Fake Lip Piercinger

Krop smykker er et fascinerende ting som der er så mange sorter i dem. Hvis du kan lide at bære ansigt smykker, men kan ikke få næsen eller læben gennemhullet, kan du blot lave en falsk en på din egen derhjemme. Fake lip piercinger, er sikre for slid samt nem at fjerne. De er ikke andet end en kunstig ring med en kugle eller nitter, der enten holder sig til dine læber eller har magneter bag sig for at holde dem på plads. De kan gøre en stor tilbehør i din garderobe, og også kan gøres for at se meget ægte og originalt. So nedenstående er et par enkle trin for at gøre falsk lip piercinger. Mere om forskellige typer af piercing.
Sådan Gør Fake Lip Piercings
Kunstige eller falsk læben piercinger kan let tilgængelige på markedet, men du kan få dem også hjemme. De fleste af disse falske læben piercinger har en kløft mellem dem at vedhæfte dem på læben, i den ønskede placering. Find ud af hvordan du kan gøre falsk læben piercinger let. Mere om læbe piercing infektion. ; Tag en tyk aktionsdel af metallisk sølv og brug wire cutters at skære aktionsdel til den ønskede længde. ; Rengør ledning korrekt og sørg for tip er ikke rettet, skal du bruge en metal sandpapir for at blødgøre dem. ; Find en lille runde magnet og lim den til hver ende af sølv. Bruge sådan en lim, der ikke vil løsne, når det er våd og magnet må ikke blive meget stort, således at den kan ses på læben. ; Lav en lille ring eller bøjle af sølv aktionsdel ved bøjning det sådan at magneter burde røre hinanden og stick. ; Åbn ringen og sætte en side af ringen på læben i munden og den anden på ydersiden. Når du gør dette, tungen automatisk rører indersiden af ​​læben ringen. Men du har brug for at undgå dette så meget som du kan, specielt når du spiser mad. ; Hvis du ikke ønsker at tage denne ulempe, skal du fjerne læben ringe, når du spiser, medmindre du er ude med dine venner og ikke vil have dem til at vide det er en falsk piercing. Mere om fake tungen piercing. , Hvordan man laver en Fake Lip vedhæng Look Real
Nogle gange kan en falsk læbe piercing kan se naturligvis falsk og ganske mærkbart kunstig. Hvis du ikke ønsker at tage en sådan forlegenhed endnu bære en falsk lip ring, tage en kig på nogle simple tricks til at gøre en, der ser virkeligt. Mere om lip piercing omkostninger. ; Du kan bruge en sølvpapir af længden 1 til 2 inches, eller den størrelse man ønsker.; Fold op sølvpapir stykke om halvvejs langs dens bredde. ; Tilsvarende fold den modsatte kant halvvejs indad og fold hele stykket på langs af bredden, så fold det tre gange af den oprindelige bredde. ; Nu samkopiere både ender af foldede folien ved at klemme dem med fingrene og sørg du ikke samkopiere hele brik da den skal ligne en reel ring. ; Få de to ender sammen for at forme det som en ring, der har en glat overflade. ; Placer ring i samme situation i og ud af din læben. Sørg for at det er stram nok, at det ikke falder ud og flagre din læbe piercing foran folk. Mere på facial piercinger. ; Med disse virkelig enkle tips at lave falsk læbe piercings på din egen, kan du gøre dem derhjemme når du ønsker at bære ett. Hvis du vil spare dig selv smerten af ​​en reel piercing, gøre en af ​​disse, næste gang du har lyst til at bære en læbe piercing.

Bromeliad Pasningsvejledning
Maleri Badeværelse Fliser
Indendørs Havearbejde
Isolering: Typer af Isolering Sammenlignet
Pitcher Plant Information
Sad Love Citater og ordsprog
Valentines Boxes
Typer af plast
Hvordan man kan skære Jeans
Bambus Wedding Favors
Sådan fjernes Linoleum