Dinner Party Invitation Ordlyd

Sende invitationer er en af ​​de vigtigste del af at arrangere parter. Invitationen kortet bør afspejle den type person, du er ved at arrangere, og samtidig tema for festen. Der er faktisk to måder at gøre dette, den ene er med hjælp fra kortet en vælger og den anden er ved hjælp af formuleringer på kortet. Det faktisk er muligt at formidle den slags part et organiserer med hjælp af de ord, der er trykt på kortet. Så hvis du er hosting et middagsselskab hjemme og er forvirret over den formulering, du skal bruge i dem, her er nogle middagsselskab invitation formulering, som du kan bruge på dit kort. Men før vi ser på prøver af invitationen formuleringer, lad os tage et kig på Etiquettes at man skal huske på, mens du sender en middagsselskab invitation kort.
Dinner Party Invitation Ordlyd Etiquette
Middagen part invitation Etiquettes afhænger af den type parti, at man er vært. Hvis du afholder en formel part, skal denne indbydelser sendes til gæsterne ved mindst 2 – 3 måneder inden festen. På den anden side, den part, hvis et uformelle eller en afslappet en, vil det være fint at sende invitationskort, 2 – 3 uger før festen. Mange mennesker har vedtaget den nyeste trend for at invitere deres gæster ved at sende en invitation via e-mail og dels via telefon også. Men, dette skal altid undgås, i tilfælde af formelle middagsselskaber. Desuden Etiquettes også skal følges, når det kommer til middagsselskab invitation formulering.
Ordlyden af ​​formel parter bør formel, og det er også vigtigt, at præcisere den dato og klokkeslæt, i stedet for bare at skrive dem i form af tal. For eksempel skriver i stedet for, ’6 0,00 «, er det nødvendigt at skrive ’06:00′ i aften. Det samme gælder den dato, hvor man skal skrive ‘det enogtyvende af februar “i stedet for 21 Feb. Men med uformel og afslappet invitation formuleringer, er der ingen grund til at følge alle strenge retningslinjer. Man kan også bruge forkortelser for Ord, som er helt nægtes i tilfælde af formel invitation formuleringer.
Dinner Party Invitation formuleringer
Uanset hvilket form af part, at du er vært, dvs det være sig en formel, uformel eller en tilfældig en, der er visse ting, der skal være fælles for hver enkelt. Dette omfatter hvem der er vært for middag, hvor det opbevares, anledning, dato og tidspunkt. Kan man også nævne temaet for den part, og også annoncere dress code for den part, hvis nogen. I slutningen af ​​invitationen, er det også vigtigt at nævne, RSVP, så gæsterne kan bekræfte, om de faktisk kommer til middag parti og også klart nogle andre tvivl om, at de er i deres sind om partiet. Glem ikke nævne den korrekte kontaktoplysninger for gæsterne at sende deres svar.
Dinner Party Invitation Ordlyd – Prøver
Hvis du stadig har svært ved at danne gode middag part invitation ordlyd på din egen, her er nogle prøver, som vil hjælpe dig i din indsats. Så, lad os tage et kig på nogle af de formelle såvel som uformelle middag fest invitation formuleringer.
Formel Dinner Party Invitation Ordlyd
Ordlyden # 01, Mr. and Mrs William Rogers, inviterer til en middag og fest, af deres 25 års bryllupsdag, nemlig 111, Kobber Lane, Miami, Florida, 0N lørdag, Nittende maj 2010 på syv om aftenen
RSVP 748.640.4334
Ordlyden # 02, Æren af ​​Deres tilstedeværelse, der anmodes, for middag og dans, og på søndag, Tyve ottende juni 2010; i 7-30 om aftenen, på Vintage Club, Dallas, Texas
Sophie og Greg Emerson
Uformelle eller Casual Dinner Party Invitation Ordlyd
Ordlyden # 01; Sundhed – hvad mine venner er altid drikker, før de falder ned. – Phyllis Diller.
Kom og vær os en middagsselskab med cocktails, dans og musik; i vores sted lørdag, March 7 ved 6,30 om aftenen
Allie og Richard
RSVP Email allie24 @ mail
Ordlyden # 02, Vi holder et surprise party for vores kjære datter, Linda, der er ved at vende 16., Og så slutte sig til os for sjov aften med spil, dans og middag, i vores sted på fredag ​​26 februar, 2010
Margaret og Dave
Kan du lide at læse mere på:; Fødselsdag Invitationer Ordlyd Ideer; Housewarming Invitation Ordlyd; Gratis Invitation skabeloner; Disse er nogle af middagen parti invitationen formuleringer, som du kan udskrive på din invitation kort. Bortset fra disse, er det også fint at pen invitationen formuleringer på egen hånd. Hvis det er en afslappet fest, vil det være rigtig dejligt at lave nogle kreative middag fest invitation formuleringer. Din invitation formuleringer skal noget, der vil skabe stemningen af ​​den part blandt gæsterne meget før den egentlige dag middagsselskab.

Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj
Rense Bruser Drain
Hvordan man skal fortolke Dreams
Office maling farver
Dating en alenemor
Hvordan man arrangerer Stue Møbler
Beskæftiger sig med utroskab
Speedometer virker ikke korrekt
Hvordan man kan spare en Ægteskab
Gennemsnitlige omkostninger for Finish en Kælder
Seværdigheder i Austin Texas