Destination Bryllup Etiquette

Er ideen om at have en destination bryllup lurer i dit sind? Hvis du ikke ønsker at have et traditionelt bryllup ceremoni i et kapel, ville destination bryllupper være perfekt for dig. Gifte sig på en strand eller en smuk ø er virkelig indhente dem, der ønsker at gøre deres bryllup en privat affære. Nogle finder disse destination bryllupper mere romantiske og afslappende. Så hvis du har besluttet at have en destination bryllup, er det tid til at oplyse dig om destinationen bryllup etikette. Du kan vælge et smuk strand, eller eksotiske lokaliteter og har et bryllup ceremoni at tilpasse sig de lokale traditioner og destination bryllup etikette. Læs mere om planlægning af en destination bryllup i Las Vegas.
Etikette som Destination Bryllupper; Hvis du har besluttet sted for dit bryllup, skal du også se på aspekter som f.eks destination bryllup invitationer, gaver og reception etikette. Da det er en destination bryllup, tradition og skik på det sted vil have en indflydelse på bryllup ceremoni, bryllup påklædning og mad. Så skal du sende invitationer til din familie og venner, så de har en idé om dress code og temaet for dit bryllup. Hvis det sted ligger i et andet land, skal du være bevidst om de juridiske aspekter også. Læs mere om bryllup etikette.
Destination Bryllup Invitation Etikette
Det første skridt ville være at forberede en gæsteliste og skabe en gemme-the-date kort, så du giver dine gæster tid nok til at træffe foranstaltninger. For destination bryllupper, ville det være tilrådeligt at sende gemme-the-date meddelelse mindst 3-4 måneder før brylluppet. Dit bryllup kortdesign bør være sådan, der giver dem de oplysninger om dato, sted, stil bryllup og påklædning, hvis det kræves. For så vidt angår den formelle invitation angår, vil strukturen og ordlyden være i stil med traditionelle ceremoni invitationen. Også nævne om modtagelse detaljer, hvis du har planlagt det på samme sted. I tilfælde, ville du være at holde receptionen på et andet sted eller land, skal du sende en særskilt reception kort. Du kan også sende oplysninger om dit bryllup website. Læs mere om bryllup invitationer.
Destination Wedding Gift Etiquette
Etikette for destination bryllupper kræve at parret at planlægge bryllup favoriserer eller gaver til gæsterne så godt. Da gæsterne skulle rejse til din destination bryllup, er det en god idé at byde dem velkommen og vise din taknemmelighed og kærlighed ved at give welcome gaver. Du kan også holde en personlig gave i form af velkomst taske eller gave kurve på værelserne. Da det er en destination bryllup, ville det være god ide til gave dem spisebilletter af lokale restauranter, indfødte håndværk, souvenirs eller eksotiske emner fra den pågældende sted. Afhængigt af dit budget, kan du også holde vin, lokale fødevarer eller gavekort til lokale seværdigheder i området. Hvis gæsterne ønsker at give en gave til den nyligt viede par, skal de sende gave til deres hjem. Læs mere om bryllup gaver.
Destination bryllup Etikette
Mens planlægning en destination bryllup, planlægge de fleste mennesker en særskilt reception, fordi nogle ønsker, at det er en privat sag og dermed en masse mennesker måske ikke være en del af det. Du kan invitere disse mennesker til din modtagelse. Så er det tilrådeligt at sende bare receptionen kortet til bekendte eller folk som ikke kunne deltage din destination bryllup. Til tæt Pals og familie, kunne du have en enkelt invitation med oplysninger om både bryllup og reception nævnt på det. Læs mere om bryllup receptioner.
Destination Bryllup Rehearsal Dinner Etiquette
Hvis du planlægger at have en generalprøve middag, er du nødt til at tænke på prøvemiddag etikette. For så vidt angår tradition går, gommens forældre vært for generalprøven middag. I tilfælde, behøver du ikke ønsker at følge denne tradition, skal du sørge diskutere dette spørgsmål med gommens forældre. Forbered gæstelisten klogt og invitere din familie og venner. Brug denne lejlighed til at takke din familie og venner, der har hjulpet dig med at planlægge dit bryllup. Have det sjovt, da stemning er mere afslappet, og der er ikke nogen faste regler du skal følge. Du kan beslutte et tema og holde en dress code. Generalprøven middag som en lejlighed, kan bruges til at socialisere med familien og venner, som på dagen for den faktiske bryllup, kan du ikke være i stand til at chatte med dem. Læs mere om bryllup prøvemiddag ideer.
Håber du har fundet denne oplysning om destination bryllup etikette nyttig. Planlæg dit bryllup ved at holde disse destination bryllup etikette i tankerne og har en fantastisk tid!

Calla Lily Betydning
Pottemuld Opskrift
Social Etiquette Tips
Tile Grout Reparation
Piratskib Tattoo
Bil batteri installation
Baby Room Designs
Tatovering Bogstaver Skrifttyper
Dating en Jomfru mand
Sådan får du bedre gas kilometertal
Stærke kvinder Citater