Flushing en Radiator

Hvor mange gange har du set folk på midten af ​​vejen med hætter af deres biler åben og damp fosser ud af motoren? Der må være mange sådanne tilfælde. Kølevæsken Systemet er for det meste overset af mange og er den vigtigste årsag til sådanne situationer. Jeg er sikker på at du ikke ønsker at blive en af ​​dem. Man kunne nemt undgås ved almindelig vedligeholdelse af din bil. En hurtig radiator flush kan holde motoren kørende. Før jeg lærte om rødmen en radiator har så lad os et hurtigt kig på, hvad der er en radiator og hvordan virker det funktion!
Hvad er en radiator?, A radiator er en anordning, der anvendes med henblik på køling eller opvarmning, i biler, bygninger og elektronik. Den overfører den termiske energi fra et medie til det andet og fungerer som en kilde til varme til sine omgivelser. I biler, spiller denne kølesystem en central rolle i et velfungerende køretøj. Centralvarmeanlaeg installeret inden for mange hjem også har radiatorer temperaturkompensation. Damp varmeapparater og elektriske radiatorer er to typer af hjem radiator opvarmning. Radiator opvarmer luften, får det til udvide og stige, skaber en kontinuerlig cyklus af bevægelige luften og spreder varm luft i hele rummet. Lad os nu se, hvordan du skylle en radiator.
Rødmen en radiator; Radiatoren systemet bliver tilstoppet med rust og slam med tiden. Den solide indlån som opbygger kan hæmme udnyttelsen af ​​dit kølesystem. Dette til gengæld er til skade for andre systemer af motoren på grund af overophedning og kan føre til et sammenbrud. Så det bliver meget vigtigt at inspicere og få din radiatorer skylles på regelmæssig basis. Her er hvordan man kan gå om flushing en bil radiator.
Trin 1: Det første og det vigtigste skridt er involveret i rødmen en radiator er at sikre, at motoren er slukket. Lad det køle ned til driftstemperaturer.
Trin 2: Fjern låget af radiator og aflaste, hvis nogen. Sørg for, at motoren er kold, som en varm motor betyder, at der højt tryk fanget indeni.
Trin 3: Find den aftapningsventil, som er placeret i bunden af ​​radiatoren. Nu omhyggeligt tømmes væsken fra køleren ind i en container. Undgå spild på jorden, da kølevæsken er meget giftigt og skal bortskaffes off korrekt. Luk dræn ventil når du er færdig.
Trin 4: Skyl radiatoren med kold vand. Dette kan gøres ved hjælp af en back flush kit, som kan købes nemt fra enhver auto dele butik. Kan du også bruge dit enkle haveslangen til back skylning en radiator. Du skal bare sætte dysen i tuden, og lad vandet løbe. Gentage denne proces indtil det vand der kommer ud er rent. Omvendt skylning en radiator renser det fuldstændigt og fjerner alle slammet.
Trin 5: Sæt bunden kølerdækslet, når vandet er helt afløb fra. Nu tilføje kølevæsken til radiatoren. Udfylde det til det niveau, der anbefales af producenten. Skru den øverste hætte tilbage.
Trin 6: Nu starter motoren og lad den være tændt for engang at kontrollere for utætheder. Du kan være nødvendigt at tilføje en fugemasse på overdelen for at forebygge lækage. Hvis der ikke er lækager, skal du gå til en prøvetur for at sikre, at din indsats rødmen en radiator gået vel. Læs mere på radiatoren lækage reparation.
Læs også om:; Radiator Flush Cost; Hvor ofte Flush en radiator; Sådan at udlufte en radiator; Flushing hjem radiatorer er gjort i en lignende måde at fjerne alt støv, der er tilstoppet og få en velfungerende radiator. Det kræver ikke megen teknisk viden, hvis du følger anvisningerne korrekt. Opgave af rødme damp radiatorer bør ske på en regelmæssig basis for at øge effektiviteten af ​​systemet. Der bør gøres hver sjette måned for at undgå enhver partikel opbygning. Håber denne artikel om rødmen en radiator var hjælpsom!

Sådan bærer en lommeur
Ranunkel Løg
Dør Hinge Repair
Kokken Idéer
Wall Decor Idéer
Hvordan man kan slippe af Vorter
Berømte Brand Slogans
Star Wars Cake Idéer
Calla Lily Wedding Buketter
Herre Bryllup Påklædning
Kirkebryllup Dekoration Idéer