Dahlia Løg Care

En sommer med at falde blomst, dahlia blomst er en slægt af knolde planter, der hører til Asteraceae familien. Dahlia er opkaldt efter den svenske botaniker Anders Dahl (1751-1789). Dahlia planter er nemme planter til at vokse og give smukke blomstrer, og for at sikre disse gode blooms man nødt til at sikre en god Dahlia pære pleje, mens indkøb, plantning og gemmer dem.
Dahlia
Native til Mexico, Mellemamerika og Colombia, dahlia blomster har over 36 arter og utallige hybrider udviklet til dets anvendelse som haveplanter. Denne dekorative blomster vokser på knolde flerårige buskede planter, der varierer i højden fra 12 inches til næsten 8 meter. Dahlia plantens blade er dybt grøn til lys grøn, fligede blade på hule stængler, på hvis ende blomster bæres, for det meste alene, men klynge er fundet også. Størrelsen af ​​blomsten, miniature for virkelig store virksomheder afhænger af sort plantet. Med over hundrede sorter til rådighed, vil en helt forkælet for valg, når det kommer til at vælge farver.
Hvordan man Plant and Grow Georginer
Dahlia kan formeres vegetativt (division af knolde, stængelstiklinger, podning, blade stiklinger og gennem vævskultur) eller fra frø. Opdeling af knolde er den mest nem måde at spire nye planter. Plus pærer til forskellige sorter er mere let tilgængelige end frø.
Dyrkning Dahlia Løg; For korrekt Dahlia pære pleje, plante dahlia løg fra april lige igennem maj, når temperaturen nærmer sig mellem 50 til 60 grader. Dahlia kan dyrkes i blomsterhave senge eller i potter. Dahlia planter har brug for en solrig placering for deres blomster til virkelighed. Minimum 6 – 8 timer direkte sollys, og i meget varme områder, 3 – 4 timer vil være tilstrækkeligt. Dahlia pærer gør meget godt i humus rig jord, der har dyrket dyb og ændres med sand eller spagnum for at gøre dem godt drænet. Komprimering jord hæmmer løg til at spire og ventilation bliver blokeret. Jordens balance bør bevares på 6,5 – 7 (lidt surt).
Plant dahlia pærer omkring seks til otte inches dybt i et hul med en håndfuld eller organisk kompost-og benmel. Placer pærer med “øje” på knold opad, (øje er det punkt i knolden, hvorfra planten vokser). Space knolde afhængig af sorten mellem to inches til en meter fra hinanden. Indsats pærerne enten med stokke eller endda tomat bure. Vand som pr behovet, men aldrig i store mængder knolden kan fastsætte rådne. I de fleste tilfælde regnbyger er tilstrækkelige til at få knolde at spire. Når den Dahlia spirer, sikre lige nok vand, især for varmere klimaer.
Kvælstof gødningsstoffer skal anvendes sparsomt, og en højere procentdel af kalium og fosfor gødning er mere anbefales, såsom en 5-10-10 eller 0-20-20. For meget kvælstof vil fremme overdreven løv vækst tager væk fra blomster og svækker stilke. På længere sigt, for meget kvælstof erstatning pærer mens opbevaring. Da anlægget begynder at vokse, knibe centrale leder til at fremme tværgående og bushier vækst. Når blomstringen begynder at holde de-overskriften døde at tilskynde til fortsat blomstring. Mug og blade spot er en fælles svampeinfektion fundet i Dahlia planter, foruden dem snegle og bladlus også rutinemæssigt angriber dem. Spray specifik-til-problem bakteriedræbende midler tidligt om morgenen eller sent på dagen.
Pleje af Dahlia Løg, Vide hvordan man passer Dahlia pærer er afgørende for deres næste år blomstre. Når anlægget visnen og falder til jorden naturligt, grave med en spade om en fod væk fra stammen i en cirkel til at løsne jord og knold rødder. Træk ikke hver knold separat (det kan forskydes senere), lirke hele klump med intakt stilken. Børst væk alle jorden holdt sig til knoldene og lufttørre hele klump ved at hænge det på hovedet på et tørt sted for et par dage. Lad dem ikke tørre ud. Behandling med pulveriserede haven svovl fungicid at forhindre rådne under opbevaring kan også overvejes. Lag knolde i kasser eller papkasser midt dæmpet sphagnum, sand, eller aviser. Hold en rutinemæssig kontrol på knoldene. For bedre at forstå, bladre dahlia pære opbevaring.
Lær at tage sig af andre blomsterløg også ved at læse lagring tulipanløg og påskelilje løg. Dahlia pære pleje begynder med korrekt opbevaring og kulminerer med en bemærkelsesværdig blomst show.

Træ Podning
Væggelus Skilte
Garage Cabinet Planer
Sådan ændres transmissionsolie
Hvordan man Trap en Coyote
Bedste Earbuds
Mousetrap Bil Instruktioner
Cute Meddelelser
Jomfruen Mand og Fiskene Woman
Haircuts for tykt hår
Remodeling en lille badeværelse