Flise Mønstre og Design

Flisen produkter har undergået mange forandringer i de seneste år, og der er mange muligheder for kunderne at vælge imellem. Flisen mønstre fås i forskellige udformninger som mursten pladsen, diamant, sildeben, skakternet og mange flere.
Flise Mønstre og Design, den anden etage flise typer omfatter keramik, porcelæn, granit, laminat, mosaik, etc. I dag, er gummiklodser også brugt til installation af gulvbelægning. Lad os se på forskellige mønstre being brugt.
Flise mønstre Følgende flise mønstre er almindeligt anvendt til montering af gulvbelægning. ; Brick Mønster: I dette mønster blokkene placeres i en traditionel mursten stil. Fliser i den anden række er ikke placeret direkte under den øverste blokkene med deres kanter bekræfter til en ret linie. Deres holdning er sådan, at midtpunktet overlapper med det punkt, hvor to tilstødende gader fra den øverste række tilmelde sig. ; Sekskantet mønster: I dette mønster, er rækker af blokke med en sekskantet figur, der oven på hinanden. ; Sildebensmønster: Den sildebensmønster er en smule tricky at forstå. The sildebensmønster ligner en ‘V’-formet gentagelse. Blokke diagonalt lægges i følgende mønster: en rektangulær blok bliver lagt vandret, og under denne blok, er en anden blok, der lodret. Således en alternativ mønster af lodrette og vandrette blokerer udlægges, som ligner et mønster af trin / trappen. ; Checkerboard: I denne flise mønster, er sort og hvide fliser lagt skiftevis. Det er en af ​​de almindeligt anvendte flise mønstre. ; Diamond Mønster: Den diamant mønster er intet andet end firkantede fliser placeret på en måde at i stedet for kanter, er deres vertices adjacently placeret fra side til side. , Octagon og Dot Pattern: I denne mønster, er ottekantet fliser lagt ved siden af ​​hinanden. Den plads skabt mellem kanterne på de 4 tilgrænsende ottekantede fliser er fyldt med en “prik” eller en lille firkantet flise. ; Basket Weave Mønster: I dette mønster er par fliser lagt i en vertikal og horisontal måde skiftevis i træk. Denne flise mønster svarer til sildeben dog er let at installere. Der er minimum spild af flise i dette mønster. ; Rubber gulvfliser, af gummi gulvfliser ligesom keramiske ens findes i forskellige typer af design og mønstre. Gulvet fliser lavet af gummi bevise være nyttige i sygehuse, gang måder, gangbroer, dyrlægeklinikker mv Man kunne også bruge gummi brolægger som en mulighed for fliser. These sikringsanlæg fliser skaber en flot mønster.
Flise Design; Der er mange designs at vælge imellem i gulvfliser. Bortset fra den fælles skifer pladsen og keramiske fliser, kunne en række forskellige designs blive brugt. Før de går til en bestemt design mønster, bør man tage hensyn til størrelsen af ​​rummet. Lyse fliser skal vælges til mindre rum, det gør dem syne større. Mørk farvede fliser på den anden side gør rummet synes mindre. For et hus, der har traditionel indretning, er de mønstre, såsom brosten or sildeben egnede. Hinke, vandret gitter eller lodret mursten mønstre er egnet til en moderne indstilling. Fliserne, der ligner trægulve er også ved at blive populære. Such fliser findes i forskellige nuancer af brunt, der spænder fra lys / creme farve til mørk coffee farve. Kan man gøre brug af forskellige ressourcer som Internettet, magasiner, osv. indhente flere oplysninger om flise idéer og design. Læs mere på:; Vinyl, Home Udsmykning, trægulve, Gulvet flise mønstre og designs i artiklen nævnte, giver os de nødvendige oplysninger for gulvbelægning. Det ville bidrage til udformningen af ​​gulvet i en pæn måde.

Sådan monteres Mascara
Knockdown Loft Texture
Iris Flower Information
Buket brudebuket
Remodeling en lille badeværelse
Rengøring Linoleum Pletter
Pap Pejs
Yucca Palm Care
Hvordan du bliver en bodybuilder
Måder at sige godnat
Hvordan at slippe af gophers