Daisy Flower Typer

Tusindfryd er blomster af familien, Compositae, som nu kaldes Asteraceae. Medlemmerne af Asteraceae familien er flerårige blomsterplanter, indfødte til regionerne i det nordlige og centrale Europa. Navnet Daisy kommer fra ‘dagens øje «og sand til sit navn, blomsten udfolder sig ved daggry. Blomsterne kan skelnes ved deres store kronblade og et stort iøjnefaldende center. Blomsterne kan være hvide, pink og gul til rød og blå. Selvom en bellis betragtes som en enkelt blomst, er det faktisk består af to blomster. Den centrale del af blomsterne består af korte disk buketter, mens ray florets, der ligner kronblade ligger i periferien. Der findes flere varianter og typer af margueritter, hvoraf de mest populære Daisy blomst typer er forklaret nedenfor.
Daisy Flower Typer
Shasta Daisy, med hvide kronblade og gult centrum, er Shasta Tusindfryd en af ​​de meste populære sorter af daisy blomster. Blomsterne blomstrer fra tidlig sommer til efterår. Anlægget som regel når en højde på 2 til 3 meter, med mørkegrønne blade. This blomsterplante er ganske nem at dyrke og behøver ikke megen pleje, hvis plantet i veldrænet jord og på et sted der får fuld sol.
Engelsk Daisy, engelsk DAISY eller Bellis perennis betragtes generelt som en original daisy art. Også er kendt af navnene på “fælles daisy ‘og’ græsplæne daisy ‘, Bellis perennis et europæiske arter af daisy blomster, hjemmehørende i det nordlige, centrale og Vesteuropa. Blomsterne er normalt 2 til 3 cm diameter, med hvid blomsterblade or ray buketter og gul center eller disk buketter. Blomsterne vises i foråret.
Afrikansk Daisy, som navnet antyder, afrikansk Daisy er hjemmehørende til Afrika, primært Sydafrika, og har været naturaliseret i den sydvestlige regioner i USA. These blomstrende planter er hovedsagelig foretrækkes til stenbede. Den smukke blomster kommer i en vifte af farver, herunder, hvid, lyserød og blå og blomstre i sommer. Anlægget kan dyrkes i veldrænet jord, og steder, der modtager masser af sollys.
Gerbera Daisy, Native til Sydafrika, er gerbera daisy skattede for sine eksotiske blomster. Blomsterne kan have hvide, creme, pink til dyb orange, rød og violet kronblade og en gylden center. Blomsterne er almindeligt anvendt som afskårne blomster, mens anlægget er ganske populær som en prydplante i blomst haver. Bladene vokser sædvanligvis til en længde på omkring 8 til 10 tommer, med en bredde på ca 12 cm. Anlægget foretrækker fuld sol og sandet eller lerjord jordtyper.
Zulu Prince Daisy, kendt som “monark Veldt ‘, Zulu prins Daisy er en art hjemmehørende i Danmark. Anlægget kan karakteriseres ved sin sølvfarvede blade og store blomster, der kan sprede op til 4 inches. Kronbladene or ray buketter er som regel hvide, mens centret eller disk buketter er sorte i farven og forblive omkranset af en lilla og gul farvet indre ring. Blomsterne blomstre i midsommer indtil efteråret. Anlægget er forholdsvis modstandsdygtigt over for varme og tørke og dermed kan dyrkes nemt.
Kingfisher Daisy, Felicia Bergeriana, også kaldet kingfisher daisy, er en hurtigt voksende plante, hjemmehørende i Sydafrika. Blomsterne er dybblå farve med en lysegul center. Blomsterne af slægten Felicia er kendt for at blomstre for en betydeligt længere periode, der strækker sig fra sommer til efterår. Anlægget er primært foretrækkes, da en kant fabrik til grænsen en blomsterhave, og også for blomsterbede og stenbede. Bladene af planten er små og lysegrønne farve, og er normalt overskygges af den dybe og attraktive blå blomster.
Ox-Eye Daisy, Ox-eye daisy, der ofte omtales som ‘Marguerite’ og ‘måne daisy “er en flerårig plante i Europa og tempererede områder i Asien. De hvide blomster med flad gul midte vises på en ugrenet stilk. Planten trives i fugtige jord og er mere almindeligt forekommende i enge, marker og åben baldakin skovene. Bladene er normalt mørk grøn farve. Anlægget foretrækker ler eller ler / leret jord, og kan dyrkes på steder udsat for delvis og fuld sol. Find ud af oplysninger om, Daisy blomst Betydning, blomst betydninger; Bortset fra ovennævnte daisy blomster typer, er der flere andre sorter som, dovne DAISY eller prærie bellis, krone daisy, blå daisy, Gloriosa daisy, spansk Daisy og Michaelmas bellis, at nævne nogle få. Daisy familie, eller Asteraceae familien er faktisk den næststørste familie af blomstrende planter, med et stort antal arter. De enkle, men eksotiske blomster af DAISY familien formodes at symbolisere uskyldighed, renhed enkelhed og loyale kærlighed. Dag, margueritter er en af ​​de mest populære og smukke blomster, og er almindeligt anvendt som afskårne blomster, samt for blomst arrangement.

Elektriske barbermaskiner For Kvinder
40 års fødselsdag Kager
Sådan får du en annullation
Couple Gave Idéer
Introduktion Tale Skabelon
Sjove måder at annoncere graviditet
Runde ansigt Hair Cuts
Gearkasse Problemer
Nail Polish Farver
Window Tinting Laws
Uønsket Facial Hair