ved udgangspunktet og de tomme glas ved slutpunktet. Hver deltager eller et hold fastsat med en svamp. Det tomme glas tildeles hver deltager eller et hold, der skal besættes ved at dyppe svamp i spanden, ved at køre mod glasset, og derefter presse vand ud i glasset. Holdet eller deltageren skal fortsætte med at gøre denne opgave, indtil glasset løber over med vand. Deltageren eller team, der fylder det tomme glas først, vinder spillet. Hvis dette spil er spillet af et hold, kan en relæ mønster der skal følges.
Læs mere på:; Birthday Party Games for 4-årige, Birthday Party Games for 10-årige; Birthday Party Games for Toddlers; Det var nogle fødselsdagsfest spil for dig. Du kan bruge disse spil underholde dine små gæster eller komme med nogle nye spil ideer til din egen. De bedste hilsner,

Curly pilegrene
50:e bryllupsdag Idéer
Ren Floor Tile Grout
Sådan får du en annullation
Matchende maling farver
Hvordan man ride en cykel
Øjenbryn Figurer
Billige Centerpiece Idéer
Glas Scratch Reparation
Rengøring ovndør ​​Glas
Hvordan man Stretch Boots