Dyrekreds Karakteristika

Stjernetegn tegn bidrager en forstå egenskaber i relation til hver person. Hver dyrekreds tegn har nogle unikke træk, der er i til stede i hvert enkelt tilhører en bestemt soltegn. Hver person har sin egen Personlighed, men alle deler nogle fælles træk, som er unikke for deres stjernetegn. For eksempel er Vædderen vides at være stærk villet og Librans er kendt at være den mest charmerende og forførende mennesker. Der er mange sådanne fælles karakteristika for dyrekreds tegn, at alle medlemmer af de særlige soltegn aktie. Denne artikel vil hjælpe dig vide mere om disse stjernetegn egenskaber og personlighed.
Den 12 Zodiac Signs
Der er 12 tegn på stjernetegn og er baseret på de begreber, overtages af hellenistiske astronomi og babyloniske astronomi af den kaldæiske perioden. Udtrykket dyrekreds stammer fra det latinske ord zodiacus betyder kredsen af ​​dyr. Dette er et faktum, at halvdelen af ​​stjernetegn tegn er repræsenteret ved dyr eller mytologisk krydsninger. These dyrekreds tegn er inddelt i fire elementer; jord, luft, ild og vand. Sammenhængen i hver enkelt tegn afhænger af sammenhængen i hver enkelt element i deres naturlige tilstand. Derfor er stjernetegn tegn på det modsatte elementer mest kendt for at have uforenelig relationer i deres personlige liv. De 12 dyrekredstegn kendetegn er følgende:; Aries, Taurus, Gemini, kræft, Leo, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandbæreren, Fiskene, Zodiac egenskaber og personlighed; Følgende forklaringer på personlighed egenskaber tegn på stjernetegn vil hjælpe dig med at forstå de grundlæggende træk ved hver soltegn i korte. Læs om at vide den fælles stjernetegn egenskaber som du deler med andre medlemmer af dit stjernetegn. Du kan læse mere om dyrekredsen symboler og betydninger.
Vædderen Stjernetegn Opret Karakteristika
Stjernetegn Dato: 21 marts-20 April latinske navn: Aries; Engelsk Oversættelse: Vædderen, Symbol:? ; Ruler Planet: Mars; Element: Fire. Det er en kardinal tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed; Den Vædderen stjernetegn er 1. tegn i dyrekredsen. Den Vædderen folk er forsætlig, iltre, selvcentreret, modig, dristig, dumdristige, uafhængig og ligetil.
Karriere; Karrieren velegnet til Vædderen folk omfatter ethvert arbejde i overvågnings-eller lederen position. De skal kontrol og vil derfor ikke genert at tage føringen.
Kærlighed, De har tendens til at være lidt aggressiv i kærlighed og meget hensigt. De er meget trofaste med deres partner, hvis de er lykkelig i et forhold.
Negative træk, de er koldblodige, hensynsløs og hensynsløs.
Kompatibel Skilte, Leo og Skytten
Du kan læse mere om Vædderen i artiklerne:; Aries Opret egenskaber Fysiske egenskaber af Vædderen Stjernetegn Opret [Top]; Taurus Stjernetegn Opret Karakteristika
Stjernetegn Dato: 21 April – 21 Maj latinske Navn: Taurus, engelsk oversættelse: The Bull; Symbol:? ; Ruler Planet: Venus; Element: Jord. Dette er indføjet i den faste tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed, Taurus Zodiac tegn er 2. tegn i dyrekredsen. Taurus folk er praktiske, kreative, loyale, besiddende, temperamentsfuld, sensuelt overbærende, nede-på-jorden, pålidelige, vedholdende og praktisk.
Karriere; Karrieren velegnet til Taurus mennesker er nogen rutine job med en stabil chef, som de er pligtopfyldende medarbejdere.
Kærlighed, Taurus folk er loyale partnere, kærlig, rethaverisk og elsker at vise deres kærlighed fysisk.
Negative træk, de er virkelig jaloux, ufleksibel og vrede mennesker.
Kompatible Skilte, Stenbukke og Jomfruer
Du kan læse mere om Tyren i artiklerne:; Alt Om Taurus Signs: Forstå Taurus Man; personlighedstræk af Taurus kvinder; [Top]; Gemini stjernetegn Opret Karakteristika
Stjernetegn Dato: maj 22-juni 21 latinske Navn: Tvillingerne, engelsk oversættelse: The Twins; Symbol:?; Ruler Planet: Merkur; Element: Luft. Dette er indføjet i det bevægelige tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed, den Gemini stjernetegn er 3. tegn i dyrekredsen. Gemini folk er nysgerrige, flygtig, uforudsigelig, foranderligt, alsidige, barnlige, romantiske, legesyge, venlige, snakkesalig og har en skarp intellekt.
Karriere; Karrieren egnet til Gemini mennesker er som forfatter, kommunikator, etc. De hader at følge rutiner og job med incitamenter giver dem en kick. De tilbøjelige til at skifte job hyppigt som de keder sig let og har brug for udfordringer i deres job.
Love, de Gemini folk er understøttende partnere og fundet at være uafhængig, kreativ og opfindsom i sengen.
Negative træk, de er kendt for at have to personligheder og kan vise sig at være forvirrende og spændende på samme tid.
Kompatible Skilte, Vægten, Vandmanden og Tvillingerne.
Du kan læse sig mere om Gemini i artiklerne:; Tvillingerne egenskaber, Gemini træk [Top] Kræft Stjernetegn Opret Kendetegn
Stjernetegn Dato: 22 juni-22 juli latinske Navn: Kræft, engelsk oversættelse: The Krabbe; Symbol:?; Ruler Planet: Månen, Element: Vand. Det er indeholdt i kardinale tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed, den Cancer stjernetegn er den 4. tegn i dyrekredsen. Cancer folk er tilbageholdende, beskyttende, pleje, hemmelighedsfuld, instinktiv, trængende, følsom, sjov, empatisk og dybt komplekse mennesker.
Karriere; Kræft mennesker er egnet til erhvervslivet. De udmærke sig i familievirksomheder og gerne tjene andre og tage sig af andre. De kan ikke lide at arbejde alene.
Love, de Cancer mennesker elsker dybt, gerne behage deres partnere med deres altfortærende kærlighed.
Negative træk, de er lunefuld og for trængende mennesker. De har masser af humørsvingninger, da deres egenskaber er baseret på følelser.
Kompatibel Skilte, Skorpionen og Fiskene
Du kan læse mere om Kræft stjernetegn i artiklerne:; Cancer Stjernetegn tegn Karakteristik af kræft stjernetegn Tegn [Top]; Leo Stjernetegn Opret Karakteristika
Stjernetegn Dato: 23 Juli – 21 august latinske Navn: Leo, engelsk oversættelse: The Lion, Symbol:? ; Lineal Planet: Søn; Element: Ild. Dette er indføjet i den faste tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed, den Leo stjernetegn er det 5. tegn i dyrekredsen. The Leos har særpræg, provokerende, loyale, krævende, målrettet, flamboyant, show-offs, self-made, varm, udadvendt, oprigtig og loyale folk.
Karriere; Karrieren egnet til Leos lige så en holdleder, hvor de får anerkendelse og kan arbejde selvstændigt.
Kærlighed, de er trofaste partnere, der kræver loyalitet deres partnere. De er meget kælen kærester.
Negative træk, de er Bossy, indbildsk, intolerante og har en falsk stolthed.
Kompatible Skilte, Vædderen, Skytten og til en vis grad Libra
Du kan læse Leo sig mere om i artiklerne:; Leo Opret Kvaliteter; Leo Opret egenskaber [Top]; Jomfruen Stjernetegn Opret Kendetegn
Stjernetegn Dato: August 22 – September 23 latinske Navn: Jomfruen; Engelsk Oversættelse: Virgin; Symbol:? ; Ruler Planet: Merkur; Element: Jord. Dette er indføjet i det bevægelige tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed; Den Jomfru stjernetegn er den 6. tegn i dyrekredsen. The Jomfruer diskriminerer, tvangstanker, realistisk, analytisk, pålidelig, selvstændig, vidende, forudsigelig, tvangstanker, diskriminerende, street smart, detaljerede og beskedne mennesker.
Karriere; De er arbejdsnarkomaner og overachievers. De har tendens til over-analysere tingene, og for dem arbejde er livet.
Kærlighed; De er intellektuelle og udstationerede partnere, som tror på en lige give og tage forhold.
Negative træk, de er indadvendt, fordømmende og folk, der ikke tilgiver nemt.
Kompatible Skilte, Taurus og Stenbukken
Du kan læse sig mere om Jomfruen i artiklerne:; Jomfruen Personlighedstest, Jomfruen træk [Top]; Libra Zodiac Opret Kendetegn
Stjernetegn Dato: 24 september-23 Oktober latinske navn: Libra; Engelsk Oversættelse: satserne; Symbol:?; Ruler Planet: Venus; elementet Luft. Det er indeholdt i kardinale tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed, den Libra stjernetegn er det 7. tegn i dyrekredsen. The Libra er det eneste stjernetegn, der har en livløs genstand, de satser, som sit symbol. Librans bliver harmonisk, civiliserede, intellektuel, sofistikeret, forførende, elegant, kreativ, vittig, afbalanceret, omgængelig og folk, der opretholder deres status quo.
Karriere, de er ekstremt intellektuel og har brug for arbejdspladser, der mentalt stimulerende og ikke følger en rutine. De har brug for en afbalanceret job, der er bestilt og udfordrende. De er fremragende networkers og tage et kig på alle aspekter af jobbet gjort det færdigt. Hele udmærker inden for kreativitet og kunst.
Love, de er sande romantikere er hjerte og er en smule flirts. De er gode lyttere og har tendens til være loyale og rimelige i relationer.
Negative træk, de er fortørnede, overbærende, hadefulde, handlekraftig og godtroende.
Kompatible Skilte, Gemini og Aquarius.
Du kan læse mere om Vægten i artiklerne:; Libra personlighedstræk, Karakteristik af Libra Zodiac [Top]; Skorpionen Stjernetegn Opret Karakteristika
Stjernetegn Dato: 24 Oktober-22 november latinske navn: Scorpio; Engelsk Oversættelse: The Scorpion; Symbol:?; Lineal Planet: Traditionelt styret af Mars, men for nylig Pluto blev tildelt som hersker planeten.; Element: Vand. Dette er indføjet i den faste tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed, den Skorpionen stjernetegn er det 8. tegn i dyrekredsen. Scorpio mennesker er intense, magnetiske, erotisk, udfordrende, hemmelighedsfuld, kraftfuld, skruk, lidenskabelig, fast ejendom og gennemtrængende.
Karriere; de ​​elsker at debattere og undersøge tingene igennem. De kan ikke anmode om hjælp og løse problemer og spørgsmål selv. De kan lide at arbejde alene i stedet for i et team.
Love, de er kreative, loyale og eventyrlystne partnere. De kan vælge en vibe fra deres partner, uden at partneren selv at vide. Således er de i stand til at give deres partner alt, hvad de vil, uden nogen sinde at skulle spørge.
Negative træk, de er jaloux, krævende og urimelig mennesker.
Kompatible Skilte, Kræft og Fiskene
Kan man læse mere om Skorpionen i artiklerne:; Scorpio egenskaber, Scorpio personlighedstræk; [Top]; Skytten Stjernetegn Opret Karakteristika
Stjernetegn Dato: November 23 – December 22 latinske Titel: Sagittarius; Engelsk oversættelse: Centaur, den Archer, Symbol:?; Ruler Planet: Jupiter; Element: Ild. Det er inkluderet i bevægelige tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed, den Skytten stjernetegn er det 9. tegn i dyrekredsen. I Skytte er eventyrlysten, morsomme og udadvendt, romantikere, livlig, ustoppelig, generøs, glade og åbne sind.
Karriere; De er fokuseret, bestemmes personer, der har brug for en sort og intellektuel beskæftigelse. De eventyrlystne og bringe innovative og kreative idéer til at arbejde. De kan ikke lide verdslige dag-til-dag job og kan lide at arbejde under tryk.
Kærlighed, de har en upbeat attitude i parforhold og er loyale kammerater. De er altid åbne og ærlige over for deres betydelige andre.
Negative træk, da de ikke tilgive nemt. De taktløs, hævnfulde og anmassende.
Kompatible Skilte, Vædderen og Leo
Du kan læse sig mere om Skytten i artiklerne:; Karakteristik af Skytten, Sagittarius træk [Top]; Stenbukken Stjernetegn Opret Kendetegn
Stjernetegn Dato: 23 december-20 januar, latinske betegnelse: Stenbukken, engelsk oversættelse: The Goat; Symbol:?; Ruler Planet: Saturn; Element: Jord. Dette er indføjet i Kardinalen tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed, den Stenbuk stjernetegn er den 10. tegn i dyrekredsen. De Stenbukken folk er organiseret, respektfuld, helliget, classy, ​​materialistisk, alvorlige, adstadig, ambitiøs og praktisk.
Karriere; De har lederevner og er meget ambitiøse. De har god tid forvaltning og følg nøje tidsplaner. De gør god investering beslutninger og har en tendens til at blive arbejdsnarkomaner grund af høje ambitioner.
Love, de er ikke meget omgængelig personer og er stærke partnere i romantiske parforhold. De er loyale og arbejder hårdt på at opbygge en stærk fremtid. De tilbøjelige til at være følelsesmæssigt reserveret og mere praktisk.
Negative træk, De har defaitistisk holdning, sætter beskylder for andre og der er stædige.
Kompatibel Skilte, Taurus og Jomfruen
Du kan læse sig mere om Stenbukken i artiklerne:; Stenbukken Personlighed, Fysisk karakteristik af Stenbukken Stjernetegn Opret [Top]; Vandmanden Stjernetegn Opret Kendetegn
Stjernetegn Dato: 21 januar-19 februar latinske navn: Aquarius; Engelsk Oversættelse: Vand Bærer; Symbol:? ; Lineal Planet: Uranus; Element: Luft. Dette er indføjet i den faste tegn.
Dyrekredsen egenskaber og personlighed, Aquarius stjernetegn er det 11. tegn i dyrekredsen. Vandmanden folk er originale, idealistiske, oprørsk, uafhængig, opfinderne, åbne og ærlig.
Karriere; De er analytiske, servering og socialt bevidste mennesker. De fantasifulde og fremragende planlæggerne. De elsker at arbejde med store projekter og gennemføre nye ting.
Love, de er venlige og er meget kærlige over for deres partner.
Negative træk, de er utro, kold, spredt og følelsesmæssigt utilgængelige.
Kompatible Skilte, Gemini og Libra
Du kan læse mere om Aquarius i artiklerne:; Aquarius Personlighed, Aquarius egenskaber [Top]; Fiskene Stjernetegn Opret Karakteristika
Stjernetegn Dato: 20 februar-20 marts latinske navn: Fisk, Engelsk Oversættelse: Fisk, Symbol:? ; Lineal Planet i Neptune; Element: vand. Den er inkluderet i bevægelige tegn.
Zodiac egenskaber og personlighed, den Fiskene stjernetegn er det 12. tegn i dyrekredsen. Pisceans are drømmende, uberegnelig, kreativ, romantisk, medfølende, flygtig, fantasifulde, følsomme og venlige mennesker.
Karriere; De følger ingen rutine og tage en masse tid til at tænke. De er originale i deres idéer og er god i områder relateret til poesi og kunst.
Love, de er dybt og stærkt optaget af at deres partnere og vil lægge deres partnere behov før deres egne.
Negative træk Disse folk er også følsomme. De kan have et lavt selvværd, grådige og eskapistisk natur.
Kompatible Skilte, Kræft og Skorpionen.
Du kan læse sig mere om Fiskene i artiklerne:; Fisk Love Match, Karakteristik af Fiskenes stjernetegn Opret [Top]; det handlede om oplysninger om stjernetegn karakteristika og personlighed. You kan endda tjekke horoskopet kompatibilitet mellem forskellige tegn før det bliver til et forhold. Du vil finde soltegn kompatibilitet spille en væsentlig rolle i nogen form for sammenhæng, om det er et professionelt, personlig eller kærlighedsforhold. Jeg håber du har nydt at læse denne artikel på stjernetegn kompatibilitet og fundet nogle fælles træk, som matcher dine personlighed og stjernetegn og personligheder.

Billige Gulvbelægning Idéer
Fransk Braid Hairstyles
Brown hårfarver
Hjemmelavet Beauty Opskrifter
Lædermøbler Care
Hvordan man sover bedre
Sådan får du en kæreste
Self Tanning Lotion
Trægulve Cost
Sådan fjernes fedtpletter fra tøj
Hvad Kvinder Kig efter hos mænd