Curly pilegrene

En af de mest berømte af alle typer af piletræer er krøllede piletræ. En indfødt nordvestlige Kina, krøllet pil er en populær sort af den kinesiske piletræ. Curly piletræ er et løvfældende træ, der kan nå op til 20 fod og 25 fod, men har en kortere levetid. Kendt med forskellige navne som ‘Tortuosa’, ‘Hankow willow «,» proptrækker willow’, ‘Dragens klo «eller» Globe willow «; krøllet piletræ er mest populære for forskellige blomsterarrangementer og brændende dyrkes som bonsai træer. Blomster arrangementer af krøllede pil er hovedsagelig sker ved hjælp af krøllede pilegrene, både tør og frisk form. Forskellige former for dekorative stykker, krøllede pil filial centerpieces og bord dekorationer er lavet ved hjælp af krøllede pil grene, som er ganske smukke såvel som billig. Vide mere om de forskellige typer af piletræer så godt.
Curly pilegrene
En enkelt kvist tilbage af krøllede pil kan helt ændre udseendet af en blomsterarter arrangement. Et fantastisk forhold omkring de krøllede pilegrene er, at de naturligvis er snoet, hvilket gør dem unikke og ualmindelige. De er naturligvis mere fleksible end andre grene, som gør disse meget nyttige og smidigt for at gøre de forskellige typer af dekorative artikler og håndværk projekter.
De er ofte holdes i visse højt glas vaser som omdrejningspunktet for en moderne, samt en moderne indretning. En høj vase med krøllet pilegrene kan også lægge vægt på udseendet af en almindelig bog reol at gøre det til en rigtig smuk accent af stuen, sammen med nogle af dine foretrukne skulpturer og malerier, osv. til at gå med det. Tør krøllede pilegrene er en rigtig sjovt for at gøre sådanne typer af eksperimenter og dekorative arrangementer. Værelse med Brink vægge, pejs og træmøbler kan virkelig se sensationelle med placering af flere krøllede pilegrene i sin hjørne.
Som en kendsgerning er frisk krøllede pilegrene pliable især til fremstilling af forskellige former for blomsterarrangementer, bordpynt og bryllup dekorationer også. Friske krøllede pilegrene helt har længere levetid end de tørre dem, fordi de er nyttige for dekoration visse blomsterarter arrangement, mens de er friske, og at også selv efter at få tørret op. Du kan opleve dens skønhed på grund af sin ændre farve af grenene, der bliver mørkere og mørkere, når de bliver tørre. These rødlig farvede krøllet pilegrene ser fantastisk, når de ledsages med flere smukt farvestrålende blomster og grønne blade.
Hvordan man starter Curly pilegrene
Curly pilegrene er virkelig nemt at udbrede og dyrke i en blomst vase for at få nogle friske og naturlige krøllet pilegrene inde i hus. Især for folk, der har adgang til det store krøllede piletræer og ønsker, at de en del af deres interiør så godt. Alt du skal gøre er at finde nogle stiklinger af nåletræ af træet, et sted mellem sent forår til midten af ​​sommersæsonen. Prøv at tage disse stiklinger tidligt om morgenen, når temperaturen er cool og fugtigheden er godt intakt. Altid tage stiklinger af en ny voksende gren, og skær det ud fra den øverste del af hele krøllede pil filial.
Tag 2 til 3 krøllet pilegrene ved hjælp af et rent og skarp beskæring Clipper og læg den i en almindelig plasticpose med et vådt håndklæde at omgive ender af filialen og bevare den nødvendige mængde af fugt. Fjern alle blade fra den nederste del af grenen, holder de øverste blade intakt. Nu kan du også indstille et snit i en skål fyldt med vand (sørg for at de ikke bliver tørre). Skrab bladløse ende af kvisten, indtil dens inderste del er synlig. Nu tager den ønskede vase eller pot, hvor du ønsker at placere krøllede pilegrene og vask dem grundigt med blegemiddel vand.
Nu tager en spand og sætte nogle pottemuld og en god langsom frigivelse gødning i det. Bland det godt, indtil du får en svampet blanding. Sørg for, at det ikke drypper og kører overalt og hæld nok af det i, der tidligere vasket pot / vase. Lægge nogle af de let pakket jorden kun for at gøre en 1 tomme lag oven på lag af denne blanding. Nu sted hver krøllede pilegrene, på ½ tomme afstand fra hinanden. Top laget med kompost af god kvalitet og give rigelig mængde vand, indtil det begynder dryp fra drænhuller. Når disse planter vokser tre gange deres oprindelige størrelse, kan du overfører dem i din have, samt i visse andre vase.
Sørg for at du giver dem nok af vand, hver gang du opdager, at jorden har begyndte at tørre ud. Hvis du vil gemme dig fra alt dette prøvelser af byggeartikler, kan du blot købe flere krøllede pilegrene fra den nærmeste blomsterhandler og arrangere dem til at være og bruge dem som krøllede pil filial bryllup centerpieces eller faktisk den måde, du kan lide dem at være. While tørrede krøllede pilegrene er til rådighed på blomsterhandlerne hele året, kan den friske krøllede pilegrene kun findes i en begrænset periode fra midten af ​​november til begyndelsen af ​​marts. For tørre grene til at se friskere, suge dem ind i lunkent vand i nogle timer og dem arrangere dem i den ønskede mønster.
Læs mere på:; Curly Willow Blomsterarrangementer; Curly Willow Branch centerpieces; Det var alt om ‘krøllede pilegrene «, der kunne være et af de overraskende måder at dekorere dit hus og opdager, at en dramatisk effekt. Du kan bruge småsten, muslingeskaller og selvfølgelig forskellige typer af blomster for at forbedre deres udseende og visuelle værdi af din interiør også! Har en dejlig tid sammen med din krøllede pil?

Lodge rhus
Automatisk Plant vandingssystem
Jomfruen Mand og Kræft Woman
Cosmos Flower
How til kompost derhjemme
Fix vasken Leak
Omkostninger til at bygge en garage
Bedste Nail Polish
Rustik vinduet behandlinger
Hvordan man Wear Bandana
Elektrisk rullemadras