Concealer for Mænd

Concealer en stor makeup produkt gemme forskellige huden pletter. Kvinder grad brug concealers at camouflere acne mærker eller pigmentering patches. Concealer er også en stor hjælp til at skjule disse horrible mørke rande under øjnene. Selv traditionelt concealer er blevet brugt af kvindfolk, mænd også er ofre for huden ovennævnte problemer. Indtil nu bruges mænd til indhold sig selv ved hjælp af concealers lavet til kvinder. Imidlertid disse dage har mange kosmetiske virksomheder lancerede deres egen linje af særlige concealer for mænd.
Hvorfor Særlige Concealer for mænd?
Mænd og kvinder essentially har forskellige hudfarver samt tekstur. En kvindes hud er rimeligere, glattere og blødere end en mands hud. Naturligvis er de kosmetiske produkter til kvinder formuleret overvejer behov af en kvindes hud. Disse produkter enten ikke passer mænd eller producerer ikke ønskede resultater. Gætte efterspørgslen efter særlige concealer for mænd har mange kosmetiske virksomheder formuleret concealers, der appellerer udelukkende til en mands hud problemer. Disse concealers er tilgængelige i en vifte af nuancer, så der passer til enhver hudfarve.
Acne Concealer for Mænd
Acne concealers er i stor efterspørgsel efter både mænd og kvinder ens. Selv om disse concealers er ikke effektive for at camouflere frisk acne mærker, de for det meste arbejder godt for gamle acne pletter. Mest concealers for mænd er oliebaseret, dog akne concealers er en undtagelse. Årsagen er, olien fra concealers ofte træsko porer i huden forværre tilstanden af ​​acne. En oliefri concealer mindsker problemet. Desuden er bums concealer for mænd indeholder salicylsyre, som hjælper med eksfoliering af døde hud og dermed lette helingsprocessen af ​​acne. These concealers har også en grøn tone, der er særlig effektiv i blanding med de røde pletter under, så resultatet er mere naturligt udseende. En acne concealer meget nyttige i en effektiv skjule acne spots, især hvis pletterne er små.
Under Eye Concealer for Mænd
En under øjet concealer til mænd fungerer ganske svarer til en for kvinder. Den er oliefri og er langtidsholdbare. Den indeholder fugtgivende ingredienser, som holder under øjet regionen godt hydreret. Olien gratis formel forebygger concealer fra folder eller bosætte sig i de fine linier under øjnene. Concealer blander godt med din hud og succesfuldt forklædninger de mørke rande. Dette er et fantastisk produkt at gøre en forfriskende at se til dit trætte øjne. Under øjet concealer for mænd er for det meste findes i tre nuancer. En spids mens valget ret skygge af concealer til mørke cirkler, er, at du skal altid gå efter en, der er en nuance mørkere end dit ansigts hudfarve. Hvis du går til en lettere én eller en, der passer til din hud tone, vil du sandsynligvis ende op med grålig udseende hud under øjnene. Også, det gør huden en sunken, gusten fremtoning. Derfor, altid vælge en perfekt skygge for din under øjet concealer. Mere om bedste under øjet concealer.
Hvis du er på udkig efter den bedste concealer for mænd, og vælg derefter concealer i henhold til dine problemområder. Også anvendelsen af ​​concealer er af største betydning, hvis du vil undgå ser meget feminin eller unaturligt.

Strand Tema Bryllupskager
Wolf Tattoo Design
Ice Maker Fejlfinding
Maleri Badeværelse Fliser
Sådan Gør Floating Hylder
Transmission Genopbyg Omkostninger
Bromeliad Pasningsvejledning
Bohemian tøj til kvinder
Ting du har brug for et nyt Baby
Billige Gulvbelægning Idéer
Asbest i boliger