Elektriske barbermaskiner For Kvinder

Et af de sikreste og smertefri metoder til hårfjerning med kvinder er barbering. Der er to typer af barbering – vådbarbering og elektriske barbering. Nu, hvad der præcist gør elektrisk barbering score over vådbarbering? Elektrisk barbering medfører ingen vækst af in-dyrket hår, gør din hud glattere og holder længere end en våd barbering. Desuden vil en elektrisk barbermaskine arbejde så længe din ønsker det at arbejde – alt hvad du skal gøre er at udskifte vingerne på det rette tidspunkt. En elektrisk barbermaskine til kvinder kan bruges til at barbere off ansigtshår, hår på benene og hænder og i bikinilinjen. Hvis du holder styr på hvor meget, du bruger på engangsskrabere pr måned, vil du måske opdage, at beløbet du har brugt kan købe to elektriske barbermaskiner? Så lad os tage en kig på god barberknive for kvinder, hårfjerning og deres anmeldelser.
Elektriske barbermaskiner til kvinder Anmeldelser
Der er to hovedtyper af elektriske barbermaskiner til kvinder – Folie barberkniv og roterende barberkniv. En folie elektrisk barbermaskine består af metal bands, der er i lag, der fanger hver hår før barbering ud længden af, at hår. Når fangede hår får hugget, er sidesten håret skrumpet ned under huden. Den roterende elektrisk barbermaskine til kvinder består af en rund klinge, der har vinger på indre såvel som ydre sider af klingen. Et drejeligt elektrisk barbermaskine til kvinder er bedst egnet til længere hud hår hos kvinder. Elektriske barbermaskiner til kvinder skal oplades før brug dem. Opladningen tager omkring en eller to timer og driftstiden pr opladning er cirka 30 til 50 minutter. I nogle barbermaskiner, kan opladningstiden udvide indtil 8 timer også. Men i disse skrabere vil driftstiden også være højere end de sædvanlige barbermaskiner. Nogle elektriske barbermaskiner for kvinder har en batteri indikator også. Kun få elektriske barbermaskiner fås også med vand-modstand og en hurtig opladning mode. Læs mere på elektriske barbermaskiner revision.
Bedste elektriske barbermaskiner til kvinder
Et anstændigt elektrisk barbermaskine til kvinder vil koste dig fra USD 45,00 til USD 60,00. Der findes nogle elektriske barbermaskiner, som kunne blive en lidt dyrere end disse eller kan også være billigere afhængig af dens funktioner. Nogle af de populære navne omfatter Remington glat og silkeagtig Shaver, som er designet til problemfri barbering erfaring og har en 24 karat guldbelagte mikro-skærmen. The Lady Shave fra Philips Doles ud en hud fugtighedscreme samtidigt, da skraberen barberer væk fra huden håret. Opti-barbering system i Philips elektriske barbermaskiner til kvinder, giver dig mulighed for at justere i spidsen for barbermaskine, der passer til konturerne af forskellige kropsdele. Kvindefængslet elektrisk barbermaskine fra Philips er vandtæt og er også dykket i vand, hvilket gør dig mulighed for at bruge det under badning eller brusebad. Følgende er de tre bedste elektriske barbermaskiner til kvinder sammen med deres anmeldelser.
Panasonic Luk Kurver ES2218VC-ES2216PC er en af ​​de bedste elektriske barbermaskiner for kvindernes vedkommende. Det er en 5-stjernet bedømt barbermaskine med en våd / tør option, tre flydende hoveder, tredobbelt klinge barbering og fuldt immersible i vand så du kan bruge det under en bruser? Den er velegnet til følsom hud så din bedstemor har ingen grund til at bekymre sig med dette elektriske barbermaskine! Plus, du får også et 1-års begrænset garanti med denne shaver. Mere om barbering tips til følsom hud.
Braun 5.270 Silk-Epil X’elle Body System epilatoren er endnu 5-stjernede bedømt elektrisk barbermaskine med unikke funktioner som softlift system og 4-vejs bevægelige masserer ruller. Denne elektriske barbermaskine leveres med en smart start, der hjælper gør epilering starter let. The softlift på dette shaver hjælper med at løfte selv de korteste af hår til pincet. 4-vejs bevægelige massagerullerne minimerer trække fornemmelse og hudirritation, da det får huden med mikro-pulser før og efter hårfjerning. Denne elektriske shaver fra Braun giver ultimativ glathed, da det fanger hver eneste omstrejfende hår. Det gør også fornyet vækst langsommere, og virkningen af ​​dens barbering kan vare op til 4 uger!
Remington WDF-6000 Smooth & Silky Ultra Plus Shaver, Genopladelig er USA’s nummer et barberblad og hårfjerning brand og denne shaver fra Remington er mere end bare gode. Denne shaver er udstyret med en titanium-teknologi. It har kropsfarve kontur safescreens, that vil straks knus dine kurver en tæt og ekstremt glat barbering. Remington WDF-6000 leveres også med en SmoothCut teknologi, der lader dig barbere i begge retninger. Det kan bruges til en våd barbering og en tør barbering så godt. Denne shaver kommer også i sin opgraderet version kaldet Remington WDF-7000, en anden 5-stjernet skraber fra USA’s foretrukne mærke?
Tip Før købe en elektrisk barbermaskine, altid vælge en trådløs barbermaskine og tjek ratings af en elektrisk barbermaskine til kvinder. Jo højere vurderingerne, desto bedre resultater. ; Watch out for ekstra funktioner som batteriindikator, LCD-skærme, drejelige hoveder til kroppen konturer, vand-modstand, og fugtighedscreme dispenser. ; Kig efter hvad der er inkluderet i din elektriske barbermaskine. Some barbermaskiner inkluderer ekstra batterier, ekstra opladere, rejser kits og rengøringsredskaber. ; Altid har tillid til en berømt mærke. Efter alt ville man ikke ønsker at spille med din huds sikkerhed i et forsøg på at slippe af kroppen hår! ; Du kan også vil læse barbering tip for kvinder.
Det var alt, hvad du brug for at vide om en elektrisk barbermaskine til kvinder, som dens brugere. Den bedste del af barbering er, at er det den mest smertefri metode til hårfjerning og er billig. Hvis De vedtager barbering som en metode til hårfjerning, en elektrisk barbermaskine for kvinder er et must-have i din hylde!

Hvordan man kan være Witty
Sådan spiller Bunco
Permanentet hår Shampoo
Contemporary Vindue Behandlinger
Bivoks Møbelpolish
Plus Size Uformelle brudekjoler
Bedste Eye Creme hævelser
Japansk Pine Tree
50 års fødselsdag Gaver
Paradeforestillinger: Ideer til Charade
Haircuts for tykt hår