Eyeliner Designs

Øjne taler mere end ord. Dette ordsprog er især tilfældet, når vi mødes nogen for første gang. Den måde øjne ser, kan den slags udtryk, er der i dem, gør et stort indtryk på andre. Ikke så mærkeligt, digtere og forfattere siden århundreder har været roste skønheden i øjnene på en kvinde, gennem deres værker. Kvinder, fordi en århundreder har spillet den perfekte muse til disse kunstnere, som forskønne deres øjne på en række måder. Et af de meget populære middel til at øge skønhed af ens øjne, der anvendes af den moderne kvinde er en eyeliner. Kvinder fremhæver den naturlige skønhed af deres øjne ved at gøre forskellige eyeliner design på deres øjne. Her er nogle af de mest kreative og køligt eyeliner design, som enhver kvinde kan gøre sig derhjemme at forskønne hendes øjne. Læs mere om øjenmakeup.
Nem Eyeliner Designs
Klassisk, For at give et klassisk look til øjnene, tage en sort flydende eyeliner og med et enkelt slag, skitsere den øverste vipper, fra inderst til yderst, med en tynd linje. Der skal sørges for at give den klassiske eyeliner designs et meget rent og strømlinet udseende. Et klassisk design har brug for en masse praksis som flere strøg med eyeliner ideelt bør undgås, når der gives sig et klassisk look. Hvis du bruger en eyeliner for første gang, kan du bruge en eller to eyeliner slag mere for at give ordentlig røre op til øjnene. En klassisk look går meget godt i formelle arrangementer eller som et kontor slid.
Glamorous; For at tilføje glamour til øjnene og se sexet, tyk sort eyeliner bør anvendes til den øverste vipper. The eyeliner bør strække sig ud over hjørnet af den ydre øjnene, og ender med en opadgående hældning. Lavere vipper bør beskrives med en eyeliner eller en øjenblyant også. Glamorous flydende eyeliner designs gå meget godt på en romantisk dato eller endda mens feste med vennerne.
Dramatisk, For at give dig selv en dramatisk look, kan du bruge en eyeliner nogle dristige farver, såsom lilla eller grønne. Tag den eyeliner og gøre et slag med den på den øverste vipper. Start fra midten af ​​øjenvipper, i stedet for indvendige hjørne af øjet, da det vil gøre øjnene syne større. Tilsvarende linje nederste vipper, fra midten også. Husk at bruge tykke streger til at give øjnene en dramatisk look. Når du er færdig med at anvende liner, kan du støv øverste låg med en guld farvet øjenskygge. Læs mere om dramatiske øjenmakeup.
Smoky, at give øjnene en røget look, skal du bruge en grøn eyeliner. Gør meget tynde linjer på både øvre og nedre vipper med den grønne eyeliner. Nu tager en grå eyeliner og gøre en tyk streg på både vipperne med det, blande det med den grønne linje. Når eyeliner er tørret, støv øverste øjenlåg med en pink øjenskygge. Læs mere om smokey eyes makeup.
Goth, for en goth look, er egyptiske stil eyeliner design ekstremt populær. Line øvre og nedre vipper med tykke sorte eyeliner, som udvides ud over hjørnet af øjet og møde på et enkelt punkt, knap hårgrænsen. Anvender meget tykt eyeliner på både vipperne til at give dig selv en ægte goth look. Hvis du ønsker at gøre øjne ser endnu mere dramatisk, skal du bruge en kontrasterende øjenskygge som grøn eller pink og støv øverste øjenlåg med den.
Læs mere på:; Anvendelse Eyeliner Tips, Eyeliner stilarter; Sådan ansøger Eye Makeup; Ovennævnte kreative øjenlåg designs kan give dit ansigt et helt nyt udseende, så de er et must prøve derhjemme. Et par tips om eyeliner ansøgning inden jeg logger ud. Altid anvender eyeliner fra inderste hjørne af øjet til den ydre hjørne og ikke omvendt. Påfør eyeliner på den øverste vipper først og derefter gå videre til nederste vipper. En eyeliner bør anvendes efter grundlæggelsen er blevet anvendt, men før mascara og øjenskygge. Endelig, hvis du føler, at nogle eyeliner design ikke passer dig, og du ønsker at slippe af med det, aldrig bruge vand eller sæbe til at fjerne eyeliner, da det kan gøre ansigt til at se meget oppustede og plettet, i stedet bruge en ordentlig fyldes op renere til formålet.

Hvordan man kan være Witty
Valentine Banket Idéer
Sådan afsluttes en Affair
Hjemmelavet Gaver til mor
Funny Witty Citater
Hjemmelavet Lotion Opskrift
Creative Fødselsdag Idéer
Split Ends Treatment
Fødselsdag Ideer til Boyfriend
Alum Pulver Bruger
Tips til bedre søvn