Emerald Cut Forlovelsesringe

Et bryllup er en vigtig milepæl i enhver persons liv og vælge den rigtige forlovelsesring til din forlovede er helt afgørende. Hvis du holder hendes stil, smag og personlighed i tankerne, kan du købe hende en forlovelsesring, at hun vil værne om evigt. Traditionelt en diamant er den mest velegnede sten til en forlovelsesring, men du kan også gå til forskellige sten som smaragd, safir, rubin og topaz. Hvis du har besluttet sig for en diamantring, vil du opdage, at der er mange typer af diamant nedskæringer. Et af de mest populære nedskæringer for forlovelsesring er runde cut, efterfulgt af smaragd cut. For et par der er interesseret i en traditionel og alligevel fantastisk at se, smaragd cut engagement ring er en smuk og overkommelig løsning. Lad os diskutere om de forskellige udskæringer og farver for en diamant, og hvordan du vælger det bedste forlovelsesring.
Emerald Cut Diamond Engagement Rings
Den vigtigste ting at huske, mens købe en diamant engagement ring er de fire C’er – Farve, klip og Klarhed og Carat. Klarhed refererer til Klarhed og gennemsigtighed af stenen. En diamant, som er fejlfri, er meget sjældent, da nogle pletter forekomme under dannelse og polering af diamanter. Men en diamant, der har mindre indeslutninger er bedre i stand til at reflektere lys making skinne med glans. Der er farver diamant tilgængelige og almindeligt farveløse diamanter er mest værdsatte. I karat refererer til vægten af ​​diamant og en større diamant er mere sjældne og dyre end et mindre. Den sidste men det vigtigste af de fire C’er. Der er mange forskellige udskæringer af en diamant, og de er runde, prinsesse, smaragd, Asscher, Marquise, ovale, strålevarme, pære, hjerte og pude. Smaragd cut er et rektangulært formet, trin snit. Det skridt skåret består af en simpel indsnit i stenen, og selv om de ikke har så meget glans som en brillantslebne sten, sten præsenterer et elegant og kongelig se på grund af sin aflange overfladen. De er prissat en smule lavere end de konventionelle formet runde eller prinsesse cut diamant. Den kompakte og trim linjer af en smaragd cut diamant giver et sofistikeret og stilfuldt look for enkle eller uddybe ring indstillinger. Du vil måske gerne vide mere om andre typer diamant nedskæringer og diamant nedskæringer forklaret.
Emerald Cut Engagement Ring
Smaragd cut forlovelsesring, men ikke en konventionel valg, er en meget elegant mulighed, hvis du er på udkig efter en forlovelsesring. Fordi de ikke er lige så dyre som de traditionelle runde cut diamant, kan du råd til at købe en meget større sten. På grund af deres rektangulær form, smaragd cut diamanter kræver et fire-strenget indstilling for bedre stabilitet. På grund af deres aflange og lange facet, smaragd cut engagement ringe er parret med side sten, især baguetter med diamanter eller anden ædelsten som safir eller rubin. Den side sten er som regel mindre og står i rimeligt forhold til den centrale sten. Kvinder med lange fingre er mest velegnede til dette særlige, men det er ikke egnet til kvinder, der har tykke, korte fingre. Læs mere om hvordan du køber en diamant engagement ring.
En forlovelsesring er et tegn på engagement og kærlighed. Så skal det være perfekt og fantastisk. Antikke smaragd cut engagement ringe og vintage smaragd cut engagement ringene er inspireret af stilarter, der var mest populære i forskellige perioder i historien. Victorianske, Edwardian og Art Deco stil falder ind under denne kategori, og disse ringe er kendetegnet ved indviklede filigran arbejde. For dem par, som er på et budget og kan ikke råd til en kabale, kan de gå til bane smaragd cut forlovelsesring. I denne type forlovelsesring, er klynger af små diamant sæt i ringene bandet meget tæt sammen. Du vil måske gerne vide mere om, Diamond stykker og figurer: Emerald cut diamanter; antik stil Forlovelsesringe; Diamond Rings: Engagement, Bryllup og Årsdag Rings; en forlovelsesring har en masse sentimental værdi, så vælg en ring i henhold til bærerens personlighed og smag. Hvis du ønsker en elegant og unikt udseende, skal du vælge en smaragd cut forlovelsesring.

Faux Hawk frisurer for kvinder
Hvad skal man Bring Hospital når der har en Baby
Ekstra lange Badeforhæng
Gennemsnitlige omkostninger Wedding Flowers
Funny Pick Up Lines
Tilføjelse af en anden historie til et hus
Jeans Size Conversion Chart
Hjemmelavet Facial Scrub
How to unclog en Drain
50 års fødselsdag Invitationer
Fødselsdag Ideer til Boyfriend