Eco Friendly Gaver til mænd

Miljøvenlige ting eller gods, er dem, der forårsager ingen skade eller et minimalt skade på vores miljø, når de fremstilles eller transporteres til markedet. Med global opvarmning altering temperaturen på vores moder jord, hvilket gør vandstanden stiger, og risikere overlevelse mennesker, der bor in lander tæt på havet, er det vor pligt at skifte til disse produkter, som er miljøvenlige. Udover at være miljø bevidste selv bør vi også tage skridt til gøre andre folk opmærksomme om det og den bedste måde at gøre det er gennem Gifting dem eco venlige produkter. Her er en liste over nogle innovative miljøvenlige gaver til mænd.
Listen af ​​Eco Friendly Gaver til mænd
Frugtkurv, mænd elsker at spise, det er grunden til vi har ordsprog kan lide, en vej til en mands hjerte er gennem hans mave. Så en af ​​de bedste miljøvenlige gaver til mænd kan være en kurv fuld af frugt. Du kan dekorere den gave kurv med dejlige blomster, såsom røde roser, eller hvis du ønsker det at være unikke, kan du dekorere det med gladiolas. Læs mere på mad gaver.
Gaver lavet af genbrugspapir Ting; Et af de bedste miljøvenlige gaver til ham, kan ting, som er lavet af genanvendte produkter. Der er et stort udvalg på internettet at vælge imellem. Der er skåle lavet af gamle, genanvendt LP plader, armbånd kaffekrus lavet af genbrugte gamle koks dåser, college tasker og punge lavet af gamle aviser, fremstillet af cyklus kæder, osv. Læs mere på gode gaver til kærester.
T-shirts og der er t-shirts, som er til rådighed i markedet i dag, lavet af genbrugsmaterialer, som gør meget godt miljøvenlige gaver til far, overvejer han kan gøre havearbejde, male huset eller bare slappe af i dem. Disse bomuld shirts indeholde miljø-venlige slogans som Grow flere træer eller Genanvende Genbrug Kør skrevet på dem. Læs mere om god gaver til far.
Solar Batteri; De fleste mænd er teknologi-freaks, der gør en sol batteri et af de mest eftertragtede miljøvenlige gaver til mænd. Some sol batterier på markedet er vant til opladning USB-kompatibel enhed. De har solpaneler tilknyttet dem, som sættetid solens energi, opladning af batteriet i processen. Disse batterier kan bruges til at oplade mobiltelefoner, digitale kameraer, MP3 afspillere, etc.
Vand Drevet Clock, Ja, du hørte rigtigt. Der er nu et ur til rådighed på markedet, og også på internettet, som kører på en vand drevet batteri. Et ur er noget, som vil få stor brug samt en stor påmindelse om din at manden er beregnet til at blive begavet. Læs mere på perfekte gave til ham.
Batteri-mindre lygte; En lommelygte der ikke bruger et batteri og bliver opladet ved blot at ryste, er en anden af ​​de miljøvenlige gaver til mænd. Sådan lommelygter indeholder en intern magnetisk generator, som omdanner gentagne bevægelser, skabt ved at ryste lommelygten, i elektricitet. Denne elektricitet gemmes derefter i en kondensator, og som anvendes til afvikling af LED-lampen. Hvis din mand kan lide eventyr, så er denne lommelygte kan være til enorm hjælp i nødsituationer.
Håndlavet papir Gaver, A dagbog lavet af håndlavet papir eller et bogmærke fra samme, er det en af ​​de bedst miljøvenlige gaver til mænd, der elsker at læse, skrive eller forfølge andre intellektuelle sysler. Vægtæpper lavet af genanvendeligt papir kan også være begavet. Læs mere på hjemmelavet gaver til mænd.
Læs mere på:; Bedste Gaver til mænd 2010; Eco Friendly Gaver til kvinder; Det var nogle kreative idéer til miljøvenlige gaver til mænd. En sidste tip om at købe gaver – Vælg gaven efter personens personlighed og smag, for at gøre det mindeværdigt for ham.

Kitchen Gulvbelægning Valg
Køkkenø Planer
Hvordan man rent Vaskemaskine
Hvordan man Fight en Hurtigere Billet
Hvordan man kan slippe af Vorter
Hvordan du bliver en bodybuilder
Tuberose Flower
Hvid Køkken Cabinets
Stenbukken Personlighed
Lodge rhus
Hvordan man Tap ett Keg