Fake øjenbryn

Det kommer til nogen overraskelse, at kvinder er altid parate til at eksperimentere med nye ting for at øge deres udseende. Og næsten alle af os er vant til med hår extensions, parykker, øjenbryn farvestof og øjenbryn gevind. Men, hvad med falske øjenbryn, der er fås i forskellige farver og former i skønhed butikker. Med disse urigtige øjenbryn, er mænd også ikke bag. Du kan endda finde fake øjenbryn for mænd, som er forholdsvis større og buskede end falsk øjenbryn for kvinder.
Perfekt øjenbryn, i form af farve og form, er forgudet af alle. De definerer øjne gør dem mere synlige, og desuden, ændre udseendet af en ansigtsbehandling struktur. For eksempel ser en lang ansigt kortere med flade øjenbryn former snarere end at vælge højt buede øjenbryn. Ligeledes kan lyse Bryn, lav eller tynd øjenbryn gøres bedre med kosmetisk makeovers og bruge falske øjenbryn, der ligner naturlige bryn. Kan du læse mere om øjenmake up.
Hvordan man laver Fake øjenbryn?
Uanset om du ønsker at gøre fake øjenbryn for halloween eller regelmæssige brug, er der to metoder – ved hjælp af øjenbryn stencil kit og anvende øjenbryn parykker. Den første metode er meget enkel og ideel til midlertidig fiksering af tynde bryn eller uregelmæssige øjenbryn figurer. I henhold til denne, er øjenbryn stencil og blyant brugt for at skabe falsk øjenbryn. Tværtimod er et øjenbryn wig fremkommer ved at placere menneskelig hår eller syntetisk hår i en hud-lignende base. Denne metode gælder for dem, der kræver lang tids brug af falske øjenbryn.
Sådan ansøger Fake øjenbryn?
Den fremgangsmåde for at bruge falske øjenbryn kan variere fra det ene individ til et andet. Mens nogle finder dem flagre en anderledes udseende for at deltage særlige lejligheder, andre bære dem som en løsning til grånende bryn, tynde bryn og tab af hår fra øjenbryn på grund af medicinske tilstande. Uanset hvad er din hensigt at anvende falske øjenbryn, skal du følge bestemte trin for at anvende dem ordentligt og få dem til at se naturlige ud. ; I tilfælde af påfyldning bryn med blyant, skal du købe et øjenbryn stencil kit. Kontroller, om der farver med 1 eller 2 nuancer lysere end din naturlige hårfarve. ; Før du bruger en øjenbryn blyant, sikre, at skarpe nok at tegne tynde streger. Dette vil gøre dine øjenbryn ser naturlige snarere end at udfylde med en blyant, der har en stump spids. ; Placer skabelonen over dine øjenbryn og spore form med den vandtætte øjenbryn blyant. For at gøre det ser naturlige, gælder øjenbryn pulver med en pensel. Læs mere på øjenbryn forme. ; En anden metode er at anvende falske øjenbryn lavet af hår. I henhold til denne, er en lim anvendes først over det normale øjenbryn portioner. Limen skal være således, at det ikke er mærkbar efter stikning falske øjenbryn. , Trim og forberede øjenbryn parykker der passer dig ansigtstræk. Hvis det ønskes, kan du også skære dens sider, der matcher din naturlige bryn form og længde. Vide mere om Øjenbryn udformningen tips. , Mens anvendelsen af ​​lim, skal du følge instruktionerne, der er nævnt i produktet indlægssedlen. Hvis du oplever kløe eller anden allergisk reaktion, skal du straks fjerne lim. I et sådant tilfælde skal du bruge øjenbryn blyanter stedet for at bruge øjenbryn parykker. ; For mennesker, der er ikke allergisk over for den selvklæbende baggrunden, er falske øjenbryn af ønskede farve og form holdt sig til lim. ; Når du er færdig anvender falske øjenbryn (eller paryk øjenbryn), vent et par minutter, indtil limen er tørret helt. Efter denne, kontrollere, om din kunstige øjenbryn bevæger sig som naturlige øjenbryn. Hvad du kan gøre, er at ansigtsudtryk og se om din falske øjenbryn forbliver stiv eller ej. Hvis ja, skal du købe en anden overlegen kvalitet mærke. Med korrekt pleje, vil en god falsk øjenbryn ser naturligt og vare i flere uger.

Dato samtaleemner
Overkommelig Wedding Spillesteder
Knockdown Loft Texture
Hair Removal Valg
Skal jeg kalde hende
Træ Podning
Design din egne sko
Julestjerne Plants
Vitamin E Olie Bruger
Hvad mænd ønsker af kvinder
Venus Fly Trap Plant