Dekorative maleri Idéer

Brug af forskellige maleteknikker til dit hus kan give det en meget elegant og smart look. Dekorative maleri ideer er gode for folk der kan lide at eksperimentere, og som ønsker at afgive en redegørelse. Der er mange forskellige dekorative maleri idéer, som du kan vælge fra, og de bliver i stigende grad mere populær blandt boligejere, der ønsker noget anderledes. Her vil vi diskutere nogle af de mest populære og let dekorative vægmaleri ideer og dekorative møbler maleri ideer.
Dekorative maleri Ideer til vægge
Her er nogle dekorative maleri ideer til vægge.
Svamp Maleri, i denne teknik en base maling, første gang anvendes på væggene og en anden farve i en anden nuance supplere de første farve anvendes. En svamp derefter bruges over det våde maling for at skabe forskellige mønstre. Svamp maleri er en af ​​de letteste dekorative maleri ideer, og du kan aldrig gå galt med det. En af fordelen ved denne dekorative maleri teknik er, at du kan bruge det til at skjule en mur, der har en ujævn finish og også det er fantastisk fir at skabe tekstur og dybde. Før du forsøger at gøre svamp maleri på en hel væg først prøve det på en lille del af muren for at se om de farver du har valgt, er komplementære eller ej. To svamp male en væg, skal du anvende en base lag på dine mure, der har en semi glans finish. Med en fugtig svamp, dyp det i den anden farve efter eget valg og udslette overskydende. Start med at anvende svampen på hjørnet af væggen og rul svamp i en halvcirkelformet måde. Når malingen er opbrugt dyppe svampen tilbage i den farve og fortsætte sponging hele væggen. Sørg for at du er i overensstemmelse med den måde du kaster svampen for at få en endnu effekt og finish.
Striber på Walls; Stripes på vægge er også en af ​​de bedste dekorative maleri ideer især for et stort værelse eller en børn børnehave rum. For at få denne effekt skal du først nødt til at anvende en base lag maling og lad det tørre. Brug et målebånd og et niveau omhyggeligt tegne lige linier gennem hele væggene for at markere striber. Placer nu tape på den del af striber, som du ikke vil blive maleri og forsegle det med en tør klud, så malingen ikke siver ind fra undersiden af ​​maling. Nu gælder farven på dit valg langs hele væggen, og også over båndet. Træk båndet ud efter væggen er tørret, og du vil stå tilbage med en smuk stribet effekt på din væg. Du kan også gerne vide, om væggen udsmykning idéer.
Stiple and marmorering, stiple and marmorering er en fantastisk måde at tilføje drama og dybde og dimension til et rum. Først skal du male væggene i en base coat med hjælp af valser. Tillad underlak til tørre og derefter hælde glasur ud på en rullebakke. Påfør et tyndt lag af denne glasur på de tørrede væggen. Nu med hjælp fra en ujævnhederne børste plamage glasuren i en tilfældig mønster. Fortsæt på denne måde, indtil du har dækket hele væggen.
Dekorative maleri Ideer til Møbler
Til at dekorere en almindelig møbel den første ting, du skal gøre er sand din del af møblerne grundigt for at fjerne alle spor af tidligere maling. Sørg altid for, at du sand langs kornet for at undgå at beskadige træet. Når du er færdig, gnide hele stykket med en musselin klud for at fjerne eventuelle aflejringer. Nu bruge en god kvalitet bejdse og anvende den med en pensel og lad tørre. Male brik i farve efter eget valg og lad det tørre natten over. Sand arb igen let, og anvende en anden maling og lad det tørre. Dekorere den malede overflade med en anden farve maling. Du kan også bruge stencils til at skabe forskellige mønstre som muslingeskaller, skyer og halvmåner. Når du er færdig male, anvende en endelig lag fernis at give det en god finish.
Læs mere på:; Maleri Møbler Ideer; Faux Painting Tips – Sådan Faux Paint; Interiør Maleri Idéer, Så de var nogle dekorative maleri ideer til vægge og møbler. These dekorative maleteknikker er meget store mulighed, hvis du forsøger at forny dit gamle møbler. If du fremstille kreative er tilbøjelig du kan gøre disse derhjemme ved de teknikker til sponging, stenciling and korning.

Cosmos Flower
Hvordan man henvender sig Wedding Invitationer
Dwarf banantræ
Udsættelse Meddelelse Skabelon
Wise ordsprog og citater
Hvad skal man Bring Hospital når der har en Baby
Pude Cut Forlovelsesringe
50 års fødselsdag Gaver
Ballet dansetrin
Hvordan at slippe af Age Spot
How at omforme et køkken