Dorm Room Pranks

Når du går til at besøge din folk over weekenden, ikke forlade din kollegieværelse døren åben, når du bare kan komme tilbage for at finde den fuld af balloner og aviser! Hvis du ikke ønsker at finde ud af, at dine venner vært for en fest på dit værelse, mens du var væk, tage sig af at være offer for sådanne kollegieværelse drengestreger. Bortset fra presset af test papirer og opgaver, der fuldstændig løbe ud livet fra dig i college, er der en stor ting at se frem til i weekenden, og de er de skøre kollegieværelse drengestreger. Det er ikke sjovt at blive en komplet bogorm og stikke dig i dine bøger som uanset hvor meget du gør det, bliver du ikke blive en Einstein! Så i stedet for, at undersøgelsen så hårdt, som du kan, men part endnu hårdere og nyde hvert øjeblik af din college livet. Mere på prank ideer.
Bedste College Dorm Room Pranks
Dorm værelse drengestreger, er en fantastisk måde at bryde isen med den nytilkomne i kollegiet. De kan hjælpe med at få kendskab vores medstuderende og socialisere med dem, hvis du skal bruge dem helst. Pranks, men nogle gange betyder ikke bør stødende, men taget i en sund ånd. Det er sjovt at trække drengestreger til hinanden, forudsat at du gør ikke ondt nogens følelser. Nedenfor er nogle af disse uskadelige kollegieværelse drengestreger, som kan være fantastisk icebreaker aktiviteter samt sjove at trække på. Mere om lattervækkende drengestreger.
Prank 1; Hvis der er to værelser i hver enkelt anden, binde et reb til døren knapperne for hver af dem, og lad meget lidt plads i døren revner. Rapidly banke på både deres døre og have ofrene trækker hinandens døre og har en stor omgang tovtrækkeri, mens du får underholdt. Mere om harmløse drengestreger.
Prank 2; For this trick, use some temporary lim to stick en picture of en monkey or enhver other image on your friend’s drivers license or school ID. Uden hans viden, bede ham om at gøre en øl løbe eller blot sende ham til biblioteket for at tjekke nogle bøger, og derefter nyde den scener, der følger. Sørg for at fjerne de sjove billede som dette kan være ganske risikabelt sjov.
Prank 3, Hvis du virkelig ønsker at forkæle en andens god nats søvn, køb et dusin fårekyllinger fra en lokal dyrehandel og udgive dem i hele kollegieværelse. Da de er meget støjende, er dine prank ofre sikkert kommer til at vågne op med poser omkring deres øjne næste morgen.
Prank 4, mens en af ​​dine medstuderende er ude for i weekenden, fylde deres værelse med vand og lade vinduer åbne indtil de komme tilbage. Til deres rædsel, de vil enten blive bære varmt tøj den næste dag eller vil ikke sove om alle prøver at finde ud, hvordan vandet kom der.
Prank 5; Stick en ti dollarseddel med super lim til dit badeværelse gulvet og sætte noget grusomt på toppen af ​​regningen. Se ofrene omhyggeligt for at se, hvordan løbet villige de er til at få pengene.
Prank 6; Vent indtil dit offer er ude i weekenden eller en lang pause. Bryde ind i stuen og wrap op på alle hans ting med indpakningspapir. Du kan pakke, hans bord, stol, seng, et skab, puder, bøger og selv holde indpakningspapir på gulvet for at irritere ham mest. Jeg er meget sikker på, selv om han ikke vil til at smile over det, vil du fyre har en ganske god tid. Læs mere om drengestreger for at trække på venner.
Prank 7; En anden sjov kollegieværelse drengestreger kunne være, at flytte alle dine ofre ting, herunder hans møbler i det fælles badeværelse uden hans vidende. Du kan have en hjørne i badeværelset lavet til hans værelse med sin seng, TV, tasker og stort set alt, han ejer for at se de fortabte se på hans ansigt. Jeg er sikker på han vil blive scandalized for at finde et værelse ændres uden hans vidende. Læs om god drengestreger til at spille.
Prank 8, til at være lidt med lempe over for dine medmennesker kollegiets hjælpere, kan du få din fyr kegle indsamlingen og sprede det over hele ofrene rum, gulvet, sengen og bordet. Han kommer til at have en meget hård tid at rense dem. Taler om at fylde hele rummet med ting, kan nogle flere idéer være popcorn, engangskrus, aviser, blade, post ids, pølser og absolut noget, du har lyst til dumping i rum, som din stakkels ven vil have en hård tid rengøring.
Ikke var dem nogle virkelig spændende kollegieværelse pranks, som du kan trække fra på nogen af ​​dine kollegieværelse kammerater. Men gør at du ikke såre nogens følelser og holde det en sund og sjov oplevelse. Så tag det tøj i en af ​​dine kollegieværelse kammerater og fryse dem indtil han finder ud noget der mangler.

Snyd kone Clues
Pellet Ovne Fordele og ulemper
Family Reunion Games
Hvordan man skal fortolke Dreams
How indgangsvinkler Kvinder
Gas vs komfur
Bevæger sig på Love Quotes
Tile Mønstre til badeværelser
Udvikling af sociale færdigheder
Fransk Kissing Tips
Sundt hår Tips