Engelsk Ivy Plant

Engelsk vedbend anlæg, videnskabelig name Hedera helix, tilhører familien Araliaceae, deler slægten med 15 andre arter af klatring vinstokke eller bunddække. Oprethold engelsk vedbend som bunddække anlæg og det vil sprede vandret og nåede en højde på omkring 8 tommer alene. Eller også er det, der dyrkes som klatring vinstokke, hvori luftrødder hjælp i tilknytning til støttestrukturer. Lad os prøve at lære det grundlæggende i engelske vedbend anlæg i form af identifikation, plantning, pleje og kontrol (om nødvendigt).
Information på engelsk Ivy Plant
Poison Ivy anlæg fungerer som en glimrende vin til dækning af skyttegravene og vægge i haven og også, at forhindre jorderosion i sjusket områder. Når vi taler om engelsk vedbend houseplant, ‘er engelsk vedbend plante giftig? ” en almindelig forespørgsel blandt de fleste haveinteresserede. Ligesom sin beslægtede arter Poison Ivy, er den engelske vedbend blade giftige for kæledyr og mennesker. Så tag omsorg, hvis du er dyrkning med hjem interiør eller udendørs haver. Forelægge følgende punkter, inden du plante engelsk vedbend enten indendørs eller udendørs:
Engelsk Ivy Plant: Identifikation; engelsk vedbend blade bevares ikke hele året, selv om de fleste ivies er klassificeret som stedsegrønne træagtige planter. Bladene lap kan være lave eller dybe. Også varierer løv størrelse i henhold til art, nogle kan have små blade, mens andre har større blade. Ved udløb, foranstaltninger engelsk vedbend plante en højde på omkring 5 meter fra jorden, med en stilk diameter på ca 5 cm.
Engelsk Ivy Plant: Formering; engelsk vedbend planten formeres ved hjælp af udløbere, stængelstiklinger og barrod stiklinger. You kan røverkøb ud vin under noden, der har en længde på ca 5 cm. Fjern bladene fra den nederste del og gem den til rode i jorden eller vand ved at følge grundlæggende tips for at inducere rod. Når du bemærker udvikling af rødder, transplantation det i containere eller udendørs, som pr dit valg. Læs mere på container havearbejde.
Engelsk Ivy Plant: Voksende; En af de engelske vedbend planten fakta er dens popularitet som flerårige stueplanter i zone 4 til 9, på trods af sin giftige blade. Engelsk vedbend udplantning bør ske i veldrænet jord og i et område, der modtager delvis til fuld skygge. Derfor kan du med held dyrke det i indendørs forhold. Den ideelle jordens pH-værdi ligger procentandelen mellem 5,2 til 7,8. Så længe du giver moderat overrisling, vil din engelsk ivies vokser så rigt.
Engelsk Ivy Plant: Sorgen, Du vil bemærke engelsk vedbend plantedyrkning på sit højdepunkt i løbet af foråret og sommeren måneder. Den blomstrer i slutningen af ​​foråret, der producerer upåfaldende grønligt farvede blomster. Trimme plante i foråret tager form minimere sygdommen anfald. Samtidig med at engelsk vedbend plante indendørs hængende planter, skal du sørge giver særlig opmærksomhed i form af vanding og kontrol sygdom skadedyrsangreb.
Engelsk Ivy Plant: Kontrol: Som Poison Ivy anlæg er indført, men ikke en indfødt til USA, er der ingen naturlig mekanisme til at kontrollere sine breder sig. Derfor, og holder en check på over vækst og spredning af engelsk vedbend anlægget er et vigtigt skridt, især hvis du vokser det udendørs. Eller også vokser aggressivt dækker alt, der kommer på vej. Pluk bladene af engelsk vedbend i indendørs havearbejde og beskære grenene, mens voksende udendørs.
Mange gange, børnehaver udbudt engelsk vedbend anlæg til salg, hvilket er den bedste mulighed for at købe denne evergreen vin ved et lavt budget. Ellers engelsk vedbend træer almindeligvis sælges i alle plante-centre. Til landskabspleje, er engelsk vedbend plante en vigtig vin, der dækker bar jord i fuld skygge, hvor de fleste andre planter ikke vokser ordentligt.

Fransk Pet Navne
Bilruden Genanskaffelsesomkostningerne
Hvad skal man Bring Hospital når der har en Baby
Bohemian tøjstil
Seværdigheder i Austin Texas
Borddækning Etiquette
Ballet Kostumer
Safran Krokus
Hvordan man bliver klogere
Corner vasken
Upper Lip Hair Removal