Cosmos Flower

Cosmos blomst blomstrer annoncere ankomsten af ​​somre og deres visnen, vintre. Cosmos blomster planter er staude, der kan vokse mellem 0,5 til 3 meter høje, afhængig af sorten. Selv om en meget delikat søger blomst de kan modstå sommerens varme som ingen andre i deres slægter.
Cosmos Flower Information
Hvad er et kosmos blomst? For mig er det en delikat tynd petaled blomst, der føles rigtig blødt ved berøring, og farverne er helt frynsegode mig selv på en dårlig dag. Cosmos blomst er en populær prydplante, der bruges til kanter, kanter eller spartelmasse. Blomsten Navnet Kosmos er afledt af det græske sprog, hvilket betyder en afbalanceret univers.
Cosmos Flower Latinsk navn: Det videnskabelige navn og den fælles betegnelse for denne slægt af blomstrende plante er den samme; Cosmos. Der er omkring 20 til 26 arter plus en lang række hybrider og kultivarer af årlige og flerårige planter på denne slægt, der hører til familien Asteraceae. De er hjemmehørende i den amerikanske enge og overdrev. De er også kendt under andre navne afhængig af arter og blomsterfarver afholdes, såsom mexicanske aster og Cosmos sulphureus, gul kosmos, Cosmos atrosanguineus, chokolade kosmos, osv.
Cosmos Flower Plant: Anlægget er en staude blomsterplante, og afhængig af det sort vil vokse til 3 – 4 meter høj, busket eller oprejst. Planterne har fint skåret, lys til kedelige grønne blade, der er enkle, finnede eller bipinnate, og er arrangeret i modsatte par på ruhåret stilke. Den højere sorter har brug satsning.
Cosmos blomsterfarver: Den Kosmos blomsten blomstrer to gange om året og kun én gang i hver sæson. Traditionelt har kosmos farver altid været skygger og nuancer af gul og orange, men en vifte af farver som pink, hvid, maroon, har lyserøde-røde også blevet indført. Blomsterne kan være enkelt petaled eller dobbelt. Blomsterstanden bæres med en ring af bred ray buketter og et center af disc buketter. Blomsterne begyndt at blomstre i somre indtil den første frost sætter ind
Cosmos Flower Betydning: Kosmos Blomsten er fødslen blomsten af ​​oktober måned. Afledt af det græske ord for harmoni, balance eller bestilles universet, kosmos blomster repræsenterer fred eller fredelig indsigt. Denne blomst også symboliserer kærlighed indbegrebet glæde. Læs mere på blomst betydninger.
Cosmos Flower Essence: Den Kosmos blomst essens er meget revered for sin ‘at bringe orden i kaos’ koncept. Det er forbundet med halsen chakra, og menes at hjælpe dem, der har problemer med at udtrykke tanker i forhold til deres følelser. Det er også bruges til at skabe klarhed og integration af ideer, gennem tale, især for dem, der er genert af kønsbehåring tale.
Cosmos Flower Tattoo: Den Kosmos blomsten tatoveringer er meget populær blandt Librans såvel som dem, der ønsker at udtrykke balance bruge naturen symboler. Det er almindeligt at se den balance skalaer, der repræsenterer Libra stjernetegn, der skal erstattes med et kosmos blomst design.
Cosmos Flower Frø: Den lille fyr blad formet brun farvet kosmos frø er måske den letteste frø til udsæd. Når kronbladene fade de falder til jorden, udsætter frøene hovedet. Tillad hovedet helt tørre på selve fabrikken, og hente den.
Jeg er sikker på, efter at have læst denne blomst’s oplysninger, ville du spekulerer på, hvordan man dyrker kosmos blomst. Det er ganske nemt. Direkte sår frø eller tynd dem senere (omkring 8 – 10 inches mellemrum) i fugtige frugtbar godt afdrypning jord. Cover frø meget let. På mindre end en uge, vil du have kosmos plante spirer. Transplantation på en fire blade og nyde blomstrer.

Funny Random Fakta
Berømte One Liners
Baby Gift Basket Idéer
Stue: Udsmykning Ideer til Stuer
Sort Rose Tattoo
How til Pincetter øjenbryn
Sådan Tie en Bandana
Bambus Wedding Favors
Hvad skal man gøre, når Deprimeret
Family Reunion Games
40 års fødselsdag Invitationer