Ekstra lange Badeforhæng

Disse dage er boliger bliver stor og badeværelser selv større. Faktisk er badeværelser der blev forsømt tidligere at få så megen opmærksomhed som stuen. Naturligvis er boligejere endevender at omdanne deres badeværelser i hjem spas. Tilbehøret til montering i disse enorme badeværelser er nødt til at være lige så massiv. Ikke så mærkeligt, der er ingen mangel på gigantiske bøtter, som ligner mini pools, sammen med ekstra lange badeforhæng, at tårnet flere inches over brusehoved og feje gulvet i dit badeværelse. Men markedet er stadig fuld af standard størrelse badeværelset, hvilket gjorde det vanskeligt at jage for ekstra lange badeforhæng til høj monteret bruser. Mere om Bruseafskærmninger.
Hvorfor har du brug for ekstra lange Badeforhæng
Hvis du har en meget højt til loftet, så en standard størrelse badeforhæng ville falde flere inches kort. Trunkerede badeforhæng ser ikke godt ud på alle. Desuden giver de et kig ind i det indre af dit badekar område. Hvis du har en ikke-så-attraktiv badekar, så udsætte det ville ikke være en meget god idé. Således installere ekstra lange badeforhæng ville skjule alle mishagelige tilbehør og design komponenter såsom vvs armaturer, brusehoveder osv. De er ideelle, hvis du ønsker dem at hænge fra loft snarere end vægbeslag. Denne måde, de helt maske under bruseren området. Ekstra lang badeforhæng også resultere i bedre fastholdelse af damp, derved beskytte vægge fra det.
Hvor kan du købe Ekstra lange Badeforhæng
Men svære at finde, kan ekstra lange badeforhæng foreligge på butikker, der beskæftiger sig med bad møbler. På grund af kundernes stigende efterspørgsel, et par butik ejerne begyndte strømpe længere badeforhæng. Hvis du ikke kan finde nok variation i mønstre og stoffer, så kan du søge efter online-muligheder. Du kan også nødt til at købe en ekstra lang badeforhæng liner, hvis du ikke vil bruge en udendørs stof til gardiner. Hvis du ønsker ekstra lange klare badeforhæng, så du kan vælge vinyl badeforhæng.
Sådan Gør din egen Ekstra lange Badeforhæng
Hvis ingen af ​​badeværelset badeforhæng til rådighed i markedet eller online, passer til din smag eller behov, så skal du måske skulle overveje at dine egne ekstra lange badeforhæng fra din eksisterende badeforhæng. Dette kan ske på to måder, kan du enten sy en matchende eller supplerer stof i bunden af ​​din eksisterende gardiner for at føje længde til det, eller du kan flette bånd gennem the øskner af forhænget for at øge længden af ​​gardinet. Læs også mere om, hvordan at sy gardiner.
Problemet med den første mulighed er, at du kan finde det lidt svært at finde stof, der svarer til den eksisterende i form af mønster, farve og materiale. Men hvis du lykkes med at finde en, så det kan være det bedste valg for dig. Vævning et bånd igennem øskner, eller som knytter en ekstra gardin ring, således at tæppet hænger lavt, er faktisk valgmuligheder for at tilføje længde Deres gardin, men de er ikke af permanent brug. Desuden kan de også udsætte din brusehoved og andre vvs armaturer, som måske ikke til stede et smukt syn.
Læs mere på:; bruser Stall Gardiner – Stall Størrelse Bruseforhæng, Unik Bruseforhæng, Ekstra lang badeforhæng helt sikkert tilføje mere til skønhed dit badeværelse end standard dem. Derfor opgradere din eksisterende badeforhæng til det mere stilfulde lange gardiner, der passer perfekt tjener deres formål.

Weekend Getaways for par
Remodeling Mobile Homes
Frygt for afvisning
Mest almindelige navne
Ting at tale om på basis af først Dato
Hvordan lejer en brudekjole
Laminatgulve Omkostninger
Brusebad Tile Installation
Termostat Fejlfinding
Trægulve Cost
Billige Party Idéer