Dry Shampoo til hår

Da hår betragtes som et symbol på skønhed, alle af os stræber efter at holde vores hår sundt og attraktivt. For det, er ordentlig hårpleje nødvendige og hårpleje omfatter alt fra børste håret på den rigtige måde at conditioning det regelmæssigt! En af de store del af hårplejeprodukter er indsæbning. Alle former for hår, hvad enten tørt eller fedtet, tyk eller tynd, har brug for regelmæssig indsæbning for at holde dem sunde. Alle er klar over dette faktum, og vi gør følge denne simple regel ved at sæbe håret ikke bare én gang, men mindst to gange om ugen.
Når man er hjemme, regelmæssig indsæbning er slet ikke et problem. Men spørgsmålet, hvordan man shampoo hår opstår, når man går på en lang tur, specielt vandreture. Under lange vandreture, man ikke har vand nok endda at få et bad, i en sådan situation, forventer nok vand til vask håret er lidt for meget! Men, indsæbning er et must, hvis du er trekking eller rejser til en lang varighed. På sådanne tidspunkter, er den bedste løsning at bruge en tør shampoo. Tørt shampoo til håret kommer også i hjælp, når du ikke har tid til at tørre dit hår. Gad vide hvad tør shampoo er? Nå, tør shampoo er intet andet end tørre pulverform shampoo, som absorberer olie og gøre håret føler sig frisk. Man behøver ikke at vaske hår efter med en tør shampoo, du simpelthen nødt til at rede ud shampoo, og du er færdig! Dette er ikke kun en bekvem løsning, men også en praktisk, da det sparer vand og elektricitet! Lad os tage et kig på nogle simple metoder til at gøre nogle tørre shampoo til håret.
Dry Shampoo til hår # 1
Denne shampoo kan bruges til alle hårtyper, men det er en effektiv tør shampoo til mørkt hår. Du skal bare have to ingredienser til denne shampoo, hvidt mel og hakkede mandler, både ½ kop. Du skal blot kombinerer ingredienser og ryst kraftigt for at blande. Hvis du gør det for mørkt hår, erstatte den hvide mel med kakao. Anvende denne shampoo til dit hår, massage let i en cirkulær retning og derefter børste ud. Du er klar til at flagre din rene hår nu! Læs mere om hvordan man laver shampoo.
Dry Shampoo til hår # 2
Dette tør shampoo opskrift kræver flere ingredienser, men kun dem, der er let tilgængelige i hjemmet. Dette er en af ​​de bedste tørre shampoo til fedtet hår. Før påføring af shampoo, kam dit hår og anvende shampoo i små mængder, således at bagefter, behøver du ikke at beskæftige sig med rodet op hår fuld af tørt shampoo! Læs mere om hårplejeprodukter.
Tilsæt 2-3 tsk majsmel eller majsstivelse til en skål. Majsstivelse / cornmeal hjælper til at absorbere snavs og olie. Tilsæt ca 1-2 tsk baby pulver til majsstivelse, det er for yderligere tørring og frisk duft. Men hvis du har mørkt hår, undgå baby pulver, da det vil gøre dit hår ser gråt. Nu tilføje en 2-3 dråber ricinusolie eller citron olie til blandingen. Disse olier vil hjælpe med at rense håret og også fugter dem. Anvende denne shampoo til håret i klemmer, masserer hovedet som du anvender. Når du er færdig med det, bruge en fin kam for at fjerne shampoo. Du kan også prøve en støvsuger, handy at afhente overskydende shampoo, hvis nogen.
Dry Shampoo til hår # 3
Kombiner 1 kop bagepulver og jord havregryn til en skål. Ligesom majsstivelse, også bagepulver absorberer olie. Massage denne blanding på din hovedbund, startende fra de mest oiliest del af håret. Vent et par minutter, så al olien af ​​håret er absorberet. Derefter bruge en fin kam, børste ud shampoo.
Det var alt om tør shampoo til håret. Du kan prøve alle de ovennævnte opskrifter og afgøre den bedste tørt shampoo til hår selv. Selvom dette er en god mulighed for hektisk skemaer, kan det ikke erstatte regelmæssig shampoo og balsam.

Cactus Plant Care
Dating en gift mand
Tips til dyrkning Long Hair
Fake Tungepiercing
Falske Øjenvipper
Bevæger sig på Sange
Laminatgulve Omkostninger
Dinner Party Etiquette
Hvordan man Tie et tørklæde
Entrepreneur Quotes
Japansk Tattoo Design