Fælles husstand Bugs

Fælles husstand bugs kan være en årsag til bekymring for alle. Alle disse bestræbelser at forskønne dit hjem går ned i afløbet, når du får øje på kakerlakker, fluer, myrer og andre fælles husstand bugs finde en vej ind i dit hjem. De fleste af os gruer spotte disse fejl i nogen del af vores hus. Så sørg for at gøre alle mulige bestræbelser for at holde dit hus rent og sikre, at du giver disse uhyggelige crawlies ingen mulighed for at indtaste dit domæne. De fleste af os ville være ivrige efter at finde måder at undgå fælles husstand bugs fra infesting vores hjem. Men først skal vi udvide vores viden om disse fælles husstand bugs. Så før vi tager skridt til at forhindre disse fælles husstand bugs bliver behagelige indbyggere på vores hjem, så lad os finde ud af måder at genkende de mest almindelige fejl findes i hjemmet. Læs mere om stueplante bugs.
Kakerlakker; Ups! Har du øje på en kakerlak i dit hjem? Dette er en fælles husstand bug med en bred flad krop og antenner. Det kan være en stor gene, hvis dit hus er blevet angrebet af kakerlakker. Du er mere sandsynligt at få øje på fire arter af kakerlakker infesting dit hus. Hvis amerikanske kakerlakker, orientalske kakerlakker, brun-stribede kakerlakker og tyske kakerlakker har fundet en vej ind i dit hjem, er hurtig handling nødvendig. Det ville være meget usundt at lade disse fejl finde et sted, især i dit køkken eller hvor som helst i dit hus. Gør sikker kakerlakker er ikke fodre på din mad eller din hunds mad. De er bærere af farlige mikrober, som kan medføre, at du en masse skade. Kakerlakker er store efterladte, vil de ikke give op, selv i frostgrader. De vil ikke dø, selvom de bliver 3 måneder uden mad eller en måned uden vand. Så du lære, hvordan man kan slippe af kakerlakker så hurtigt som muligt.
Huset Edderkopper; Er du bange for edderkopper? I dette tilfælde, skal du holde øje med ethvert hus edderkopper. Selv om de fleste af de edderkopper ikke udgør en trussel og kan bidrage til en vis grad ved at fodre på andre bugs, men tanken om edderkopper dinglende på deres spind sikkert ikke synes at gå godt med et rent hjem. Men ville disse fælles hus edderkopper ikke genere dig, så sørg for at du ikke røre ved dem. Nogle af dem er giftige og kan bide dig, så du med mærker og kløe på huden. Læs mere om, hvordan man slippe af Edderkopper; Fejl, Bite, væggelus, Goodnight, sov godt og lad ikke væggelus bid! Familiar sætning, er det ikke? Hvor kommer væggelus kommer fra? Nå, kan disse fælles bugs være en årsag til virkelige problemer. Disse er parasitaere i naturen. Som navnet antyder, deres skjulested er generelt vores seng, madrasser eller sofa. De kan nemt gemme sig i de smalle sprækker på grund af deres flade kroppe. De er mest aktive om natten. De bare vente på det øjeblik at etablere kontakt med din hud og Pierce huden at fodre på dit blod. Så sørg for at tage alle forholdsregler for at komme af væggelus.
Myrer; Disse små mellemstore hus bugs er temmelig irriterende også. Du vil se disse små bugs linet op i deres søgen efter føde. Har du spilder en lidt sukker eller stumper af fødevarer, mens madlavning? Så har du sikkert givet arbejdstageren myrerne en invitation til at snuppe mad til deres samfund. Disse små bugs har en segmenteret krop og fuget ben og kommer i flere farver. Og lad mig fortælle dig, nogle af dem er giftige, og når de bider det kan skade virkelig dårligt. En anden type er tømrer myrer. Som navnet antyder, kan disse starte gøre deres eget hjem, hvor de finder træ. Læs mere om Hvordan slipper jeg af med tømrer myrer.
Bananfluer Er dit hjem bliver befængt med hus fluer eller bananfluer? Hvor kommer bananfluer fra? Disse er meget almindelige og farlige bærere af sygdomme. Så skal du sørge for ikke at give invitation til dem ved at holde rådne eller henfaldet mad udenfor. De har en evne til at udvikle, hvor de finder afdækket råddent og fugtig fødevarer. Hvis du ser dem lurer rundt frit i dit køkken, til sin tid kigge dig omkring. Du skal vide, at skønt deres gennemsnitlige levetid er blot en uge, de har evnen til at lægge mere end 500 æg, så du skal ikke holde nogen forfaldne frugter i dit køkken, eller du kan finde dem summende rundt i stort antal. Læs mere om hvordan man kan slippe af bananfluer.
Sølvfisk, Sølvfisk er en anden almindelig fejl findes i hjemmet. Det er i stand at forårsage en masse skader. Hvis de nogensinde finder en vej ind i din garderobe, kan du omvende senere. disse er fejl, der spiser tøj. Sølvfisk kan spise bomuld, silke og andre tekstiler og du kan ende med at tabe din gode tøj. Disse vil finde et hjem til sig selv i et sted, hvor luftfugtigheden er høj. Hvis du har en vane med at indsamle bøger, du har brug for at holde dem sikkert fra disse fejl. Fugtige omgivelser, vil få dem meget aktiv, og du kan se en masse skader på opbevares fødevarer, bog lim og tøj. Så skal du tage alle skridt for at forhindre, at disse fejl fra infesting dit hjem.
Nu er du opmærksom på nogle af de mest almindelige fejl, der kan være infesting dit hus. Du sikkert nødt til at gøre alle mulige bestræbelser for at stoppe dem. Du er nødt til at tage forholdsregler for at holde en god hygiejne og stoppe disse fælles fejl findes i hjemmene fra at gøre dit hjem deres egen. Sig farvel til disse fælles husstand bugs snart!

Hvordan man kan dræbe edderkopper
Opmuntrende ord Efter Breakup
Hvordan du udskifter tændrør
Tag Leak Reparation
Love Symboler
Ballet dansetrin
Gæstebog Idéer
Tribal Kors Tattoo Design
Opmuntrende ord of Wisdom
Fish Tank Størrelser
Hvordan at slippe af rotter