Fake Snow Dekoration

Hvis du er planlægger at være vært for et sne fest, gør en snekugle eller dekorere et juletræ, er jeg sikker på at du vil blive ledet til markedet for at købe falske sne. Men vidste du, at du kunne gøre fake sne derhjemme? Spekulerer hvordan man kan gøre falsk sne hjemme? Det er simpelt, og du ville ikke have at bekymre sig om de omkostninger, der er involveret i falske sne dekoration til din fest. Er det ikke fantastisk! Børn, der nyder kunst og kunsthåndværk ville have en stor tid med falske sne dekoration. Selvom rigtig sne er sjovt, når det kommer til at gøre sne engle eller sne mænd og sne bold kampe. Men på steder, hvor det ikke sne meget, er fake sne en stor mulighed. Forlystelsesparker og skisportssteder også bruge falske sne maskiner til aktiviteter som slædekørsel og sne skiløb, der skal sne, kunne man også bruge et falsk sne maskine, hvis du ønsker uddybe fake sne dekoration til din sne fest. Læs mere om hvordan man laver sne.
Fake Snow Opskrift
Ting, du kræve; Bomuld, Styrofoam emballage bolde, kartoffelflager, sæbespåner, Hvidbog, Sådan Gør Fake Snow; Jer kunne hjælp nogen af ​​disse produkter til fremstilling af falske sne. Du kan skære papir i små stykker og bland det med stivelse og cellulose. Ved hjælp af en falsk sne pulver eller sprøjte kan også skabe en illusion om sne. En anden metode, du kan forsøge er at rive bomuld i små stykker. Tilføj glitter til det og sprede det rundt, det ville være en stor falsk sne udsmykning idé. Du kan også tilføje lim på den strimlet bomuld for at oprette en bunke. En anden mulighed til rådighed for dig er at bruge sæbespåner eller natrium polyacrylate til fremstilling falske sne. Du skal bare tilføje vand til de krystaller indtil du får en konsistens du ønsker. Hold det i fryseren et stykke tid og dine snefnug er klar! Men sørg for at fortælle dine børn om ikke at spise det. Undgå den, hvis din lille dem er slemme, du sikkert ikke ville have dem til at falder syge.
Falske Snow Dekoration; Med vinteren rundt, ser alle børn frem for det at sne. Meget få vil være i stand til at modstå fristelsen til at snebold kampe, men hvis det ikke sne, skal du ikke være ked af. Use fake sne, det er en god håndværk idé til børn. Hvis du planlægger en sne fest, kunne du dekorere dit hjem smukt med falske sne. Du skal blot være innovativ for at skabe en atmosfære til din sne fest.
Gøre sne Angels med falske Snow; Kids, der nyder håndværk vil kærlighed at gøre sne engle eller sne mænd med falske sne. Bruge revet bomuld og købe buer, halstørklæder og andet tilbehør til den. Selv med rigtig sne er meget mere behagelig men hvorfor drop dine planer, fordi det ikke sne. Gå videre og velkommen vintersæsonen. Lad den kunstneriske streak i dig guide dig til at bruge falske sne til fremstilling snemand eller sne engle. At tilføje farve til sne ville gøre det ser endnu bedre. Det er en fantastisk håndværk idé til børn. Læs mere om hvordan man opbygger en snemand.
Pynte juletræet; Med julen lige om hjørnet, skal du spekulerer på om måder at pynte juletræet. Pynte juletræet med falske sne du har forberedt hjemme. Lad mig fortælle dig, det er en fantastisk måde at forskønne dit juletræ. Selvom canned sprays rådighed til dette formål og kan bruges på kranse, vinduer og på dit juletræ, men vær forsigtig, mens du bruger sprayen, og træffe alle forholdsregler, som ingen forbruger det. Undgå kontakt med hud og øjne. Få farverig buer, bånd og andre elementer til dekoration dit juletræ. Laver små snemænd og Santa bruge falsk sne og lad dem klamrer sig til dit juletræ. I er sikker på din snetunge juletræ ser åndeløst smukke. Også til, hvis det ikke sner i julen, så brug falske sne har en snedækket jul. Tilføje strimlet sølvmetallic indpakningspapir til strimlet bomuld og gøre falsk sne. Scatter den i nærheden af ​​pejsen, sammen med andre dekorative elementer. Brug falske sne til dekoration juletræet. Også tilføje farven ved hængning andet tilbehør, sne mænd og Santa. Let hvid og sølv være farveskema. Det vil virkelig give en isnende fornemmelse your sne fest.
Læs mere på; Julepynt, Hjemmelavet juletræspynt; Håber du kan lide disse falske sne dekoration ideer. Brug dem til dekoration i julen eller en sne part eller en fødselsdagsfest. Så er du klar til en sneboldkamp? Have det sjovt!

Food Processor Vs. Blender
Hvordan at slippe af rotter
Dream Farver Betydning
Hvordan du øger Self Esteem
Traditionelle Anniversary Gaver efter år
Bedste Acne Cleanser
Funny Wedding Invitationer
Hvordan man planlægger en Begravelse
Tændingskontakt Problemer
Bathtub Drain fjernelse
Hvid Køkken Cabinets