Dinner Party Etiquette

Under et middagsselskab med de mennesker, du beundrer altid en stor oplevelse. Middagsselskaber kan hjælpe dig med at kommunikere med folk, du sjældent mødes. Men ved at følge en ordentlig og korrekt middag gæst etikette, kan du vinde hjertet af dine medarbejdere og opnå respekt for sig selv. En person, der ikke er klar over middag parti etikette ville ikke være værdsat, selv om han kan blive en succes i andre samfundslag. Det vigtige middag part Etiquettes nævnt nedenfor vil hjælpe dig til at se godt ud i offentligheden.
Vigtigt Dinner Party Etiquette
Middagen part Etikette er vigtigt, uanset om du hoster part eller deltager som gæst. Hvis du er vært for middag, så skal du sende invitationer til dine gæster i god tid. Du kan enten sende invitationer via e-mail eller bare sende dem et brev. Når gæsterne ankommer på din plads, bør du personligt byder dem velkommen og guide dem til rummet, hvor du vil få din middag sammen. En god vært vil tage hensyn til de lide og ikke lide af gæsterne, mens De forbereder part mad. , Mens du går til middag mod nogen plads, skal du være godt klædt på og velplejet, så du ser anstændig og smart. Giver en gave til værten er en god idé. Hils værten i en varm måde og også de andre mennesker til stede på spillestedet. Læs mere på middag fest invitation formulering.
Nå sted for middagen til tiden er det vigtigste middagsselskab etikette, som du skal følge. Når du sidder ned ved middagsbordet, er der mange middag fest Etiquettes som du bør følge. Først og fremmest bør du ikke begynder at spise, medmindre alle gæsterne er klar ved bordet. Alle bør du begynder at spise den mad sammen. Hvis det er muligt, holder din mobiltelefon på lydløs tilstand, så det ikke forårsage nogen form for forstyrrelse under middagen. Hvis det overhovedet du får et nødopkald, så kan du undskyldning dig til modtage opkald. Mens du spiser, bør du ikke gøre for meget støj, da det anses for uhøflig og uncouth. Du bør tygge maden ordentligt og undgå at tale med andre mennesker, mens du spiser. Når man taler, skal din tone høflig, ikke får overexcited, især hvis du har en middagsselskab med dit kontor kolleger. While vært for en middag på din plads, beder gæsterne om de elskede din mad, og også spørge, hvis noget manglede. Du bør sikre dig, at du deltager alle gæster og ikke kun nogle få af dem. Interagere med kun nogle få udvalgte medlemmer kan være ganske frustrerende for dine andre gæster. Kendskab til det formelle middag part Etikette er vigtigt, mens du er spisning med dit kontor kolleger, mens det færdige casual middag part etikette er afgørende, mens du spiser med venner og familie. Mere om fest ideer.
Du bør sikre, at alle gæsterne serveres alle fødevarer ordentligt. Hvis en gæst ikke ønsker at have en særlig fødevare, så skal du ikke tjener det til ham. Skal du undgå at spise den mad meget hurtigt i løbet af middagsselskab. Uanset om du serverer maden selv eller har en ansat at gøre dette, skal du sørge for, at maden serveres i god redskaber, der er rene som spild af mad kan skabe et dårligt indtryk. Et andet vigtigt middag part etikette er at sikre, at de fødevarer, som du tjener, er af den bedste kvalitet og ville ikke medføre nogen sundhedsmæssige problemer med nogen af ​​dine gæster. Sæt middagsbordet smukt og undgår eventuelle stoffer rundt, som har en dårlig lugt.
Læs mere på:; borddækning Etikette; Korrekt Dining Etikette, rigtig måde at angive en tabel, ved at følge disse middagsselskab Etiquettes vil du være i stand til at imponere dine vært eller gæster i høj grad. De bedste hilsner,

Sympati takkekort
Romantisk Fødselsdagsgave
Vindue Blind Reparation
Gearkasse Problemer
Lav vedligeholdelse Planter
Sådan får du sammen igen efter en pause op
Gaver til mænd under 50 dollar
Smokey Eyes Makeup
Julestjerne Plants
Auto Konstruktionsdetaljer Tip
50 års jubilæum toasts