Family Reunion Games

Familiesammenføringer er en fantastisk måde at vide, og forbinde med jeres nære og fjerne familiemedlemmer. Mange gange, kan det ske, at når familiesammenføringer planlægges på et tilskud skala, dvs sekunder fætre eller tredje fætre og deres familier er også inviteret, kan det blive svært for alle at kende og i forbindelse med hinanden. Det er i givet fald familiesammenføring spil og aktiviteter kommer i handy. Planlægning familiesammenføringer er lige så meget om det rigtige sted og fødevarer, som det handler om den rigtige lege og aktiviteter. Så hvis du også er på udkig efter nogle kreative familiesammenføring spil ideer, så her er nogle af dem.
Family Reunion spil for alle aldre
Blind-Foldede Race; Dette kan være én af de mest sjove familiesammenføring spil at spille. Alt du behøver er et stykke stof per deltager til dækning af øjnene. Tegn en start og en målstregen. Nu blind fold alle deltagerne og lade dem race fra start til slut. At gøre spillet interessant, kan du gøre par af mennesker i familien, der aldrig har interageret før. Dette vil hjælpe dem til at obligation godt med hinanden.
Tug of War, en tovtrækning mellem de forskellige familiemedlemmer kan være ganske fornøjeligt. Du skal blot opdele familiemedlemmer i hold af lige tal. Tegn nu en streg i midten, og lad to af holdene står på modsatte side af linjen. Lad alle medlemmer af begge holdene holde en lang reb. Nu med en fløjte give startskuddet. Hvert hold, ved hjælp af styrke og Takt har at trække det andet hold til deres side af linjen. Det hold som kan gøre det første, er vinderen.
Familie Quiz, en af ​​de mest interessante familiesammenføring spil for voksne er en familie quiz. Selv om det har brug for en smule forberedelse, i sidste ende vil du indse, at indsatsen er det værd. Du skal starte, ved først og fremmest indsamle så meget off beat, ulige, mærkelige og skøre oplysninger om din families medlemmer som muligt. Senere kan du samle det i spørgsmål og spille en form for en quiz med alle dine slægtninge på familiesammenføring dag. Du kan stille spørgsmål som, hvem deltog i Miss Louisiana i 1961? eller simple spørgsmål ligesom Hvem kan spille en guitar og mundharmonika på samme tid?
Bingo; Dette spil kan spilles af både voksne og børn. De har blot lave en liste over forskellige fysiske egenskaber af familiens medlemmer, som er deltager i genforening. F.eks. Den ene med mørke brune øjne, eller den der er mindre end fem meter i højden, osv. Hand over kopier af denne liste til alle de familiemedlemmer Nu er de nødt til at skrive navnet på et familiemedlem, der besidder disse fysiske egenskaber. De tre første for at afslutte hele listen med de korrekte navne foran beskrivelserne vil være vindere.
Fyld flasken, hvis du ønsker at vide af sjov, underholdende familiesammenføring spil for børn, så er dette noget for dig. Opdel eleverne ind på forskellige hold og gør dem stå i kø i de forskellige teams. Nu foran det første medlem af hvert hold, skal du placere en kande fyldt med vand. Ved udgangen, efter sidste medlem af holdet sted en tom sodavandsflaske. Den første spiller, med sine hænder har at vælge en lille mængde vand, og derefter sende den til andet medlem. Det andet medlem skal gøre det samme og lade vandet til den tredje ene og så videre, indtil vandet når den sidste medarbejder, der har at hælde samme i sodavandsflaske. Holdet der er i stand til helt at fylde sodavandsflaske første er vinderen.
Læs mere på:; Family Reunion Games og ideer; Family Reunion aktiviteterne Family Reunion Idéer, Her er et par familiesammenføring spil der er sjove, fornøjelige, og vil bistå medlemmerne at kende og obligationer med hinanden. Ved udgangen af ​​hvert spil, så glem ikke for at belønne og give præmier til vinderen, da det vil hjælpe med at holde deres begejstring for at spille spil højt. For så vidt angår børn angår, give dem præmier uanset om de vinder eller taber. Endelig, for at gøre familiesammenføringer lege og aktiviteter sjovere, planlægge sammenkomster på steder, der har åbne rum, såsom en park. Held og lykke!

Valentinsdag Tøj
Cuticle Care
Ballet Kostumer
Midlertidig hårfarve
Sådan installeres Bremseklodser
Hvordan man reparerer en tørretumbler
Opmuntrende ord Efter Breakup
Dyrkning Skalotteløg
Hjem opskrifter
Hvordan man siger Happy Birthday på fransk
Billig Date Idéer