Fake Tungepiercing

Mange mennesker har piercings over hele deres kroppen og stadig ønsker en mere på enten deres tungen eller deres næse. Hvis du er en af ​​dem, men vil skåne dig selv fra den smerte af krop piercing, er der gode nyheder til dig. Man kan have en falsk tunge piercing blot for at spare dig selv et andet hul i kroppen. Disse store dele af falske krop smykker kræver ikke tungen rent faktisk at være hullede, de kan bare være fast til tungen eller besiddes af en magnet. Kast et blik på de tips for at få en falsk Tunge Piercing nævnt i følgende artikel.
Tips til Fake Tunge Piercing; For nogle mennesker er ett piercing ett symbol på tilhører en bestemt gruppe eller ett identitet bevis. Hvis du ikke ønsker at ligne et juletræ med ringe og nitter hængende fra alle dele af din krop, kan du vælge en sikrere valg, falske smykker. Når at få en falsk Tunge Piercing, placeringen skal være præcise og korrekte at gøre det ser original. Mere om ansigtet piercinger.
Du skal være forsigtig med ikke lægge tungen ring eller sømmes dybt ind i munden, som du måske jord op at sluge de smykker. Hvis du er vide, om hvordan man laver en falsk Tunge Piercing er det lavet af 316L af rustfrit stål eller dental grade akryl kugler. Med dette materiale er det forsvarligt at blive holdt i munden. Her nogle tips du kan bruge til bære en falsk tunge piercing. Læs mere på tungen piercing oplysninger. ; Køb en falsk tunge piercing fra en købmand eller tilbehør forretninger at starte med. ; Læs anvisningerne på bagsiden af ​​pakken omhyggeligt. , Hvis det er stick-on type piercing, tag mærkaten ud og læg den forsigtigt mellem spidsen og midten af ​​tungen. , Hvis det er den magnetiske type derefter forsigtigt placere den øverste del af tungen piercing på den ønskede placering og magnet på bagsiden af ​​tungen, så de falske piercing holdes sammen. ; Kontroller, at du ikke spiser noget med piercing på som det bare er fastgjort til tungen og når du sluge maden, kan du indtage piercing også. ; Må ikke sove med den falske Tunge Piercing til, da det kan også føre til lignende ulykker. , Forsøg ikke bære det, mens svømning og badning som der kunne risikabelt for. , Hvis en hvilken som helst chance for du tilfældigvis at sluge en tunge ring, få øjeblikkelig lægehjælp. ; Du kan få forskellige typer af falske tunge piercinger i markedet. Nogle er forskellige farvede barbell pigge, som kan byttes hver anden dag. Nogle fake tunge ringe er endda lavet af guld og sølv, så de ser attraktive og classy. Du kan have fake tungen knopper med logoer som en smiley, dyrekreds tegn flammer, kranier, slogans, etc. er skrevet om dem. Andre sorter af falske barbell omfatter tunge ringe og nitter med lys på dem, eller som lyser i mørke.
Disse falske piercinger er sikre at bruge, da de ikke fører til en tunge piercing infektion og er fri for healing problemerne. De behøver ikke nødvendigt at rengøre ofte og har ingen vedligeholdelse besvær. Falske tunge piercing er en god mulighed, når du virkelig ønsker at få en piercing, men din mor er fuldstændig imod det. Kan du lægge det på når du har lyst og tag det af, når du vil.
Læs mere på; Tunge Piercing Care, Tunge Piercing – Gør det ondt; Tunge Piercing Efterbehandling; sidst, fake tunge piercing er altid tilrådeligt. At få en reel tunge piercing kan være smertefuldt udover det ikke gøres ordentligt kan forårsage skade og føre til mange andre problemstillinger. Så sat på en falsk Tunge Piercing og spille dem drengestreger om alle dine venner.

Gør takkekort
Udvendige maling farver
Hvordan man bruger en symaskine
Hvordan at slippe af rotter
Ivy Plant Care
Bil Stereo Fjernelse
Grøn te Fakta
Keramiske varmeplader
Soltag Installation
Dating en Jomfru mand
Hvordan man laver en pige Fall in Love med Du