Dørkarm Reparation

At have en særlig dårlig start på morgenen? Farende ud gennem hoveddøren og håndtaget giver væk og lander i jeres hænder. Bande, du alligevel forsøger at skubbe håndtaget tilbage til sin oprindelige plads, men nu du bruger alt for meget pres og lige så du er ved at sparke døren åben du hører en revne! Resonating igennem døren. Lo se! Dørkarmen har givet væk. Ud over frustration, fjerne du din jakke og handsker, og spekulerer på, hvordan man kan gå om dørkarmen reparation. Fremlægge tips om hvordan man reparere en dørkarm.
Dørkarmen reparation lyder svært ikke sandt? Det er ikke. Hvis du følger disse anvisninger det vil blive som et stykke kage. Klar? Here goes:
Indledende undersøgelse
Den første ting, du skal gøre er at studere døren og bestemme den skade, der er blevet gjort. Kontroller, om det er en lille revne i rammen, eller om det er helt kommer ud. Når du studerer denne du vil vide, hvad metoden skal bruges. Sommetider behøver du ikke engang få de værktøjer ud. Hjem forbedringer drejer sig om at vide, dit hjem vrangen ud.
Trim Trouble; Begynd med at fjerne trim. Men vær meget forsigtig, så ikke beskadiger malingen omkring døren på væg. ; Så fra begge sider af stellet skære langs trim kant og gennem det gamle falder maling. ; Trim bliver løst efter denne. ; Brug en hammer og brækjern til at lirke trim off. ; Gør det på alle sider af døren. ; Slip af alle negle, der holder fast i dørkarmen, efter at trimme er fjernet .. ; Vælg en ny trim efter din smag og præferencer. Trim kan drastisk kan ændre udseendet af rummet, så vælg en omhyggeligt. ; Når du vælger den nye trimme stil, skal du matche den med de allerede eksisterende dele af rammen. ; Hvis dele af den gamle ramme stadig er til stede, så bliver du brug for at få en prøve, der matcher nøjagtigt. Det vil sige, hvis det kun en del af rammen er der erstattes. ; Hvis hele rammen er blevet erstattet, så kan du vælge en ny trim helt. ; Mål øverste del af trim og skær dem i gering (når en fælles er lavet af to dele på en 45 graders vinkel, så de kan udvikle sig til en 90 graders vinkel, når sat sammen) Så søm i toppen trim på plads . ; Så gering trim, der skal passe på længden af ​​dørkarmen (lodret). ; Dette er, hvordan du udskifter en trim i dørkarm reparation. ; Dørkarmen problem; Reparation af dørkarmen betyder at gå i dybden for så vidt angår dørkarmen reparation er berørt. Det kan være nødvendigt at ske i tilfælde, hvor hjemmet er blevet brudt ind, eller hvis låsen er slidt på grund af konstante slitage i årenes løb. For at gøre dette
Skærer sig gennem skoven, der er blevet beskadiget. ; Brug en rundsav eller en stiksav til at skære stykker. ; Mål døren dimensioner og beregne nøjagtigt inden der skæres den beskadigede træ. ; Må ikke skæres vinkler. ; Mål samlede højde af dørkarmen, og derefter skære den side stykker, således at de er en tomme kortere end den samlede højde. ; Før øverste stykke er blevet installeret, skal du installere sidestykkerne. ; Brug søm til at sikre døren på plads. ; Bor huller gennem rammen og ved hjælp af en mejsel udelade arealer for døren smæklåsen og deadbolt. ; Sæt den nederste del af karmen i (nær gulvet). ; Geninstallere trim og fastgør den. ; Læs mere på; tips til Sliding Door Reparation; glasdør erstatning, Paint Pile, Fundering af malingen igennem årene kan marmelade døren og gøre det vanskeligt for andre dørkarm reparation. Det bliver nødvendigt at fjerne denne ekstra maling. Ansæt en varmepistol and maling skraber til dette formål. Man kan også vælge en kemisk maling remover. Uanset hvilken metode du bruger, stripning af maling bør foretages med yderste pleje så ikke at forårsage nogen skader i rammen eller træ.
Installer Shim
Nogle gange kan en dør vil pind og ikke åbne hurtigt. Dette sker fordi døren har bundfældet i. korrigere denne man enten behov at udskifte rammen eller installere en shim. For at gøre dette
Støtte til døren. ; Fjern skruerne i hængslet karmen. ; Udskær et tynd pap der vil passe under hængslet flappen. ; Derefter udskifte skruerne og kør dem gennem pap og ind papirstoppet. ; Dette vil give for at placere døre kan åbnes og lukkes ordentligt. ; Andre grunde til, at dørkarmen reparation vil blive krævet, vil blive i tilfælde af våde rådner, eller hvis døren er fejljusteret.
Dørkarmen reparationsomkostninger vil afhænge af de involverede slags arbejde. Hvis det indebærer, at erstatte hele rammen og installerer en ny en i sin plads – det er en ny konstruktion udvendig dør, så er det involverer en masse materiale som døren, ramme, jamb, nye låse mv Prisen for alle, som vil føre op til ca $ 450-500. Igen, afhængig af kvaliteten af ​​materiale, du vælger omkostningerne vil enten stige lidt eller falde. Læs mere på udskiftning vinduer omkostninger.
Det er altid ett god idé at gå igennem med dørkarmen reparationen snarest man finder ett problem. Jo hurtigere du gør det, mere sikker du og dit hjem vil blive.

Hvordan man kan måle Inseam
Piratskib Tattoo
Træ Tattoo Design
How to unclog en Drain
Furnace filterskift
Uformelle Brev Format
Sådan ansøger Concealer
Hjemmelavet Kostume Idéer
Pool Pumpe Reparation
Populære italienske Navne
Stue: Maling Farver for Stue