Daisy Flower Betydning

Navnet Daisy er afledt af ordet »dagens øjne” i sammenfald til, at denne stjerne-formet blomst åbner i løbet af dagen tid og lukker om natten. Blomsterforekomster sprog eller blomst forstand har udviklet mange generationer, så er meningen med daisy blomst. Hvem sagde blomster kan ikke tale, de stille udveksle tanker bedre end verbal kommunikation. I denne artikel, så lad os prøve for at lære om former for daisy, daisy blomster mening og fakta.
Daisy Flower Typer
Tusindfryd hører til familien Asteraceae, som er den største gruppe af blomstrende planter. Pr. dato er mere end 12.000 arter af daisy med forskellig blomsterfarve, størrelse og form identificeret. Nogle er naturligt tilpasset i vilde græsgange og skove, mens andre sorter dyrkes i hjemmet haver for æstetisk formål. Populære typer daisy blomst er:; Fælles eller engelsk gåseurten (Bellis perennis); Gerbera daisy; Blue daisy; Prairie daisy (eller dovne daisy); afrikanske daisy; Zulu Prindsesse daisy; White knappen daisy; Shasta daisy; Giant daisy; Sunshine daisy , Malet daisy, Marguerite daisy, Gloriosa Daisy, Daisy Flower Betydning
Uanset om der dyrkes i vild eller plantet i blomst haver, har en tusindfryd blomst længe været værdsat for sin enkle skønhed. Ligesom hver blomst, vi kender, er denne fine standard en betydning i sig selv. Og den fantastiske del om Daisy blomst er, at betydninger indsamlet fra forskellige kilder er alle optimistiske. Men det mest accepterede gåseurten blomst betydning er renhed og uskyld. I nogle kilder, vil du også finde betydningen af ​​Daisy blomst som loyale kærlighed, tålmodighed, skønhed og endda tavshedspligt mellem to personer “.
I tidligere dage bar Jomfruer daisy blomster at dekorere deres hår, hvilket symboliserede enkelhed og uskyld ungdom. Også, der var en tid, hvor en tusindfryd blomst begavet med en jomfru blev betragtet som en tegn på hengivenhed og respektable gestus. Indtil i dag, er en Daisy blomst, der anvendes for at udtrykke sproget i kærlighed på en særlig måde. It er almindeligt i forbindelse med den femte bryllupsdag. Eller en buket af tusindfryd gives til en ny mor at byde velkommen til den nyfødte baby. No wonder, lovers have also gifted daisies to each other as ett token of their undying love!
Daisy blomst Fakta; Toppens blomstrende Sæsonen for daisy blomster er sommer, når tordenbyger forekommer meget ofte. Derfor er denne staude blomst også kaldet “thunderflower” i nogle regioner. ; Daisy anlæg formeres enten stiklinger eller fra frø. Førstnævnte er gennemført i foråret, mens daisy frøene bedst sås i det sene efterår eller forår. Vide mere om at tage sig af gerbera margueritter. ; Daisy plante udstillingsgenstande ett spredning eller næsegrus vækst vane. Blomsten stilke er omkring fra 3 til 4 cm lang, hvilket er mere end blad længde. ; En flerårig plante, der er mørkegrønne Daisy blade arrangeret i en roset som mode at hovedstammen, hvilket forskønne haven selv i off blomstrende sæson. Løvet er spiselig for. ; I en daisy flor, er der to typer af blomster – ray buketter (farverige kronblad som blomster, der optager de perifere del) og disk buketter (små blomster arrangeret i midten). ; Sorten, er engelsk daisy ofte fundet voksende i vilde levesteder. I nordvest USA, er det en invasiv ukrudtsplante, der kræver rettidige kontrollen. ; Det menes, at daisy blomsten forhindrer lysne. Derfor, nogle mennesker vokse og fastholde margueritter som indendørs planter. ; Du vil måske foretrække at læse mere på:; Liste over Flower Navne og betydninger af Blomster; Flower Betydninger – Liste over Blomster og deres betydninger, Betydning af farven på blomster, Så disse oplysninger handlede om daisy blomster. Du kan vokse margueritter i haven for at nyde levende farvede, stjerneformede blomster. Og da du allerede har kendt daisy flower betydning gå ikke glip af en chance til gave dette vanskelige blomstre til din elskede dem og udtrykke dine ægte følelser for dem!

T-shirt print på Home
Standard Ramme Størrelser
Opmuntringer og styrketræning
Land dansetrin
Fodbold Party Idéer
Soltag Installation
Trist Break Up Quotes
Short Venskab Citater
Hot Stone Massage
Hvordan to cornrow Hair
Smokey Eyes Makeup