Facial på Home til tør hud

Hver hudtype medføre forskellige sæt af problemet. At have en tør hud kan være meget irriterende, da du nødt til at fugte det meget nu og da. Desuden forårsager tør hud stramning af huden og dannelse af revner og flager i ansigtet. Tør hud er særdeles følsom og dermed eksponering for kemikalier kan medføre alvorlige hudproblemer. Som nævnt tidligere, tør hud på ansigt kan blive bemærket nemt og ser meget grimme. Stort tab af fugt, forurening, overdreven brug af kosmetiske produkter mv nogle af årsagerne tør hud i ansigtet.
Der er flere tørre hud retsmidler og ansigts masker er blandt de nyttige metoder til fugte tørre ansigt. Kan du altid få en udnævnelse af en professionel til ansigtsbehandlinger, men med hjemmelavede ansigts Du kan spare masser af penge på hudpleje og også at undgå brugen af ​​skadelige kemikalier. Så står du over for disse problemer på grund af tør hud og gerne vil vide, hvordan man gør det bedste ansigtsbehandling derhjemme til tør hud? Derefter rulle ned til kende opskrifter på ansigts derhjemme til tør hud angivet nedenfor.
Hjemmelavet Facial Opskrifter til tør hud
Apple Facial Mask til tør hud
Ingredienser, Apple – ¼, Honey – 1 tsk, vanilie – 1 spsk, halv og halv – ½ tsk; vejvisning
Tag en lille skål og tilsæt alle de ovennævnte ingredienser til det. Mos æble og andre ingredienser korrekt bland godt. Mash til en glat pasta som tekstur og anvende den til ansigt. Forlader ansigtsmaske for ti minutter og skyl derefter med vand.
Chokolade Facial Mask til tør hud
Ingredienser, Heavy fløde – 1 spsk; Honey – 4 teskefuld, vanilie – 1 tsk; Hytteost – 1 tsk, Kakaopulver – 1 spsk; vejvisning
This ansigtsmaske kan være meget fristende at spise, men det hjælper en meget for at fugte huden. Førstepladsen alle ingredienserne i en blender og puré dem godt. Vask dit ansigt ordentligt og derefter anvende denne blanding til dit ansigt. Efterlad masken i 10 minutter og skyl med varmt vand. Dup dem tørre dit ansigt med rent håndklæde.
Agurk Facial Mask til tør hud
Ingredienser Små agurk – 1, vanilie – 1 kop, Mælk creme – 1 tsk; vejvisning
Tage en lille skål og bland alle ingredienser korrekt for at danne en pasta som tekstur. Anvende denne pasta til rengøring ansigt og skyl efter 30 minutter.
Mandel Facial Mask til tør hud
Ingredienser, finthakket mandler – ¼ kop, yoghurt naturel – 6 ounce, Hvedekimolie – 2 tsk, Bivoks eller honning – 2 tsk; vejvisning
Tag en lille skål og kombinere alle de ovennævnte ingredienser til en glat tekstur. Så gælder denne pasta til ansigtet ved at massere. Efterlad masken i 20 minutter og skyl derefter. Dette er en meget nyttig tør hud ansigtsmaske, hvor mandel hjælper med at fjerne døde hudceller og Honning hjælper med at overholde masken på huden.
Mælk, fløde-Gurkemeje Facial Mask til tør hud
Ingredienser knivspids gurkemeje Pulver; Tyk mælk fløde – 1 spsk; Rosewater – ½ tsk; vejvisning
Tag et lille skål og tilsæt mælk, fløde til det. Derefter kombinere en knivspids gurkemeje og rosenvand til det. Bland ingredienserne ordentligt og anvende den i ansigtet. Forlader ansigtsmaske for en time og derefter vaskes med varmt vand. Dette er et af de bedste hjemmelavede ansigts masker til tør huden, tilføjer glød til dit ansigt.
Facial Mask med Olive Olie til tør hud
Ingredienser Honey – 1 tsk, Æggeblomme – 1, Olivenolie – 1 tsk; vitamin E olie – ½ tsk; vejvisning
I en lille skål tilføje æggeblomme, varm honning, vitamin E og olivenolie. Kombiner blandingen ordentligt og anvende den til ren ansigt. Skyl masken efter 10-20 minutter.
Facial Mask med citronsaft til tør hud
Ingredienser rå æggeblomme – 1; Varm vegetabilsk olie – 1 spsk, Vand – ½ tsk; Citronsaft – ½ tsk; vejvisning
Første kombinere æggeblomme og varm vegetabilsk olien i en skål. Derefter tilsættes vand og citronsaft til i blandingen. This ansigtsmaske bør anvendes i form af 3 lag. Først anvendes et lag til at rense ansigtet og derefter anvende det næste lag lidt før det første lag tørrer. Mens skylning i ansigtet, første skyl med varmt vand og derefter med koldt vand.
Læs mere på:; Facial Skin Care, Home Retsmidler for tør hud, tør hud Retsmidler for Face; Det var nogle nyttige opskrifter til ansigtsbehandling hjemme til tør hud. Prøv at bruge disse opskrifter og slippe af med tør hud på dit ansigt. De bedste hilsner,

Curly pilegrene
Støvler for Big Kalve
Klinkegulv Gulvbelægning
Meningsfuld Tatoveringer
Hele House luftfugter Anmeldelser
Pashmina – Hvordan til at bære en Pashmina
Wedding Floating Candle centerpieces
Pool Pumpe Reparation
Remodeling en lille badeværelse
Hvordan man Tie en butterfly
Sådan ændres Brake Fluid