Dahlia Pære Storage

Vil du have nogle lyse sommer blooms til din blomsterhave, kan du tænke på voksende dahlia pærer. De er meget nemme at dyrke og kræver minimal vedligeholdelse, bortset fra overvintrende løg. Fås i mange farver, former og størrelser, dahlia blomster forskønne hvert landskab design med et unikt touch. De bruges også som fremragende afskårne blomster at pynte lokaler og fest haller. Således ved at plante Dahlia, kan du nyde levende blomstrer i haven samt afskårne blomster i interiører.
Efter frosting er overstået, plante georginer i godt-drænet jorden i områder der modtager fuld sol. Rummet dem som pr sort; orlov 2 fødder til de små og 3 meter afstand er ideel til større blomstrer. Give gode vækstbetingelser og dine dahlia planter vil blomstre i løbet af sommeren. Baseret på de fremherskende klimaforhold, bør du overveje dahlia pære opbevaring. Ligesom for eksempel, er det dyrkes som en helårs i zone 8 eller andre varmere områder i og udsejling af løg alle årene i haven jorden er ikke et problem. Men, til koldere klima, er dahlia løg lagring i vinteren en nødvendighed for at forhindre rod skade.
Sådan opbevarer Dahlia Knolde?
Et enkelt dahlia pære består af mange kødfulde knolde, som hver især vil udvikle sig til en ny plante. Som med enhver plante med løg, er dahlia knolde tilbud og kræver særlig opmærksomhed med hensyn til deres bevarelse. Ellers glasur og kolde temperatur dræbe planter og rødder, hvis de ikke er gemt i varme indendørs forhold. I almindelighed, er dahlia pære opbevaring gjort i efteråret til næste forår plantage. Diskuteret nedenfor er de trin-for-trin udarbejdelse af Dahlia knolde til vinteropbevaring:
Ideel Tid til Start: Så når at grave jord til dahlia knold opbevaring? For de fleste havearbejde entusiaster, er det perfekte tidspunkt at gøre dette i løbet af efteråret kort efter frosting. Tillad den øverste planten del for at dø ud ved at udsætte dem for frost. Da bladene og stilken vende sort og dø, vente i ca en uge tid, og skære ned på stammen til omkring 5 til 6 tommer fra jorden, før grave.
Grave Dahlia Knolde: Mens grave Dahlia løg, skal du først løsne jorden omkring stilken fra alle sider ved hjælp af en passende haven værktøj (spading gaffel eller skovl). Sørg for at gøre det forsigtigt for at undgå skader den kødfulde pærer. Unødvendig skade øger risikoen for sygdom skadedyrsangreb under dahlia pære opbevaring. Hold derefter bunden af ​​stilken og løft op klump sammen med vedhængende jord.
Cleaning Dahlia Løg: De vigtigste stamceller skal holdes sammen med klump under rengøring og opbevaring af dahlia pærer. Børste off vedhængende jord fra løg og skyl dem med en haveslange, samtidig med at huden intakt. Eller andet, kan du placere dem i en netpose og vask under en bruser hoved. Dette vil fjerne støv og snavs uden at beskadige den ydre hud af løg.
Afvejning og Hærdning Dahlia Pærer: Brug en skarp kniv eller neglesaks at opdele de enkelte Dahlia knoldene (der hver har en fremtrædende øje). Sørg for, at du gør beholder 2 tommer stammer i hvert af de knolde. At lufttørre skære Dahlia knolde, arrangere dem i en avis i ét lag og læg dem i et hjørne, væk fra direkte sollys. Oprethold stuetemperatur og lade knoldene i 2 – 3 dage for komplet tørring.
Dahlia Løg Lagring: Det næste skridt i dahlia pære opbevaring behandler dem med insekticider og fungicider blanding. Du kan bruge svovl pulver til støv knoldene. Til opbevaring af at placere dahlia knolde i en rengøre en planteskole lejlighed foret med papir eller pap kasse. Derefter gemme dem på et køligt og tørt sted indtil foråret. Kan du lære mere om dahlia pærer pleje.
På denne måde kan du grave dahlia løg og materiel dem til udplantning i næste år. Følg korrekte trin for dahlia pære opbevaring hvert år og forberede lagre, i stedet for at købe fra planteskoler. Så snart foråret kommer, og når jordtemperaturen er varm nok, at plante Dahlia løg i din blomsterhave nyde fuld blomstrer fra sommeren indtil efteråret.

Udendørs Bryllup Ideer om et budget
Puerto Rican Tatoveringer
Pool Pumpe Reparation
Leo og Gemini kompatibilitet
Læder Couch Reparation
Fiber Cement Siding Omkostninger
Buket brudebuket
Billig Weekend Getaways
Øjenbryn Hair Removal
Ting at gøre på Valentinsdag
Tile backsplash Idéer