Fjern spraymaling fra Beton

Om det var hærværk, der gjorde spray mærker på den konkrete fortovet, eller det var nogle kid’s eksperimenter med en gammel flaske spraymaling eller en slip fra dig – Pointen er, de spray varemærker har været ætset der, og de vandt ‘ t gå, medmindre du gør noget for at fjerne spraymaling. Men ved du, hvordan du fjerner spray maling fra beton? Lad os ikke bekymre os over, at fordi denne artikel, særlig er beregnet til dem, der ønsker at vide, hvordan du fjerner spray maling fra beton. Så før nogen andre finder ud af og buster dig for sprøjtemaling betonen, eller bursts et blodkar vidne til graffiti, læs videre for at vide mere om at fjerne spraymaling fra beton. Læs videre pletfjerning.
Fjern spraymaling
Vand og Børste; Efter din første chok har lagt sig, går kontrollere, om malingen er midlertidig eller permanent. Hvis det er midlertidig derefter at fjerne spraymaling vil ikke være et problem overhovedet. Du skal blot sprøjte vand fra en slange rør med en masse pres og med en plastik børste, skal du blot skrubbe malingen væk. Men hvis ikke permanent, så bliver du nødt til at ansætte andre skridt for at fjerne spraymaling og rengøring af området.
Brug en sandblæser, nogle gange er det meget svært at fjerne spraymaling på ujævne beton. Spray maling tendens til at køre og sidde fast i alle huller og revner af betonen. I et sådant tilfælde kunne man besøge en konstruktion leje butik og leje en sandblæser. Sørg for at leje beskyttelsesbriller og en respirator så godt, hvis du ikke allerede har dem. Tag den sandblæser og bruge fintrevet sand til at sprænge ud spraymaling, som har indlejret sig dybt ind i betonen. Sørg altid for at bære beskyttelsesudstyr som beskyttelsesbriller, åndedrætsværn og tøj, der fuldt ud dækker og beskytter dig, fordi sandblæsning vil skabe en lokal vejrtrækning fare, så tager forholdsregler er et must. Læs mere om hvordan man opbygger en sandblæser.
Kemisk Strippere; disse rengøringsprocedurer produkter er tilgængelige i en lang række på tværs af alle afdelingerne butikker. Købe en kemisk stripper og anvende på et naturligt børste (ikke plastik, vil det opløses). Derefter krat området med børste. Alternativt kan man også hælde væske på de konkrete og krat med penslen for at fjerne spraymaling. Den kemiske vil bryde ned malingen og det vil blive lettere at børste det væk. Kemiske strippere virker bedst på overflader, der er af forholdsvis glat beton. Selvom de måske ende med at fange spraymaling i huller og sprækker, hvis nogen. I hvilket tilfælde skal du bruge et wire børste til at fjerne spraymaling ved at skrubbe det væk.
Gel Stripper; Mange mennesker foretrækker at bruge en sojabaseret gel stripper for at fjerne spraymaling. Dette gøres ved farvning og lukning af beton. Tag den gel og anvende det hele over beton, der er plettet. Lad det trække i 5-10 minutter, eller som er angivet i vejledningen og derefter krat af med en pensel. Disse geler hjælpe med at skrælle malingen i modsætning til at bryde malingen ned. Derfor er der ingen bivirkninger som der er fra brugen af ​​kemiske strippere. Kemisk strippere kan ende op at tilføje huller til den konkrete eller det kan udvikle skjolder på overfladen, hvorfra spraymaling blev fjernet. Så hvis du ikke ønsker at skade de konkrete og ønsker at vedtage en mere sikker metode til at fjerne spraymaling fra beton, så ved hjælp af en sojabaseret gel er det bedste valg.
Fortynder; Brug en fortynder og hæld det over det sprøjtede areal. Så lad det trække i 30-40 minutter. Derefter krat ud med en hård børste. Man kan også dyppe en gammel håndklæde og tør malingen ud.
Højtryksrenser, låne eller leje en højtryksrenser. Disse er tilgængelige på nogle hardware butik (du bliver nødt til at spørge). Indstil effekt niveau på mindst 4.000 pund per kvadrattomme (PSI). Fastgør derefter den roterende rør dysen tæt til vaskemaskinen og bruge højtryk spray til at fjerne spraymaling. Læs mere på højtryksrensere.
Andre løsninger, anvende en ovnrens på stedet, så lad det blive for engang før skrubbe det af. Man kan også bruge en af ​​disse kemikalier – methylenchlorid, Methyl-Ethyl-keton, natriumhydroxid eller xylen. Alt, der skal anvendes derefter lov til at stå og derefter skrubbes væk.
Læs mere på; konkrete pletfjerning, Sådan fjernes Paint fra Beton; Det var nogle af de metoder, som du kan fjerne spraymaling fra beton. Men hvis man ønsker at forhindre nye pletter fra farvningen betonen, så blot frakke området med en sealer, såsom Alifatiske Urethane. Dette vil forhindre malingen i at sive ind i betonen revner og også forhindre misfarvning. Til det pletten Men alle de bedste!

Kokken Idéer
Friendly Brev skabelon
Sjove ting at gøre, når du keder dig
Calla Lily Betydning
How to unclog en Drain
Ranunkel Løg
Køkken Design Layout
Bedste Sensitive Skin fugtighedscreme
Moderne Boligindretning
Øjenbryn Figurer
Skin Tone Farver