Dream Farver Betydning

Den fortolkning af drømme tilbage og 4000 BC Der er forskellige fortolkninger afhængigt af drømme, nogle gange noget, at en person ser i drømmen symboliserer noget bestemt, for eksempel, en af ​​den almindelige type af drømme som at flyve drømme symboliserer, at en person har en stærk sind og viljestyrke. Lad os kigge på et aspekt af dette enorme videnskab drømmetydning, som er drømmen farver betydning.
Drøm Color Tolkning
Før vi begynder at drømme farver analyse, lad os diskutere farveløse drømme, som er de kedelige sorte og hvide drømme. Mange mennesker tror, ​​at de drømmer i sort og hvid. Men er det sandt? Det hele afhænger af individuelle drømme. Nogle mennesker ser drømme i sort og hvid. Disse mennesker kan huske farven på et objekt, de så i deres drøm, og dermed kan deres drømme ikke helt klassificeres som sort og hvid drømme. Nogle siger at de drømmer i farver, men de er i en lav mætning. Kunstnere på andre hænder vil drøm i klare farver. Hvis du observere bestemte farver i dine drømme, nedenfor er de kvaliteter, de repræsenterer.
Gul: Gul farve i drømme er forbundet med to sider, positive og negative. Hvis en drøm er en ubehagelig en, så det repræsenterer syge, fejhed og ubeslutsomhed. Hvis drømmen er en behagelig en, så er symboliserer lykke, harmoni intellekt og visdom.
Beige: Selv om det betragtes som en nuance af gul, den repræsenterer noget helt andet end den gule drøm farve fortolkning. Så hvad gør drømme betyder, såfremt de har samme farve beige i dem? Beige signaler i retning den mest grundlæggende eller væsentlige former og det kan også pege i retning af en neutral holdning.
Orange: Denne farve indikerer til mange positive ting, der kan være håb, liv og venlighed. Det repræsenterer også en udadvendt holdning og selskabelighed.
Brown: Brown er farven på Moder Jord. Denne farve refererer til jorden eller jorden, praktiske, fysiske komfort, bevaring, verdslighed.
Rød: Dette primære farve betegner lidenskab, magt, mod, rå energi og kraft. Det kan også angiver fare, seksuel impulser og skam. Læs mere om, hvad der forårsager mareridt.
Lyserødt: Pink indikerer for mange positive og gode elementer, da det kan henvise til kærlighed, sødme, kærlighed, medfølelse og glæde. Mange mennesker i kærlighed har drømme er forbundet med denne farve. Udseendet af skygge af pink ligesom ‘hot pink’ kan repræsentere lyst.
Lilla: Lilla er en farve der er forbundet med royalty, som kan symbolisere en høj rang og værdighed. Det kan også angive venlighed, medfølelse, healing evne, kærlig og hengivenhed.
Blå: Dette primære cool farve repræsenterer mange kvaliteter. Det repræsenterer sandheden, loyalitet, åbenhed, stilhed og visdom. Det kan også betegne et ønske om at komme væk fra noget eller nogen. Det kan også repræsentere spiritualitet og klarhed i dit sind. En anden indikation af blå, er følelsen af ​​at være ked af eller har blues. Mere om farve psykologi.
Grøn: Igen grøn kan symbolisere nogle positive og negative holdninger. Grøn kan betyde et godt helbred, vækst, håb, vitalitet, fred, healing, positiv forandring og sindsro. Det kan også pege på ens stræbe efter at opnå anerkendelse og etablere deres selvstændighed. Men nogle negative kvaliteter, mørke grøn repræsenterer, er misundelse, snyd, bedrag, materialisme og manglende evne til andel.
Det var de forskellige drømmen farver betydning. Men for at fortolke type drømme helt, bør andre symbolske objekter, der optræder i de enkelte drømme også blive taget hensyn til sammen med farverne i drømme.

Vægpaneler Designs
Hvordan to cornrow Hair
Sympati takkekort
Hvordan du installerer Hængsler
Børn legetøj Organizer
Hvordan man rent Hvidguld
Fungerende Øvelser
Makeup Idéer
Brusk Piercing
Celtic Moderskab Tattoo
Hvordan man forebygger Split Ends