Feng Shui Symboler

Feng Shui er en gammel ordning, som opstod i Kina, der er baseret på den filosofi, at alle i dette univers, om mennesker, dyr, ting eller steder, har en vis form for energi. Denne energi, som vi føler alle omkring os, berører os mentalt, fysisk og åndeligt. Ifølge Feng Shui, er der visse teknikker, som vi kan bruge til at tiltrække kun den slags energier, vi ønsker, og samtidig lade gå off dem, der er uønskede for os. Symboler Feng Shui er en af ​​de teknikker, der anvendes til at harmonisere miljøet omkring os, og for at tiltrække positive kræfter og energier mod os. Forskellige Feng Shui symboler siges at bringe forskellige positive kræfter i ens liv. Her er en liste over de mest fremtrædende og almindeligt anvendte Feng Shui symboler, sammen med deres betydninger.
Feng Shui Symboler og deres betydninger
Mønter, Gifting eller modtager tre mønter svøbt i et rødt bånd er et af de Feng Shui symboler for rigdom. Det bringer positiv energi og held og lykke til både giveren af ​​mønterne, samt modtageren.
Guldfisk, ifølge Feng Shui, markedsføring tre guldfisk i en glasskål, vil bringe rigdom og velstand til person. Guldfisk er revered i kinesisk tradition som de menes at være efterkommere af Koi Karpe. De anses desuden for meget lovende som, ifølge Feng Shui, guldfisk liv for mere end hundrede år, skænke sin omsorg og kærlighed på mennesker.
Skildpadder; En Feng Shui symbol på magt, er skildpadden menes at være meget vidende. En skildpadde menes at kende alle hemmelighederne af jorden samt himlen. I Feng Shui er en skildpadde ofte vises i sammenhæng med andre dyr til at gøre ham fremstå endnu mere kraftfuld.
Dragons, Dragon er det Feng Shui symbol på beskyttelse. Holde en statue af dragen i hjemmet eller på kontoret, hjælper med at afværge onde ånder og dårlige varsler.
Crystal Lotus; A krystal lotus er en Feng Shui symbol for kærlighed, lang levetid, held og romantik. Placering af et krystal lotus i soveværelset, øger romantik, kærlighed og forbindelsen mellem en mand og en kone.
Bambus, En af de Feng Shui symboler for sundhed, bambus står for levetiden, udholdenhed og overlevelse. Som en bambus ophold evergreen hele året og har den unikke evne til at blomstre og trives overalt, i næsten enhver form for omstændigheder, ligeledes en, der holder en bambus symbol med ham eller vokser en bambus plante, vil være i stand til at føre et sundt liv . Læs mere om heldig bambus plante: indendørs bambus plante mening og pleje.
Kran og Tortoise, og nogle af de andre Feng Shui symboler for sundhed, foruden en bambus, er en kran og en skildpadde. Ifølge Feng Shui er en kran menes at leve i tusind år, mens en skildpadde siges at overleve i mindst tre tusind år. Både kran og skildpadden er Feng Shui symboler, der står for lang levetid, udødelighed, visdom, styrke, stabilitet og udholdenhed. Placere disse symboler derhjemme, en godt helbred og et langt liv bringer.
Laughing Buddha; Feng Shui symboler vil være ufuldstændig uden omtale af den måske mest berømte og kendte af dem, nemlig de leende buddha. Leende Buddha, også kendt som Pu Tai i Kina, er et symbol, der repræsenterer lykke, sundhed og velstand. Der er en række forskellige leende Buddha symboler, såsom en leende Buddha, der holder en skål, som repræsenterer velstand, en Buddha i besiddelse af en sæk og en fan, der repræsenterer en person, der er på en spirituel rejse, og en leende Buddha som sidder på en guldklump, der repræsenterer et lykkeligt hjem.
Læs mere på:; kinesiske Feng Shui Tips, Gratis Feng Shui Tips, De ovennævnte Feng Shui symboler, hvis de anvendes fornuftigt, menes at hjælpe folk med at øge deres indkomst, forbedre deres helbred, hvilket bringer berømmelse, udvikling af karrieremuligheder, hvilket bringer familien sammen , tiltrække kærlighed og intimitet, og øge deres kapacitet og ydeevne på alle livets områder. På den negative side, kan bruge upassende symboler årsag masser af uheld og ond vilje. Så høring retten Feng Shui ekspert, før der omfatter nogle af disse symboler på dit kontor, hjem eller livet, er meget vigtigt.

40 års fødselsdag Kager
Linoleum blokere udskrivning
Sort and White Tattoo Design
Glow in the Dark Paint
Funny Witty Citater
Gave Indpakning Tip
Club dansetrin
Home Office Ideas
Sweet 16 Fødselsdag Invitationer
Hvordan til franske Braid
Ballet Kostumer