Dør Hinge Repair

Dør hængsler og deres funktioner kan nemt gå ubemærket hen, indtil de begynder pibende, bliver løst, og bare begynde at opfører sig dårligt i almindelighed. De kan ikke iøjnefaldende, men de har en hel dør på plads. Inden disse beslag vige, og døren hører hinanden forårsager en invasion i dit privatliv, tage et kig på disse nyttige tip om dør hængslet reparation.
Hvordan man kan reparere en dør Hinge
En løs hængslet kan forårsage døren til at synke og trække på gulvet og efterlod uønskede mærker på gulvet eller gulvtæppet. At være i stand til at undgå dette, skal du følge disse dør hængsel reparations tips og slippe af med dette problem. ; Hvis du bemærker, at en dør hængsel er løs, eller du finder døren sagging, straks stramme den ved hjælp af en skruetrækker. Dette vil tage sig af problemet i begyndelsen og mindske forekomsten af ​​yderligere problemer såsom udvidelsen af ​​hullet, der holder skruen. ; Du kan fortælle, når plads til skrue er blevet udvidet, når skruen holder vende i hullet, men ikke stramme. I sådanne tilfælde, hvis døren lyse åbne den op og placere noget under det, for at holde det på plads, og slippe af sin vægt på hængslet. Fjerne alle skruerne og hængslet og se om det samme problem der er opstået i en anden hul. At ordne det, få nogle træspåner, og dyp dem i lim betød udelukkende for træ. Forsigtigt placere disse træ spåner omkring hullet for at reducere dens størrelse. Nu skruen, sammen med hængslet kan geninstalleres. , En anden mulighed for at fastsætte en løs hængsel, er at erstatte den løse skrue med en lang skrue, siger 2 ½ eller 6 cm. Du vil behøve en boremaskine, og bit hertil. Den lange skrue vil trænger dybere ind i dørkarmen, og hold hængslet på plads, og dermed lette processen med at dørhængsel reparation. ; Dørhængsel erstatning
Sommetider skaden sådan, at døren hængslet udskiftning er en bedre løsning end dørhængsel reparation. Disse tips vil hjælpe dig til nemt erstatte dørhængsler. ; For at kunne erstatte en dør hængsel, skru hængslet kun på døren, og lad den anden halvdel forbliver på dørkarmen. ; Den nøjagtige placering af døren skal bestemmes, før du installerer en ny hængsel. Kan du gøre dette ved at kile et stykke tykt pap under døren, kan får den højre dør placeringen. Også sikre, at hullet i toppen og bunden af ​​døren, når den er lukket, er lige. Markér placeringen af ​​det nye hængsel på døren karmen, med en blyant, ved hjælp af de allerede lagt hængslet på døren karmen som reference. Nu fjerne den gamle hængsel. , Mens erstatte et hængsel, er det naturligt, at dens holdning allerede er blevet mærket, og dørkarmen er allerede blevet afskårne to installere hængsler. Nu tager en ny hængsel, og installere sin halve på dørkarmen, i stedet for den gamle. Hullerne til at rumme skruerne vil allerede være til stede. Hvis der i tilfælde, huller ikke stramt nok, skal du bruge ovennævnte omtalte procedure for at stramme dem, inden installation af nye skruer. ; Brug en stjerneskruetrækker at fastsætte skruer. Fastgøre den anden halvdel af hængslet på døren på samme måde. ; Nu bringe døren til dørkarmen eller ramme, og indsæt pin, der holder hængslerne sammen. Tjek for eventuelle tilpasning problemer efter udskiftning af nye hængslerne. Hvis der er nogen, vil de hængsler kræver kun en lille justering. ; Læs mere på:; Dørramme Repair; Sådan installerer Hængsler; Sådan installerer køkkenskab Hængsler; Hvis dit dør er klynker, den hængslede kræver nogle smøring. Hæld lidt olie ved at fjerne stiften, der holder hængslet sammen, halvvejs. Tør overskydende olie med en klud og holde dreje døren indtil knirker forsvinde. Du kan gemme dig selv dør hængslet udgifter til reparation, ved at lære dørhængsel reparere selv. Det er bestemt ikke en vanskelig opgave, og altid bedre at vide, hvordan man kan tage sig af disse mindre problemer selv, frem for at vente til det bliver større og afhænger af andre kilder for at få den repareret.

Oplyste Palm Tree
Dværg Alberta Spruce Care
Hvordan man opbygger en reol
Sjove Brude Brusekabine Games
Maling Farver til køkkener
Hvordan man planlægger en billig Wedding
Populære Interior Paint Colors
Arsen Bruger
Har du elsker nogen, der ikke elsker dig
Tynde Kort frisurer
Cool Band Navne