Fake Briller

Indtil for få år tilbage, var folk med briller nådesløst drillet og hånet. Briller var forbundet med de mest uncool, flittig og nerdy kinda folk. Snart tid ændres og det gjorde folk perspektiv i retning af briller. Nerds became the new cool ones. Dem, der trængte synskorrektion stolt stilfulde rammer, meget til misundelse af dem med fejlfri vision. Dog kan med ankomsten af ​​falske briller i markedet, selv folk med et godt syn slid specs. Fake briller til mænd og kvinder findes i forskellige stilarter, former og dimensioner. Hvad mere kan man også få søde falske briller til børn. Men gør, at du er klar over, om optiker.
Falske Briller eller Non Solbriller?
Der synes at være en stor forvirring om falske briller og ikke receptpligtige briller. Folk er ofte overladt tænkte på om falske briller er de samme for ikke brillerne. Svaret til dette spørgsmål er både ja og nej. Falske briller er faktisk ikke receptpligtige briller, men ikke receptpligtige briller betyder ikke nødvendigvis, falske briller. Forvirret? Nå, der er en anden form for ikke receptpligtige briller, som er meget berømt og efterspurgt af unge, gangstere og filmstjerner ens. Yup, du gættede det rigtige, solbriller!
Solbriller, som er en form for ikke receptpligtige briller, er også indkaldt som »mode briller«. Solbriller kan ikke rette synsfejl og alene bruges til at din stil kvotient. De kan udføre andre funktioner som f.eks beskytte dine Øine mod støv og sollys. Nogle få af dem, skal også udstyret med UV protecting film, der forhindrer skader på grund af UV-stråler.
Receptpligtige falske briller, på den anden side ligner de almindelige briller eller læse briller, bortset fra at de ikke har den funktionalitet at korrigere dit syn. De er rent slidt for at nå en smart, avanceret eller på tidspunkter, en nørdet look. Borte er de dage, hvor folk har valgt sarte, tynde eller endog uindfattede rammer. Disse dage er folk går til større, chunkier and modigere rammer.
Fleste mennesker, der bærer falske briller mener, iført falske briller gør dem ser intelligent. Dog kan denne ikke altid sandt, som du skal tage hensyn til strukturen af ​​dit ansigt og din samlede personlighed til at afgøre, om falske briller kan have den ønskede effekt på dig eller ikke. Mere på brillestel til ansigt figurer.
Hvor man kan finde Fake briller
Du vil måske undre om ‘hvor kan jeg få falske briller “, da den normale kiosker ofte sælger de billige læsebriller for folk med presbyopi. Optometric butikker have en recept og kun sælge briller for vision korrektion. Men der er andre butikker, hvor du kan få falske briller, der ser lige så virkelig som receptpligtig briller. Walmart, Claires, CVS nogle af de butikker, hvor du kan købe fake briller. Disse briller kan også findes på utallige online butikker på sider som ebay, amazon mv Du kan finde et stort udvalg af falske briller i forskellige farver størrelser og stilarter om disse hjemmesider. Men, sørg du vælger en, der passer dit ansigt mest. Også passe på dobbelt glasproducenter, som kan sende dig en falsk version af din foretrukne mærke. Falske briller kan også findes på spøg butikker og spil butikker.
Also læs videre Eyewear Trends 2010.
Altid købe kvalitet fake briller, ellers linsen kan skade dit syn. Linser er fremstillet af kvalitets materiale ikke foranledige nogen ubehagelige virkninger på dit syn.

Forårsfest Temaer
Dødsfald Citater
Justerbar Gulv Lamp
Hvor kan man sælge guld smykker
Funny Quotes About Mænd
Tegn på snyd Wife
Pool Liner erstatning
50:e bryllupsdag Idéer
Bremse Reparation Instruktioner
Maleri Badeværelse Fliser
Facial på Home til tør hud